Lördag

God morgon!
Ligger på sängen och läser Världens historia. Lite nördig såhär på en lördags morgon. Ska snart göra mina övningar som jag har fått av sjukgymnasten. Senare idag så ska vovven lämnas på klippning och jag ska ha julbak eftersom första andevärlden är imorn. Det blir alltså en lugn lördag för min del. 
Vad ska ni göra idag? 


True




Fredag

God dagens!
Ville gråta när klockan ringde strax innan 6 imorse. Men det var bara att gå upp och åka iväg. Nu så ska jag röra mig hemåt. Ska ta mig ett bad och packa väskan. Ska åka och jobba ikväll. 
Boka även tid hos min frisör. Blir i början på nästa år dock. Ska bli lite ljusare. 
Vad ska ni göra idag?


A little bit of glitter

Top from Zara


En tankeställare

Hur kan du ge pengar till en hemlös/uteliggare?! Varför??
- Ja, du. Hur kan jag göra det? Varför kan jag göra det? Varför gör jag det?
Jo för att jag kan och för att jag vill! Och nej, jag ger inte vem som helst pengar. Utan jag ger de hemlösa pengar, inte tiggare, det är en stor skillnad mellan dom! Hur vet jag att han är hemlös? Jo, för att jag har hört hans historia. Varför gav jag han pengar? Varför skulle jag inte göra det, jag är lyckligt ställd och har det bra. Alla har inte den turen i sitt liv. Och att ge några kronor kan hjälpa dom så långt. Det kan hjälpa till mat, något varmt att dricka eller de sista de behöver för att kunna köpa något varmt klädesplagg. Att ge några kronor ger inte bara dom något som de kan använda utan lycka och en känsla av att de finns personer där ute som bryr sig. Och var får man tillbaka, en enorm tacksamhet och glädje, för mig räcker det.  
Har du någon gång stannat upp och pratat med en hemlös? Ibland så kan man höra de mest hjärtskärande historierna, men ändå se en person som är stark och lycklig för det lilla han har. Man får en helt ny bild av hur lyckligt lottad man själv är. Att jag inte har allt jag vill ha men jag har mer än vad jag behöver själv.
Jag ger till dom för att dom behöver det och att få höra hur tacksamma dom blir är guld värt. Jag blir glad av att ge dem och att få se hur glada dom blir. Folk har så bråttom i sina liv, hyser agg och ger negativa kommentarer till en hemlös som ligger på gatan eller i en tunnel och sover. Dom tänker inte på att de hade kunnat vara dom som bär hela sitt liv i en kasse, som aldrig har en säker plats att sova på eller veta om de kommer att få mat för dagen. Alla är så upptagna med sina egna liv och glömmer att tänka "om". För de hade kunnat vara dom. Det är inte alltid ett val. Tänk på det nästa gång! Stanna upp och prata med dom. Det är inget farlig, och de blir glada. De kan betyda så mycket mer för dom än vad du tror! Tänkt på det nästa gång du ser en hemlös!

Det här tillhör inte vad jag egentligen brukar skriva om men, jag var tvungen när jag fick en anonym kommentar. En liten tankteställare, kanske. Egentligen ville jag inte inte ge något svar på den. Men det gör jag ändå. Och alla elaka/onödiga kommentarer kan ni hålla för er själva. Om jag får någon så kommer jag att ta bort dom på en gång.

Torsdag

Hej fina ni!
Igår när jag kom hem så var det bara till att lägga sig i sängen igen. Fick en migränattack när jag var i stan. 
Igår på stan så lämnade jag pengar, inte mycket men ändå tillräckligt, till en hemlös man. Han sken upp som en sol, han blev så otroligt glad, kallade mig för ängel och sa att jag hade gjort hans dag. Tvärtom, han gjorde min dag! Tänk att så lite kan betyda så mycket för någon. 
Idag så har jag fixa lite små saker, kollat på nya resväskor och handlat mat. Ska snart ta ett bad och sen så blir det till att börja med maten. 

Onsdag

Tog mig en sovmorgon idag. Kom upp vid halv 11 och nu så ska jag till stan och byta en tröja som var förstor. Sen så ska jag hem, börja packa lite och rensa bland alla mina saker. En långpromenad med vovven får det också bli. 
Vad ska ni göra idag? 


Happy

Var på sista återbesöket för handen idag! Känns så fruktansvärt skönt att veta att nu är det över, smärtorna jag har kommer ge med sig. Men så länge det är kallt kommer de att finns kvar. Efter läkaren så åt mamma och jag världens godaste lunch och fika på ett konditori innan vi åkte hem. Tog en promenad med vovven och sen så har jag fixat en massa saker. Börjar närma sig nu och snart så får ni också vet vad som är på väg att ske! 


