Måndag

God morgon fina ni!
Som ni har märkt så lämnade jag datorn hemma medans jag var på landet. Jag behövde lite tid för mig själv. Hade ett viktigt beslut att fatta, så ville bara vara ifrån allt så att jag kunde sätta mig ner och tänka igenom allt. Nu så har jag bestämt mig, vilket jag är väldigt glad för! Och ni kommer få veta allt när det börjar dra ihop sig, om det nu blir av. Allt är inte säkert ännu.
Idag så ska jag till läkaren för att ta lite nya prover och se hur dom är. Efter det så blir det till att åka hem och bara ta det lugnt. Ska även svara på alla era kommentarer som har trillar in under de senaste dagarna.
Vad ska ni göra idag?

She Says She Love My Lolly

Maejor Ali - Lolly ft. Juicy J & Justin Bieber

For the fall

Nu till hösten så är det dessa tre skor som kommer att användas flitigt, mest gummistövlarna skulle jag kunna tro. Dom är bäst att ha på jobbet, är ute en hel del. Men jag är även sugen på att köpa ett par höga mörkbruna Johnny Bulls.

Torsdag

God morgon!
Vaknade innan 6 imorse av att ryggen värkte. Låg och halv sov fram till 8. Gick upp och tog mig en lång och varm dusch, gjorde en god frukost och myst med vovven. Nu så ligger jag i sängen med en kopp té och tittar på tv.
Snart så ska jag få ett samtal som jag har väntat på och sen så ska jag packa det sista. Åker till landet ikväll för att vila upp mig. Börjar jobba nästa vecka med är inte riktigt frisk ännu. Lite senare idag så har jag sjukgymnasten vilket passar bra.
Vad ska ni göra idag?

Greg James

Greg James does Miley Cyrus' Wrecking Ball........NAKED

Onsdag

Hej fina ni!

Har varit igång sen 9 imorse. Trött som bara den tvingade jag mig själv upp ur sängen. Har städat, fixat med papper som ska till jobbet och så har jag gått igenom min mail. Har även myst med vovven som är på lite dåligt humör idag.

Snart så ska jag ta och börja fixa middagen. Den kock som man är så fixar man något så gott som pasta med kantarellsås. Men innan jag börjar med det så ska jag börja packa lite. Åker till landet imorn kväll. Kommer hem på lördag eller söndag. Vet inte riktigt. Kände att jag behövde komma iväg ett tag och vila upp mig.


Kantareller

Klädde på vovven hans regnrock och matchande halsduk med eldsflammor och döskalle på. Vi tog en promenad ute i regnet. Gick i skogen idag igen. Idag så hittade vi en massa kantareller, så imorn blir det pasta med kantarellersås! Åh, så gott! Är riktigt sugen. Nu så ska jag göra en kopp té sen så ska jag lägga mig i soffan och mysa med vovven.

Tisdag

God morgon!
Vaknade efter 8 imorse av det är någon som ringer på dörren och slår på den oavbrutet. Ville försrt inte gå upp och öppna, vet ju vad som kan finnas på andra sidan dörren? Men den här gången var det mamma och vovven som hade blivit utelåsta. Så kan det gå. Anyways, har varit uppe sen dess, ringt sjukgymnasten, ätit frukost och busat med vovven. Nu så ligger jag i soffan för att kolla några avsnitt av SOA.
Vad ska ni göra idag?
 

A walk in the woods

Kom in för ett tag sen. Gick med mamma och  vovven på en promenad. Rätt skönt att komma ut och få lite frisk luft. Tog med mig kameran och fotade lite. Nu så ska jag göra mig en kopp té och sätta mig framför tvn.

Timberland

Köpte dessa Timberland för ett tag sen, nu så har jag skor för hösten. Kör med dessa och mina Johnny Bulls i höst, under regniga dagar så åker stövlarna på.

Måndag

God morgon fina ni!
Igår så sa min kropp ifrån, jag vart jätte dålig och kom inte upp ur sängen, jag sov hela dagen, vakande till några få gånger. Under de senaste 2 dygnen så har jag knappt varit uppe, sovit bort dagarna då jag är så fruktansvärkt trött. Så idag ska jag till läkaren igen för att ta lite prover. Idag så känner jag mig lite piggare, hoppas på att det går åt rätt håll nu.
Nu så ska jag ta mig ett bad, sen så ska jag göra något lätt att. Efter det så blir det film, ska även försöka ta mig ut på en promenad med mamma och vovven.
Vad ska ni göra idag?

