Måndag

Hejsan svejsan!
Sitter i skolan på föreläsning, trött som bara den så jag kom i säng lite väl sent. Satt uppe och pluggade hela kvällen igår och fick det mesta gjort. Funderar på att åka och sätta mig på ett cafée och plugga när skolan är slut. Vill bli klar med allt nu så att jag kan vara ledig sista helgen innan jag åket hem. 
Vad ska ni göra idag?


Söndag

God morgon fina ni!
Åkte till Camden igår och köpte en massa mat med oss hem, sen vart det en sväng till tesco för massa annat gott. 
Idag ska det pluggas, ska få klart 2 uppgifter idag tänkte. Skriva ut massa bilder och text som jag måste ha. Men innan allt det så ska jag ge mig ut på en pw runda! Ska gå ner till Battersea park och tillbaka, en bra bit med andra ord!
Vad ska ni göra idag?

Marilyn Monroe and Audrey Hepburn

Här är en del utav bilderna från fotograferingen. Gillar hur dom blev! Hade riktigt roligt den dagen, nu så ska de sista göras iordning och sen så ska dom lämnas in på fredag!
Vad tycker ni? Är det likt?

Lördag

God morgon!
Här är en liten sneak peak på fotograferingen som var för 2 veckor sedan! Mera bilder kommer att komma.
Idag så är det ännu en fotografering som väntas, och ikväll så blir det förmodligen en utgången. Och så klart en massa plugg som ska göras klart och skickas in idag. 
Vad ska ni göra idag? 


Torsdag

Kom hem för ett tag sen, har hunnit äta lunch och nu så sitter jag och pluggar. Ska röra mig bort till dagens andra lektion om ett tag. Ska på studiebesök. Sen så blir det hem och fortsätta plugga. Så mycket just nu! Men ska försöka få klart allt bästa vecka, sen så är det photo shoot på lördag som gäller och en utgång på det. 
Vad ska ni göra idag?


Måndag

God morgon!
Har precis gjort mig klar för dagen. Har en föreläsning idag och sen så ska jag möta upp mamma och mormor som kom igår. Ska ut och shoppa lite. Ska även möta upp morfar och Jeppe efter det och hitta på något roligt. Och en fet middag på det. Kommer låta bloggen vara till imorn då jag har väldigt mycket plugg som jag måste göra medans jag får tid över nu när dom är här. 
Vad ska ni göra idag? 


Torsdag

God morgon!
Ligger i sängen och drar mig lite extra. Vaknade långt innan veckar klockan idag så kan passa på! Idag så hat jag rundvandring på morgonen och VM på eftermiddagen, sen så tar jag helg! Och i helgen så kommer morfar, mamma och Jeppe hit! 
Igår så var jag på Saatchi Gallery. Mordern konst. Inte det roligaste stället som man kan gå till. 
Vad ska ni göra idag? 

Onsdag

God morgon!
Vaknade för cirka 2 timmar sen men har inte kommit upp ur sängen ännu. Ska plugga lite innan tar och gör något annat. Har bara en lektion idag, ska hå på museum. Sen blir det hem och plugga igen. 
Vad ska ni göra idag?


Tisdag

Sitter i skolan och jobbar med min buying and prodoct devolopment just nu. Är klar med det skriftliga igår så nu är det nästan bara designerna kvar att göra. Skulle handla allt till min lookbook som jag ska göra i styling nu efter skolan men måste hem och ta tag i allt nu, händer massa saker som måste redas ut. Hoppas på att allt fixas nu i veckan annars så får vi se vad som händer.
 
 

Måndag

Spenderade morgonen i skolan för att ha föreläsning. Efter det så vart det en sväng på stan, började kolla och planera inför nästa styling uppgift. Men nu så sitter jah inne i sängen och pluggar som en glaning, ska vara klar med 60% imorn och jag har typ gjort klart 20%. Jag dör! Så himla mycket att göra!
Igår så var det riktigt varmt, riktig summer feeling hade jag. Shorts och linne, strålande sol och nästa 20 grader om inte mer. Så himla skönt! Idag så är det mulet vilket är lite synd, men spelar ingen roll för ska ändå vara inne och plugga.

It's a wrap

 Igår så spenderade vi större delen av dagen i studion för photo shoot i vårt styling projekt. Hade så kul! Svårt att gissa vilka vi var? Audrey Hepburn och Marilyn Monroe. Kommer bli så kul att få se resultatet sen!

Söndag

God morgon! 
Tänkte ta en sovmorgon idag, kände att det kunde behövdes. Men vaknade 06.50 pigg! Nu så väntas det plugg och efter det så blir det en promenad i det härliga vädret. 17 grader och strålande sol är ju inte helt fel riktigt. Så himla himla härligt! Och det ska bara bli varmare och varmare! Så underbart!
Vad ska ni göra idag?


Richmond Park


I lördags så drog jag och Fanny ut till Richmond. Tog oss ut till Richmond Park och hyrde cyklar. Vi cyklade runt nästan hela parken, tog ett flertal pauser för att fota och ät matsäck. Så även papegojor som flög runt. Lite skumt. Hade en riktigt mysig dag och det var så skönt att komma iväg från London (även fast vi fortfarande var i London). Det behövdes verkligen! Lite lugn och ro, ingen stress. Vi ska åka dit ut igen nu när det bli bra väder någon helg då vi inte har så mycket att göra i skolan.

Tisdag

God morgon!
Vaknade 05.45 imorse, av mig själv! Helt sjukt! Ligger i sängen och äter frukost och läser looking for Alaska. Ska snart gå upp och göra mig klar inför dagens ända lektion. Ska gå på textil museumet idag, skönt med lite omväxling. Efter skolan så blir det till att åka hem och plugga!
Vad ska ni göra idag?


Tisdag

God morgon!
Sitter i skolan och väntar på att dagens första och ända lektion ska börja. Lång är den allt. Efter den så ska jag åka och sätta mig på ett cafée någonstans och plugga. Blir träning när jag kommer hem. Lördag

God morgon!
Igår så gick jag på Isabella Blow utställningen efter skolan. Herre min skapare! Alla Alexander McQueen kläder!!! Loved it! Avslutade dagen med middag och bio. Såg non-stop. Riktigt bra film. Dock så tog vår kväll en snabb vändning! En man blir påkörd mitt framför ögonen på oss. Samma som bara den så är jag och Johanna där och hjälper till. Tog en promenad längst Themsen och sendan bussen hem. 
Idag så ska jag gå en snabbis på stan och köpa lite skolsaker.  Men innan dess så ska jag gå och handla lite och baka bröd. Bamse frukost med tjejerna blir det idag. 
Vad ska göra idag? 


RSS 2.0