Big

Necklace from Zara


Tisdag

God morgon fina ni!
Jag är strax klar här hemma och ska röra mig mot Uppsala. Förhoppningsvis blir det de sista återbesöket för handen. Fingers crossed! Kommer hem vid 1 så blir borta ett tag. Ska baka pepparkakor och chewy chocolate cookies with peanut butter chips! 
Vad ska ni göra idag?


Måndag

God morgon!
Sitter och äter frukost nu. Ska snart springa ner på stan. Har lite saker som jag ska kolla efter. Efter det så ska jag hem, ska baka och träna. Ikväll så ska jag iväg på hockeymatch. Så det blir en riktigt lugn dag med andra ord för min del. 
Vad ska ni göra?


Lördag

Hej fina ni!
Nu så kom jag hem. Har varit iväg ända sen innan 9 imorse. Varit i ishallen och jobbat och efter det så har jag åkt runt överallt och ingenstans känns det som. 
Väntar på att middagen ska bli klar. Blir hemgjord pizza idag, så gott! Och sen så ska jag parkera mig i soffan och inte göra någonting. 
 


Lördag

God morgon fina ni!
Tog en extra lång sovmorgon idag, det behövdes verkligen! Nu så sitter jag framför tvn i soffan med en kopp te insvept i min stora och fluffiga morgonrock. It's so fluffy! 
Idag så ska jag iväg på hockeymatch, innan den så ska jag handla några små saker. 
Vad ska ni göra idag?


Fredag

God morgon!
Trotts någon enstaka timmas sömns så är jag nu uppe. Über trött! Tog en dusch för att vakna till och nu så ska jag göra lite frukost innan jag ska ge mig iväg. Blir borta nästan hela dagen. 
Vad ska ni göra idag? 


Spread a little light

Ligger på sängen med vovven vid min sida och kollar på tv. Äter lite frukt och dricker té. Började frysa riktigt ordentligt när vi var ute och gick. Var ute i nästan 1 timma i regnet så det är inte så konstigt. Har tänt lite ljus och ska måla naglarna nu. Får bli ljusrosa med lite glitter den här gången.
Imorn så ska jag flänga och fara överallt och sen så ska jag jobba på kvällen. Hade tänkt ta mig förbi mormor och morfar också men hinner inte.

The Beanie

 

Torsdag

Hej fina ni!
Har hållit på och fixat massa saker hela dagen, kollat på flygbiljetter och lite annat. 
Väntar på att mamma ska komma hem. Blir bakning då och sen en långpromenad medvovven. Med andra ord en riktigt lugn dag.
Vad ska ni göra?
 


You can find art in anything, anywhere

Har bakat och gått en riktigt lång långpromenad med vovven nu på kvällen. När jag kom hem igen så kliade det i fingrarna. Kunde inte låta bli. Förvandlade men brors bil till a pice of artwork. Japp, tror inte att han kommet vara så glad när han ser det. Haha. Sista saken som jag gjorde ser ni på bilden. 
Nu så dricker jag te och äter apelsin medans jag bläddrar i NK stil. Pratat med mormor och morfar som kom hem från Kina idag. Ska snart sätta på en film. 



Hot chocolate with a twist

På vintern älskar jag att dricka varm choklad och när julen börjar närma sig så brukar jag lägga i polkagris och blanda i riven choklad. Ibland gör jag även varm choklad med kanel och grädde. Oftast så gör jag egen choklad på kakao och socker, eller så blandar jag mörk och mjölkchoklad för att få en riktigt krämig varm choklad men när jag är lat på kör jag på oboy. Fått frågan om jag inte kan lägga upp recept på det så här kommer det.
 
2,5 dl mjölk
 2 polkagriskäppar
 3 msk oboy
 3 rutor mjölkchoklad
 grädde, så mycket man känner för.
 
Jag börjar med att mixtra sönder en av käpparna så att den är som pulver, eller socker. Sen värmer jag mjölken,  river chokladen och vispar grädden. Blandar hälften av polkagrispulvret med hälften av chokladen. Blandar det med mjölken. När det har smält så blandar jag i oboyen. Sen så får man testa sig fram. Jag gillar stark chokladsmak med en eftersmak av polkagrisen. Sen så lägger jag i grädde, stoppar ner en käpp och häller lite av pulvret på grädden. Sen så är det klart!
 

Onsdag

Hej fina ni!
De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt och vilat. Haft feber till och från och varit riktigt trött. Har även varit med mamma i stan och lunchat. 
Nu så ligger jag fortfarande kvar i sängen, dricker te och kollar på film, men ska ta mig upp och baka. Tänkte göra pepparkakor! Sen så blir det en promenad med vovven. 
Vad ska ni göra idag?