New in

Mac Pro Longwear - Carefree // Makeup Store MS - Dagger
//Make up Forever - Conceler // Makeup Store Lippen - Knitted Pink
 

For my boy

För ett par dagar sen ner jag var inne på H&M så smälte jag lite. Hittade en lite tröja för hundar på deras L.O.G.G. avdelning. Och jag kunde verkligen inte låta bli att köpa den till min lilla kille. Han var ju dock inte lika glad över den som jag. Tycker att den passar fint nu till hösten. Gillar verkligen färgerna och mönstret.

Lördag

God morgon fina ni!
Allt bra med er? Själv brottas jag fortfarande med min "star wars förkylning" (som pappa kallar den). Har sovit i nästan 18 timmar och är fortfarande trött som satan. Jag vet att jag blir trött av mina mediciner, men kom igen!
Idag så händer det inte så mycket. Jag ska bara ta det lugnt och vila, kanske åker och kollar på Jeppes mach i eftermiddag. Men det beror helt på hur jag känner mig. De andra ska åka och fira min faster om ett tag, men jag och vovven blir hemma.
Vad ska ni göra idag?
 

That's my kind of love

 
 

Fredag

Hej fina ni!
Vaknade för ett ag sen, eller ja jag vaknade redan vid 9 men somnade om och vaknade nu vid 12. Av någon konstig anledning så kände jag för att kolla mailen nu när jag vaknade. Och då kan vi tala om att jag vaknade! Hade fått ett mail som jag har väntat på ett bra tag! Och på torsdag händer det lite grejer! Så glad!
Nu så ska jag ta och fixa något att äta, sen så ska jag sätta mig och måla och släppa upp fåglarna så att dom får flyga runt medans jag målar.
Vad ska ni göra idag?

I think it bothers people to see people that are happy and successful. So they try to find what's wrong with them.

Efter att ha sovit större delar av dagen och eftermiddagen så sitter jag nu och målar igen. Men Avicii på högsta volym. Som det ska vara. Är dock fortfarande sjukt trött, känns som att jag kommer somna när som.
Var hos läkaren idag igen, tog nya prover och fick antibiotika. Blir jag inte bättre under helgen så måste jag tillbaka. Så det är ju bara att hoppa på det bästa.
Ska snart göra té och sätta på film, ska kolla green street hooligans. Kommer nog somna framför filmen.

Wah nails

Älskar Wah nails! Dom gör så coola och snygga nageldesigner. Väldigt inspirerande. Det är därifrån som jag får mycket inspiration när jag gör mina naglar. Men nästa gång jag åker till London så ska jag boka in en tid och få mina naglar fixade där.

Biker

Nu när hösten kommer så är det tid för att ta fram skinnjackan. Jag har en från Rock n' Blue som jag älskar men vill ha en till. Jag har spanat in denna Biker från Boda Skins och jag är helt såld. Det kommer gå loss på nästan 4000 kr, vilket är rätt dyrt! Ska kicka runt och se om jag inte hittar någon annan.

Torsdag

God morgon!
Ska snart röra mig till läkaren för 3e gången den här veckan. Måste eventuellt ta mig till tandläkaren också. Åh, jag orkar inte. Varför måste allt komma på en och samma gång?
När jag kommer hem så ska jag teckna, försvinna in i min egna lilla värd och bara vila. Ska nog sätta på en film också.
Vad ska ni göra idag?

You look like Katy Perry

Fick en kommentar idag på instagram. Tydligen så är jag väldigt lik Katy Perry?! Det är inte första gången jag får höra det! I våras någon dag efter att jag hade färgat håret mörkbrunt så var det 2 tjejer som vrålglodd på mig på tunnelbanan, efter ett tag då det började bli lite obehagligt kom dom fram och sa att jag ser precis ut som Cher Lloyd, även det har jag hört flera gånger. Själv tycker jag inte att jag är lik någon av dom!
 
Just nu så sitter jag ock sörplar på en stor kopp té och ritar. Finns nog inget som får mig att försvinna från verkligheten på samma sätt som att teckna. Kommer spendera hela kvällen vid mitt lilla ritbord.
Vad ska ni göra ikväll?

