Torsdag

God morgon fina ni!
Tänkte bara titta in här lite snabbt innan jag ska röra mig mot jobbet och säga att bloggen kommer att ligga helt stilla idag och imorn på grund av att jag flyttar den till en annan plattform. På lördag så kommer jag att blogga på en helt ny sida och när allt är klart så kommer ni såklart att få veta. 

Desert Dwellers

Pics via Pinterest
 

Onsdag

God morgon fina ni!
Hade fullt upp hemma med att fixa saker igår, så satt inte framför datorn. Men idag så måste jag ta tag i lite saker runt bloggen, en flytt kommer att ske snart så har saker att fixa runt det. Men mer om det senare. 
Nu så är jag på väg till jobbet. Har redan hunnit med sjukgymnasten idag. Blir träning ikväll när jag kommer hem. 
Vad ska ni göra idag?

You're so hollow




Native runaway

Pics via pinterest

Tisdag

God morgon fina ni!
Är på väg till jobbet nu. Seg som attans, men krigar på. Ska ut och springa ikväll när jag kommit hem. Och fixa lite små saker. 
Igår så var det inte riktigt min dag, låg i sängen hela dagen. Syrran kom förbi igår och lagade mat. Riktigt gott. 
Vad ska ni göra idag?

She wore flowers in her hair and carried magic secrets in her eyes.

Dress from Ginatricot
 

Måndag

Sitter i sängen med en stor kopp te. Så trött! Var vaken fram till 4 inatt, sen ringde klockan 6 imorse. Ont i halsen och hes, bara att stanna hemma och dricka te. Hoppas på att må bättre imorn så att jag kan ta mig till jobbet. 
Ska gå igenom lite saker och skicka några mail idag. Annars så är det filmer hela dagen för min del. 
Vad ska ni göra idag?

Söndag

Hej fina ni!
Glömde ta med mig mitt wi-fi till landet så har inte kunnat uppdaterat. Nu så är jag hemma igen och håller på att skruva ihop nya hyllor, måste få upp mina böcker. Ska ta och träna lite senare och sen så ska jag sätta mig och titta på film. Imorn så är det jobb som väntas och så ska jag ge mig ut och leta efter en present till mormor som fyller år på fredag. 

Perfect days

Pics via pinterest

Glad midsommar


Silver Linings

Pics via pinterest

Sleepy

Fick gå hem från jobbet med världens migrän, somnade på en gång när jag kom hem. Sovit i ett par timmar och sen så har jag bara legat i sängen och läst. Ska snart ta och klä på mig och hämta papsen. Sen drar vi till landet. Mår dock inte helt bra men tillräckligt bra ändå. Måste dock fixa något att äta, får nig bli en tur på mackadonken på vägen ner. 


Runing with the wild horses

Pics via Pinterest and tumblr

Torsdag

God morgon fina ni! 
Trotts att migränen är på väg så ska jag snart ge mig ut i regnet och bege mig mot jobbet. Hoppas på att den inte blir värre. 
Åker till landet ikväll för att spendera midsommar där. Ska bli skönt att komma iväg och vila. Helt slut efter den här veckan. 
Vad ska ni göra idag?

Evening walk

Nu så har jag äntligen blivit klar med allt. Gick en långpromenad med vovven när jag kom hem, tränade, fixade lite små saker och packade allt som ska med till landet i helgen.  Blev en del som skulle med. 
Imorn då är det jobb och operation "hitta den perfekta blombuketter att göra krans av". Ska bli spännande att se vad som erbjuds på Hötorget imorn eftermiddag. Brukar vara ganska så snålt dagen innan midsommar. Med det så signar jag ut för dagen. 

Round Shades

The final touch - Round shades
 Runda glasögon, bland det snyggaste jag vet. Och nu till sommaren så är det verkligen super snyggt. Jag har spanat länge efter ett par snygga runda men inte riktigt hittat några som jag vill ha. Men de från Preen Line skulle mer än gärna få sitta på min näsa under sommaren. Det finns så många, nästan för många. Men Preen Lines och Tom Ford är verkligen favoriterna.

FIELD OF DREAMS

Pics via pinterest

Onsdag

God morgon!
Är på väg till jobbet nu. Låg och drog mig lite för länge idag. Stressade som satan för att hinna med bussen. 
Funderar på att ta en runda på stan efter jobbet idag, har några små saker som jag skulle vilja få tag på, sen så blir det träning. Men annars så ska jag bara ta det lugnt och packa. Sticker nog till landet över midsommar. 
Vad ska ni göra idag?