Lördag

God morgon finisar!
Har varit uppe sem 7 imorse och har redan hunnit med en snabbis på stan. Köpte lite små saker. Tog mig en latte för att få upp värmen. 
Igår så hade jag teknik på kväll med små killarna. Kom hem och somnade på en gång. Vaknade med feberfrossa imorse. Hoppas på att jag inte blir sjuk igen. 
Vad ska ni göra idag?


What does my girl say?

 

Fredag

God morgon!
Vaknade strax efter 6 imorse, låg kvar och spelade temple run i 2 timmar. Gick upp och gjorde hot peppermint coca, typ det bästa som finns på vintern! Suttit framför datorn och kollar på brädor, bindningar och skor. Tror att jag har kommit fram till vad det är jag vill ha. Ska iallafall ha en soft freestyle/park bräda. 
Vad ska ni göra idag?


It's okay




Torsdag

God morgon fina ni!
Var riktigt seg imorse, kom inte ur sängen förens efter 9. Nu så har jag ätit en stor frukost och gjort mig klar. Ska snart åka. Idag så ska jag passa valpen igen. Mysigt! 
Sen så blir det hem och köra lite träning. Ska nog baka något också. 
Vad ska ni göra idag?


Waiting for the snow to fall

Idag så fick jag världens sug på att åka bräda! Hade det varit snö ute så hade jag stått i backen varje dag och kört, men eftersom att det inte finns någon snö så går det inte. 
Har även börjat kolla efter en ny bräda. Vill ha en kortare och mjukare. Mycket skönare att åka med. Har tittat på några så får se om det blir någon ny eller inte. 


Onsdag

Hejsan!
Började denna dag med träning. Körde mage och rygg, men fick lägga av efter ett tag då det gjorde grymt ont i ryggen. 
Ligger på sängen och kolla på massa youtube klipp. Men måste ta och fixa något att äta och packa skridskoväskan. Ska till ishallen och jobba. Mer än så händer det inte idag. 
Vad ska ni göra idag?


Rainy days

Det slutade med att jag fick vända om och ta mig hem igen. Kom 3 stationer på 30 min! Fick en ny tid så hoppas på att det inte strulat då. Tågen och bussarna strulade så det var bara att gå hela vägen hem igen. Frös som satan och vart helt dränkt. Tog ett bad med badbomb, ansiktsmask och tända ljus. Nu så ska jag gör lite lunch och sen så ska jag röra mig till sjukgymnasten. 


Tisdag

God morgon fina ni!
Sitter och väntar på bussen. Ska till Uppsala för att kolla handen idag. Det öser ner och är fel på tågen. Suger lagom. Hoppas på att tågen går annars så får jag se om jag kan låna jeppes bil. Kommer hem en snabbis innan jag ska bort till sjukgymnasten. 
Vad ska ni göra idag?


Måndag

God morgon!
Har varit uppe sen 8. Fixat med några små saker och snart så ska jag ge mig av hem till Gammel mormor min!
Kommer hem vid 5 ikväll skulle jag kunna tro. Då blir det till at fixa lite jobb saker, ta en långpromenad med vovven och titta på film. 
Vad ska ni göra idag?


Söndag

Hej fina ni!
Började dagen med 3 timmar i ishallen. Tårna är isbitar, så sitter i sängen med en kopp te och surfar runt på datorn. 
Snart så ska jag ta och börja baka lite och sen så ska jag göra mig klar. Ska på middag hos mormor och morfar ikväll. 



I like the night. Without the dark, we'd never see the stars.

Har fått tillbaka min matlust som kommer och går. Men när den kommer tillbaka så kommer även kreativitet i köket fram. Ikväll så blir det rödspätta fylld med pesto och färskoströra och till det pressad potatis och grönsaker i ugnen. Haha, ja det aka ju bli spännande och se hur det smakar?
Körde förbi en stor godisbutik på väg till Ikea så var tvungen att springa in och köpa lite. Köpte även med mig "25 beautiful homes" som jag sitter och bläddrar i just nu. 




Lördag

Hej fina ni!
Har fixat hemma nu på morgonen, tränat lite och leget och vilat ryggen. Ska iväg en snabbis till Ikea med mamma nu sen så ska jag hem och laga maten sen så blir det till att kolla på Sverige Ryssland. Ska även kolla på lite lägenheter idag. Händer en massa saker just nu. Kan inte berätta men vill så gärna. Men så fort allt är klart så kommer jag att berätta!
Vad ska ni göra idag?