The man with the golden gun


Fick en fråga om det här nagellacket och om jag inte kunde visa det.
The man with the golden gun. Ett av mina favoriter från OPI. Det är ett top coat med 18k blad guld. Alltså äkta guld i nagellacket. Låter lite konstigt att ha riktigt guld i ett nagellack. Jag använder det oftast över ett mörkrött eller svart nagellack då man ser guldflarnen bättre. Jag älskar det. Det är så annorlunda.Nagellacket kom i samband med Skyfall, då OPI gjorde en James Bond kollektion. Jag som älskar OPI's nagellack kunde ju inte låta bli att köpa det. Det kostade sin lilla peng men helt klart värt det.

Ondag

Hej fina ni!
Vaknade strax efter 10 idag. Har bara legat och myst med vovven sen dess. Nu så ska jag gå upp och försöka få i mig något att äta. Har migrän så är inte sugen på något, men måste få i mig något. Ska försöka ta mig ut på en liten promenad med vovven sen. Lite senare idag så funderar jag på om jag inte ska släppa ut fåglarna så dom får flyga runt lite i rummet.
Vad ska ni göra idag?

If you want to

 

Tisdag

God morgon pretty people.Vaknade vid halv 10 idag. Är fortfarande sjukt trött. Ska till läkaren idag igen. Blä, tar det aldrig slut? Sen så måste jag ringa jobbet. Fattar inte varför jag måste bli sjuk 2 veckor efter att jag redan har varit super förkyld? Så idag blir det till att titta på sons of anarchy igen och dricka en massa té.Vad ska ni göra idag?

Sons of anarchy

Var hos läkaren idag på förmiddagen och tog prover för att se varför jag är så trött hela tiden och för att kolla ifall jag har fått stämbandsinflammation. Tur nog så var det inte det! Efter läkarbesöket så har jag bara legat i soffan med vovven och kollat på sons of anarchy och druckit té med honung och lime. Kan ju säga att jag har plöjt igenom en massa avsnitt. Nu sås ka jag ta mig ut på en liten runda med vovven och sen så ska jag titta på 3 avsnitt till.Vad ska ni göra ikväll?

Some questions and answers

Har svarat på lite frågor som har trillat in under den senaste tiden.

 

Vad betyder texten i din header och vilket språk är det?

- Det är en quote på Tyska som kort och gott så betyder den " Vi skulle hellre vara drömmare".  

                       

Hur ofta tränar du och vad tränar du då?

- Just nu så kan  jag inte träna. Men det är väldigt olika vad jag tränar när jag tränar. Men jag brukat träna 5-6 gånger i veckan, det blir en löparrunda eller en PW och sen mage, rygg och ben är de områden som jag lägger mest fokus på. Jag tränar själv hemma. Körde på gym i början av året men det var inget för mig. Det funkar bättre hemma för min del, då vi ändå har ett litet hemma gym så kör jag hellre hemma. Men just nu så kan jag inte och får inte. Jag får inte göra någon form av träning där jag måste använda armen och sen så har jag så fruktansvärt ont i ryggen (är fortfarande under utredning) som gör att jag inte heller kan träna.  

 

Använder du färgade linser? Din ögon är nästan alltid i olika gröna färger...

- Nej, jag har aldrig använt linser. Vill inte stoppa in det i ögonen. Min ögon färg ändras i olika sorters ljus, de kan bli mörkare och ljusare men även få en djupare grön färg. Allt beror på ljuset och även sminkningen. Vissa färger framhäver färgen mer än vad andra gör.

 

Vilka coola ögon du har!! Är det linser eller dina "riktiga"?

- Tusen tack!! Det är min naturliga ögon färg.    

 

Hur lång är du? Du ser så lång ut!

- Jag är 174,5 cm lång    

 

Vilket är ditt favorit sminkmärke?

- Oj, det var en svår fråga! Jag gillar Mac och makeup store när det gäller ögonskuggor för de är så pigmenterade, men för puder, conceler och bronzer så är det Mac. När det kommer till mascara så är det rimmel som jag gillar, men även benifit och makeup forever har en hel del bra produkter. Jag är väldigt kräsen när det kommer till smink och att använda nya produkter.  

 

Vilken är din favorit stad och vilket är ditt favorit land?

- Helt klart är London min favorit stad. Finns nog inte många ställen som slår den staden. Och just nu så smids det även lite planer gällande London. Och favorit land, det måste helt klart vara Grekland. Och nu menar jag den "riktigta" sidan av Grekland. Inte dit alla turister åker. Utan de små städerna som man måste ta sig till själv, där de knappt pratar engelska. Där det bara bor greker och man stöter bara på någon turist. Det är den sidan av Grekland som jag gillar bäst, där finns de vackra platserna, trevligt folk och men MASSA god grekisk mat. Med tanke på att jag har varit på såna platser nästan varje sommar förutom 1 gång så är det inte så konstigt att det är den sidan av Grekland som jag faller för.