Wrap maxi

Buy them here
Jag har länge letat efter den perfekta maxi kjolen, rätt kräsen av mig. Men för ett par veckor sen så kom jag över dessa godingar. Klickade hem den svarta förra veckan, så den kommer att användas flitigt i sommar!

Tisdag

God morgon fina ni!
Precis ätit upp frukosten och ska snart börja röra mig mot jobbet. Hann med träning idag på morgonen, så skönt att ha kommit igång med träningen igen och att jag vinner göra de övningar som jag har fått av min sjukgymnast. 
Idag så händer det inte så mycket förutom jobb, ska ut och springa när jag kommer hem och sen så vet jag inte vad jag ska hitta på. 
Vad ska ni göra idag?

Styleby

Sitter i sängen med en kopp te och blästrar i nya styleby samtidigt som jag målar naglarna. Ska sätta på en film snart. 
Har hunnit med träning och en massa andra saker sen jag kom hem. Så nu ska jag vila och ladda upp inför imorn har jag tänkt mig. 
 

The season of change

Pics via pinterest

Måndag

God morgon!
Ligger på sängen helt klar, ska interfolierad förens om 30 min. Känner dock att jag kommer somna snary så får väl ta och göra något annat. 
Idag så är det jobb för min del och sen så ska jag träna. Måste komma igång med det! Annars så händer det inte så mycket  idag. 
Vad ska ni göra idag?

This weekend

Hej finisar!
Nu är det ett par dagar sen jag loggade in på bloggen sist. Men har haft så mycket att göra, jobbar fram till 18 och efter det så har jag haft ärenden att springa alla dagar. Och i helgen så har jag både jobbat och varit på landet. Har haft det riktigt härligt, dock så var jag lite nere över att jag inte kunde åka ner till Fanny! Men ska försöka med det någon annan helg istället!
Men nu så är jag tillbaka igen, har andra arbetstider nu och inte så mycket annat som ska fixas på dagarna. Imorn så är det jobb hela dagen och sen så ska jag hem och träna, har inte hunnit med ett ordentligt träningspass på ett tag.

Torsdag

Är på väg till jobbet nu, är tröttare än tröttast. Ser i kors haha. Efter jobbet så ska jag till optikern igen. Blev inte riktigt bra igår så ska göra om det idag. Sen så ska jag även packa idag, åker till landet i helgen och ska även jobba då. 
Vad ska ni göra idag?

Route 66

Pics via pinterest

Onsdag

God morgon fina ni!
Har varit igång sen halv 7 imorse, har hunnit träna och tagit en promenad med vovven. Nu så är jag färdig och klar på väg till jobbet. Åkte lite tidigare idag för jag måste förbi optikern och fixa mina glasögon. Sen är det jobb hela dagen lång. 
Vad ska ni göra idag?

☽ MOON CHILD ☾

Pics via pinterest and tumblr

Tisdag

God morgon!
Vaknade innan 6 imorse, solen lös rakt i ansiktet på mig. Har fixat med en massa saker nu på morgonen. Ska ge mig ut med vovven på en promenad nu och sen så ska jag ner på stan och fixa lite saker. Ska gå snabbt, vill hem och lägga mig ute i solen ett tag. 
Vad ska ni göra idag?

You let me burn

Vart en kort dag idag på jobbet och imorn är jag ledig. Sen är det hela dagar onsdag till fredag.  Får se om jag åker till Fanny i helgen eller om jag sk jobba. 
Tog iallafall en snabbis på stan och fick med mig lite finskare hem, bl.a. en maxi klänning. Åkte och lämnade vovven på spa när jag kom hem, nu är han nyklippt och fin! Kom precis in från en promenad med lille och ska sätta på en film nu. 

Shore Projects

För ett par dagar sen så trillade jag in på Shore Projects hemsida. Det är ett nytt företag i England som göra klockar, de finns 4 olika ur och 8 olika förger på banden. Klockorna är inspirerade av den brittiska kusten. Jag är helt fast för deras klockor. Jag är på jakt efter en ny, så det kanske kommer att bli en från dem. Dom kostar ca 900 kr.

Måndag

God morgon fina ni!
Gick upp strax efter 6, gjorde mig klar och gick ut med vovven. Åkte till sjukgymnasten och upptäckte att jag hade tagit fel på tiden. Nu så ska jag snart röra mig till jobbet, en kort dag idag, sen så ska jag ut på stan och spring några ärenden!
Vad ska ni göra idag?