Fredag

Hej fina ni!
Ska snart röra mig mot ishallen. Blir ett kort pass där idag. Helt okej med tanke på att det är fredag idag. 
Har tränat och fixat hemma under dagen. Kom upp ur sängen rätt sent och var ute och gick i nästan 1 timma. Så har inte hunnit med så mycket. 
Vad ska ni göra?


Torsdag

Hej fina ni! 
Har varit på språng hela dagen! Var hemma en snabbis hos mormor för att fixa lite papper och sen så åkte jag hem till gammelmormor för lunch och mys. Sprang in på the English shop på vägen hem och köpte Skittles (finns det något bättre? Är helt beroende av dom!). Nu så sitter jag i soffan med en kopp te och väntar på att matchen ska börja. 



Onsdag

Hej finisar!
Har hållit igång ända sen 8 imorse. Fixa med de sista papperna, ringt samtal, städat och börjat med dagens middag. Åker till ishallen vid halv 4 idag och kommer hem vid 7. Ska titta på film nu och sen så ska jag packa väskan. 
Vad ska ni göra?

I don't mind if it rains for a century. I don't mind the rain

Efter att ha spenderat nästan hela dagen med världens godaste valp så är jag nu hemma och sitter med en massa papper. Hihi snart så kan jag berätta vad jag håller på med!! Jag längtar verkligen. Blir klar med det sista imorgon. 
Ska snart lägga det åt sidan och mysa med vovven framför en film. 


Tisdag

God morgon!
Håller på att göra mig klar. Ska hem till min gamla tränare idag. Hon har nyligen fått hem en liten vovve. Samma ras som min fyrbenta korv! Ska passa den ett par timmar idag! Så mysigt! 
När jag kommer hem så ska jag fixa lite små saker och bara ta det lugnt. Hade tänkt att jag skulle ta en pw men det spöregnar så jag tänker inte gå ut och gå. 
Vad ska ni göra idag?


Måndag

Hej fina ni!
Klockan ringde vid 8 imorse men jag somnade om. Fick skynda mig som bara den för att hinna med tåget som gick senare än det som jag skulle ta. Har varit förbi jobbet och lämna lite papper. Är på väg in till stan nu, ska kolla 2 saker där innan jag åker hem till gammelmormor för lite mys. Ska till mormor och morfar ikväll för att få hjälp med papper och äta middag. 
Vad ska ni göra idag?

Rainy day

Idag så har det varit en riktigt grå och dyster dag. Det regnar så det smattrar på rutorna. Jag har hållit mig inne hela dagen och fixat med en massa saker. Har även tittat på film och myst med vovven. Nu så väntar jag på att middagen ska bli klar. Sen så blir det en film igen. 






Söndag

God morgon fina ni!
Kom hem för ett tag sen. Har varit i ishallen hela morgonen och tränat små tjejerna. Sitter och fixar lite papper och dricker en kopp te för att få upp värmen.  Ska ge mig ut på en pw lite senare om vädret tillåter. 
Vad ska nu göra idag?


Coffee and hockey

Gick en sväng och kollade i lite affärer innan matchen började. Testade även vit mocha latte idag och den var så god! Hur kallt som helst var det i ishallen även fast jag hade varma kläder. 
Nu så blir det middag och sen så blir det film med familjen. Ska komma i säng i lagom tid idag. Jobbar imorn. 


Where did I go wrong?




Lördag

God morgon!
Vaknade för ett tag sen. Håller på att fixa frukost just nu. Efter det så ska jag nog baka. 
Idag så ska jag på hockeymatch och sen så ska jag ut till gravarna för att tända ljus. 
Vad ska ni göra idag? 


with my heels on

New in
 

6 månader


För 6 månader sen gjorde jag min handoperation. Tiden har gått riktigt fort och jag har återhämtat mig snabbare än vad jag trodde att jag skulle. Smärtorna är inte lika stora, men dom är fortfarande där men minskar hela tiden. Dock så kommer jag inte kunna använda eller röra handen som jag kunde göra förut. Men hellre det än att ha ont. Nu så har jag ett sista återbesök i mitten av november och hoppas på att dom tycker att det ser bra ut. Det ända som är kvar är ärren, dom bleknar hela tiden med syns väldigt bra fortfarande. But every scar tells a story.
 

Fredag

God morgon fina ni!
Hade fullt upp igår och sen så var jag i ishallen hela kvällen. Kom hem, gjorde en kopp té och kollade på vikings. Efter det somnade jag. Tog en sovmorgon idag och vaknade strax efter 9.
Idag så har jag inget inplanerat. Ska bara ta det lugnt, kanske ta mig ett bad eller något. Ska ringa gammelmormor också.
Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0