 


Funky Bling

På senaste tiden så har jag fastnat för Funky Bling. Framför allt deras beanies! Tycker att dom är riktigt annorlunda och coola. Inte något som man ser varje dag. De kan liva upp en hel outfit. Jag har beställt hem en, och det kommer nog inte att bli den enda som jag kommer att klicka hem.

Måndag

 

God morgon!

Gick upp för ett tag sen. Har legat och dragit mig i sängen ett par timmar men nu så måste jag gå upp och göra mig klar. Ska snart röra mig till läkaren. Har fått tillbaka rösten nu men är fortfarande inte bra.

Idag så ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Är trött som bara den och riktigt seg. Så ska bara titta på film och dricka en massa té.

Vad ska ni göra idag?

 


Hockey and tea

Hej fina ni!
Nu så ligger jag i sängen med en stor kopp té (min 5:e för idag!!) och går igenom alla bilder som jag tog på matchen idag. Blev bra många. Blev en vinst idag. 4-2, vilken var riktigt bra. Dock så var det en träningsmatch men det är lika bra att vinna. Ska även ta och fixa naglarna nu.
Imorn så ska jag till läkaren så blir hemma från jobbet. Måste kolla vad som är fel med halsen, blir bara sämre?
Ikväll så blir det film för min del och ska även fundera ut en ny design på bloggen. Gjorde en snabb header igår, men vill ha något annat.
Vad ska ni göra ikväll?

Söndag

God morgon fina ni!
Vaknade strax efter 6 imorse och kunde inte somna om så då ritade jag lite Har tagit en dusch och gjort mig klar nu. Ska åka på marknad och efter det så ska jag till ishallen och kolla på Jeppes match. Mycket mer än så händer det inte idag för min del.
Vad ska ni göra idag?

Lördag

Hej fina ni!
Hade tänkt ta mig en riktigt lång sovmorgon, men någon knäpp varelse bestämde sig för att hänga på sin tuta x antal gånger så det vara bara till att gå upp vid halv 8. Kände mig konstig i halsen när jag vaknade, har två tennisbollar i halsen idag. Gud så kul! Och på det så har jag tappat rösten.
Har gått en sväng på stan och fått tag på allt. Även fast det var närmare 25 grader i stan och vindstilla så tog jag mig en latte. Åå, gusche lov så skönt det var för halsen.
Nu så ska jag ta och börja göra mig klar. Ta mig en kall lång dusch och sen välja kläder. Ska på middag hos farmor med kusiner och lite annat folk. Ska bli trevligt. Dock jobbigt då jag inte kan prata. Känns lite drygt, men vad ska man göra? Ska försöka fixa en dagen outfit också.
Vad ska ni göra idag?
 

Many people will walk in and out of your life, but only the true friends will leave footprints in your heart

 
 
 

I'm not sure which is worse, missing you or the fact that there's nothing I can do about it

But I'll light a candle for you, just for you.
 
 

Fredag

God morgon!
Igår så hade jag en massa jobba som behövdes röjas undan när jag kom hem. Hade även ett besök hos sjukgymnasten, så bloggen fick hamna lite åt sidan igår. Men idag så blir det bättre.
Nu så ska jag snart sticka till jobbet, efter det så blir det till att åka hem och sen ett läkarbesök. Efter det så tänkte jag att jag skulle strosa runt lite på stan ett tag innan jag åker hem.
Vad ska ni göra idag?

So sad but so ture

 

Torsdag

God morgon!
Satt inte framför datorn igår då jag var så fruktansvärt trött! Jobbade ett långt pass. Så var helt slut när jag kom hem. Så låg och tittade på tv tills jag somnade. Och idag är jag inte piggare, somnade strax efter 9 igår. Är så trött att jag blir trött av att vara trött. Does it make any sense? Idag så blir det iallafall jobb och sen sjukgymnasten för att fixa lite med ryggen. Efter det så ska jag ägna lite tid åt bloggen och lite jobb saker.
Vad ska ni göra idag?

Make a statement

New look
 

Sometimes your first scars wont fade away




Tisdag


Hej fina ni!
Tog mig en lång och härlig sovmorgon idag. Sen vart det en riktigt lång dusch och en god frukost. Fruktsallad, färskpressad apelsinjuice och nybakat bröd. Så gott!
Nu så håller jag på att göra mig klar och ska röra mig mot Uppsala. Ska till läkaren för en sista kontroll av handel! Känns så bra! Efter det så blir det häng med bästie, massa mat och bio! 
Vad ska ni göra idag?  