Jean Paul Gaultier for Lindex

Hur gött är det inte med att först ska Alexander Wang designa en kollektion H&M och nu kommer Jean Paul Gaultier att designa en kollektion för Lindex? Kan ju säga att jag verkligen längtar till i Höst! Kollektionen för Lindex kommer att släppas den 8 Oktober och delar av intäkten kommer att gå tillbröstcancerfonden!

Linnebyxa

 Älskar denna ljusa linnebyxa från Zara. Perfekta nu till sommaren. Måste spanas in i veckan!

Söndag

Hej fina ni!
Sitter ute i solen och njuter. Lite för var här vid stugan, lite sugen att hoppa i vattnet men det är nog för kallt. 
Vaknade 7 imorse, gick en långpromenad med vovven pch sen så vart det en lång cykeltur. Ska ta och packa om ett tag, åker hem lite senare. 
Vad ska ni göra idag?

What inspires you?

Pics via Pinterest

Lördag

God morgon fina ni!
Vaknade till vid halv 3 inatt och sen dess så har jag legat klarvaken och inte kunnat somna om. Klockan är inte ens 6, och jag har inte lyckats somna om. Känns som att jag kommer vara riktigt pigg idag. Inte för att jag har något speciellt att göra. Ska sitta ute och skissa lite, kanske ta en tur ut med båten. Får se helt enkelt. 
Vad ska ni göra idag?


Michaela Forni

 
Har hört så mycket gott om Michaelas bok, så idag klickade jag hem den. Köpte den  på adlibris.

Fredag

God morgon fina ni!
Sitter och röjer undan en massa saker som jag har hamnat efter med de senaste dagarna, vovven ligger på golvet snusar sött. Är snart klar och då ska jag cykla in till "stan" här på landet, ska posta och sen så ska jag köpa lite små saker. Tänkte att jag skulle försöka mig på att baka något gott att äta efter middagen efter som att det är nationaldagen idag! Jag ska inte göra något speciellt eftersom att jag är på landet. Men jag ska i alla fall ge mig ut och fota lite med bror min, ska försöka knäppa av en dagens också.
 Vad ska ni hitta på idag?

Torsdag

Hej fina ni!
Jag har haft fullt upp hela dagen! Kom hem för ett litet tag sen, precis packat klart och nu så bär det av till landet. Har varit hos sjukgymnasten och sen så har jag fått nytt jobb! Känns som ett bra avslut på denna vecka!


Miss London

Idag så har jag haft en lite halv deppig dag. Saknar London och alla underbara människor! Men nästa vecka så åker jag hem till Fanny med Annica, ska bli så gött att få hänga ett par dagar! Skulle helst vilja sätta mig på ett plan och flytta tillbaka nu på en gång, men det får vänta ett tag till, tills augusti!

Dagens tips @ members

Få en massa spännande rabatter och erbjudanden på kända varumärken. Allt från kläder och accessoarer till resor och upplevelser. Jag är själv medlem där och har klickat hem en massa godbitar.
Bli medlem du också, klicka här

Paint it black

Pics via pintrest

Onsdag

God morgon fina ni!
Gick upp strax innan 8 imorse, tvingade mig upp. Mådde illa, huvudet snurrade och jag frös. Klädde på mig och gick en riktigt lång promenad med vovven. Körde mamma pch handlade lite. 
Nu så ligger jag nerbäddad i sängen med en stor kopp te och ska snart sätta på en film. Fryser så att jag skakar, men det är ändå inte kallt. Antar att jag är på väg att bli sjuk. 
Hade tänkt åka ut till stallet pch fotta idag men får se om jag orkar. 
Vad ska ni göra idag?

Free spirits in the wild

Pics via pintrest

Tisdag

God morgon!
Hela dagen igår spenderades med att måla, en liten paus och sen så en långpromenad med vovven min. Fick färg överallt på mig. Hände en liten olycka. 
Idag då ska jag hem till min fin fina Gammel mormor ett tag. Ska bli mysigt. Sen så är det träning som står på schemat, en del samtal ska ringas och mail ska svaras på. Ska även boka biljetter ner till Götet. 
Vad ska ni göra idag?

Måndag

God morgon fina ni!
Har varit igång sen strax innan 7 imorse, tagit en promenad med vovven, bläddrat i tidningar efter lite inspo till nya teckningar och så har jag varit hos sjukgymnasten. Nu så ska jag värja måla huset. I bikini. Blir en syn för grannarna. Sen så ska jag iväg och köpa lite små saker. 
Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0