It's such a shame to watch it slowly crash and burn

Sitter i sängen med en kopp té och kollar på en massa youtube klipp. Bästa sättet att muntra upp sig på. Väntar på att wicked ska börja.
Anyways, efter jobbet så var det till att skynda sig hem och sen iväg till sjukgymnasten. Efter 20 min undersökning med rörelser så hittade hon felen som gör att jag har så fruktansvärt ont i ryggen hela tiden. Jag har skolios och snedbelastat ryggen, bland annat. Så nu väntas det en massa läkarbesök och undersökningar för att ta reda på hur jag ska behandlas.
Imorn så blir det sovmorgon för min del då jag ska på ett läkarbesök i Uppsala, sista för handen. Känns så skönt! Efter det så ska jag möta bästie för lunchmiddag och bio. Ska bli mys. Har inte sett på länge.
 

Johnny Bulls

 

Måndag



God morgon fina ni!
Är på väg till jobbet nu. Ångrar mig att jag cyklade idag. Var världens dimma idag och nu är håret blött och kläderna fuktiga. 
Idag så blir det till att skynda mig hem, lämna sakerna och sen sticka till sjukgymnasten. Efter det så blir det en pw längst vattnet. 
Vad ska ni göra idag?

Walk

Gick en lite promenad ute i skogen med min lilla kille. Så han sprang runt, hoppade och skällde. Han älskar verkligen att gå i skogen!
Nu så ska jag fixa lite saker inför imorn, sen så blir det middag och film. Har vilat hela dag och känner mig mycket bättre. Så imorn blir det till att ta en riktigt lång och härlig PW längst vattnet när jag kommer hem.
 

Fall nails

Every Month Is Oktoberfest, In The Cable Car Pool Lane, Incongnito In Sausalito & Lost On Lombard
Superficial, Dangerous Affair, Power Dressing & Silhouette
Till hösten så brukar jag gilla att ha lite mörkare färger på naglarna. Dessa är mina favoriter från OPI och Ciaté. Jag använder gärna mörka blå, gröna, lilla och röda nyanser när det bli höst. Gillar de mörka när det börjar bli mörkare ute. Tittade efter några nya och jag blev riktigt sugen på dessa.
 

Söndag

God morgon fina ni!
Skulle egentligen jobba idag, men har känner mig fortfarande riktigt trött. Så idag blir det en dag hemma. Ska vila, ta mig ett bad med musik, ansiktsmask och hårinpackning. Ska även måla naglarna. det får bli en "hemma spa dag" idag. Ladda upp inför imorn helt enkelt. Ska även ta en promenad med vovven i skogen. Tänkte plocka lite lingon och blåbär.
Vad ska ni göra idag?
 

When your heart says no

Hittade inte allt som jag skulle ha idag, så får ta en runda igen på onsdag då de ska ha fått in varorna igen. Jag fick i alla fall med mig ett par boots, en tröja och lite annat. Mamma fick hämta Bosse jag orkade inte. Blev dålig i stan. Har ett hjärtfel som jag känner av till och från, men det är inget farligt eller allvarligt fel. Det är bara att jag blir extremt trött och mår så fruktansvärt illa varje gång som jag känner av det. Så jag har legat i sängen ända sen jag kom hem. Nu så bläddrar jag i Elle UK och dricker iskall citronfanta. Så god!

Blingin'

 

Lördag

 
God morgon!
Blir ett snabbt inlägg. Ska snart ta mig ut på stan. Ska leta efter ett par skor och lite andra små saker. Måste även kolla på en ny skateboard, fynderar på att skaffa mig en penny. Men vet inte, rusta har haft en som på minner om en penny, undrar om den finns kvar? Blir en snabb runda, måste hämta vovven strax efter 12 då han ska vara klar. Han ska klippa sig och bli höst fin.
Vad ska ni göra idag?
 

I'm not even going to get mad anymore. I just have to learn to expect the lowest from people, even the ones I thought the highest of.

 

Vincent Kidd


Fredag

God morgon!
Kunde knappt ta mig ur sängen imorse. Ryggen värker som satan, kan knappt röra mig. Migränen från igår är fortfarande kvar. Hoppas att det ger med sig, men inga värktabletter hjälper.
Är på väg till jobbet nu. Får se hur länge jag orkar jobba. Beror helt på om migränen släpper eller blir värre. Hade tänkt ta en snabbis på stan idag efter jobbet men hoppar nog det idag och åker in imorn.
Vad ska ni göra idag?

 


Torsdag

God morgon fina ni!
Är snart klar och ska börja röra mig mot jobbet. Hoppas på att det gå smidigt idag att ta sig dit, igår var det lite krångligt. Slutar tidigt idag så hoppas på att jag hinner hem innan de stänger av allt igen! Annars så får jag gå från jobbet till stallet och sen så får jag ta mig därifrån och hem på något sätt.
Igår så vaknade jag 3 på grund av att helikoptern skulle cirkulera just över där jag bor, på en låg höjd. Fick knappt 4 timmars sömn. Drog till ishallen direkt efter då det inte var någon ide att ens försöka ta sig hem. Kom hem strax efter 8, svarade på lite kommentarer och fixade lite hemma. Somnade strax efter 9. Så idag är jag rätt så pigg.
Vad ska ni göra idag?

Tutorials

Jag får väldigt mycket fina kommentarer om mina sminkningar och mitt hår hela tiden. Blir verkligen glad! Ni är så underbara! Jag har funderat på det här ett tag. Skulle ni vilja att jag gör tutorials på sminkningar och frisyrer? För jag få väldigt ofta frågor om hur jag har gjort, vilka produkter jag använder och så. Tänkte att det kunde vara en rolig sak att göra. Men jag vet inte. Skulle ni vilja se det?

Onsdag

God morgon!
Fick gå upp extra tidigt idag. Bara för att vara säker på att jag kan ta mig till jobbet. Obama kommer och dom stänger ju av stora delar av Stockholm samt vägen från Arlanda. Bara för att jag ska åka åt det hållet. Känns ju mindre gött!
Aja, efter jobbet så drar jag direkt till ishallen eftersom att man inte vet hur det blir med att ta sig fram. Så kommer hem efter 8 ikväll. Riktigt lång dag med andra ord. Men tar med mig datorn idag så kan fördröja tiden lite i alla fall.
Vad ska ni göra idag?

when no matter what you do it's never good enough

 

Tisdag

God morgon!
Ställde 5 alarm igår för att vara säker på att komma upp idag. 5 stycken! Det är lite ott! Kom upp i tid, men är riktigt trött, antar att det är för att jag inte kunde somna igår. Massa saker hände igår. Satt i telefonen med ett företag från England ett bra tag. Efter det så ringde min läkare och det visar sig att det är fel på min rygg. Ska till en sjukgymnast så snart som möjligt. Hon ska kolla om det går att trycka tillbaka kotorna lite, annars så måste jag gå till en ryggläkare.
Anyways, idag så blir det jobb för min del och sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska i alla fall hämta ut ett paket på vägen hem. Tror att jag ska ge mig ut på en lång PW längst vattnet och köra lite ben efter det.
Vad ska ni göra idag?

But never again

 

Måndag

God morgon fina ni!
Gud så trött jag är! Trodde inte att det var sant när klockan ringde strax innan 6. Men det var bara att tvinga mig upp. Ska göra frukost nu, sen så måste jag springa till bussen. Äckel väder! Idag så blir det jobb till halv 2, sen så måste jag skynda mig hem. Har lite saker som måste göras idag och måste även ringa ett samtal. Ska även försöka mig på att träna lite lätt idag.
Vad ska ni göra idag?

It's not what you look at that matters, it's what you see

 
Frös som attans i ishallen idag, framförallt om fötterna. Hur kallt som helst idag! Under min korta paus mellan passen så gick jag fram och tillbaka i korridoren för att få upp värmen igen.
Städade när jag kom hem och sen så tog jag mig en riktigt varm dusch. Nu så sitter jag i sängen och läser med en stor kopp té och tända ljus. Målade precis naglarna i lite mer höstigare färger.  Ska ta och packa väska snart och förbereda lite inför imorn.

Söndag

 
God morgon fina ni!
Vaknade strax innan 7 imorse. Gick upp och började göra mig klar. Ska åka till ishallen strax innan 9 för att jobba, blir bara 2 timmar idag. Sen så blir det till att åka hem och ta det lugnt, måste även plocka lite här hemma. Vila upp mig inför morgon dagen och den kommande veckan.
Funderar även på att ta mig en långpromenad i skogen med vovven idag.
Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0