Fredag

Happy halloween everybody!
Har tillbringat hela långa dagen i skolan. Har får väldigt mycket gjort så nu kan jag vara ledig i helgen, eller ja om man bortser från min lektion som jag ska ha hela dagen imorn. 
Får se vad kvällen bjuder på, kanske blir en svängom på dansgolvet med en tidig hemgång isåfall. 
Vad ska ni hitta på idag?

Torsdag

God morgon fina ni!
Sitter i soffan med en stor kopp téa och datorn i knät. Inte så mycket som händer med andra ord. Tankarna snurrar runt som bara den, med ca 1 månad kvar till graduation så har jag ännu inte bestämt mig för vad jag vill göra. Om jag ska stanna kvar eller åka hem? Eller kanske ge mig ut på nya äventyr? Lämna London för ett tag och åka någon annanstans? Så många tankar!!!
Idag så ska jag plugga lite och sen så ska jag ge mig ut på en PW. Måste förmodligen åka och köpa lite nytt art material idag, funderar också på om jag ska kolla efter lite julklappar också, tidigt jag vet men har inte mycket tid till att köpa julklappar snart så tänkte börja medans jag har tid.
Vad ska ni göra idag?

Don't kill the magic

Har spenderat större del av eftermiddagen och kvällen i sängen. Sitter och ritar men nu så börjar idéerna försvinna. Funderar på att ta ett bad och sen sätta på en film. Är ledig imorn så får se vad som hittas på då. 
Hoppas ni får en fin kväll!

celeste twikler

Pics via Celeste Twikler

Onsdag

God morgon fina ni!
Har varit upp ett par timmar redan, suttit och pluggat för att få klart de sista till dagens presentationer. Fick ett sms om att alla mina lektioner för dagen är inställda så nu har jag lagt pluggandet åt sidan för ett tag. Har lite annat att fixa. Ska in till stan en sväng lite senare idag för att fixa några små saker. Måste även fixa lite saker inför lördagens lektion. 
Vad ska ni göra idag?

Tisdag

Precis hemkommen från skolan, suspenderat hemma denna soliga och varma dag inne framför datorn. Känns mindre kul. Men nu efter att ha spenderat 5 timmar framför datorn och gjort designer så ligger jag nu hemma på sängen med värkande rygg. Saknar vovve och är allmänt trött. Ska ta mig ut på en pw snart och sen så ska jag svara på era kommentarer. 
Hoppas ni har haft en bra dag!

All so magical

Pics via Pinterest

Måndag

Hej fina ni!
Är på väg till skolan nu. Har flängt och farit mellan skolbyggnaderna idag för att kunna skriva ut. Idag så är det skola hela dagen för min del. Slutar 8 ikväll så det är en lång dag för min del. Och ikväll så blir det en del plugg, är dock ledig imorn men måste möta upp min grupp för att göra klart alla designs. 
Vad ska ni göra idag?

Winter Warrior

Vogue Spain November 2014

Söndag

Ligger på soffan med datorn, pluggar som vanligt. Funderar på vad jag ska hitta på denna söndag. Vill ut och fota lite, men känner mig seg och relativt stressad då jag inte är klar med min assignment som ska redovisas och lämnas in imorn. Känns bra, väldigt bra.
Ne nu så ska jag ta och göra klart allt som jag måste få klart idag och sen så får vi se helt enkelt vad som hittas på.  

Lush

För ett par dagar sen så fick Lush in alla sina limited edition produker. De som är både Halloween och jul insperade. Efter som att jag älskar Lush, och framförallt nu på hösten och vinter så kunde inte jag låta bli att gå dit och kolla. Det slutade med att jag kom hem med två påsar fulla med nyheter! Det fanns väldigt dåligt med Halloween produkter, bara några få. Mest fanns det ju utav jul sakerna.
 
Denna kollektionen som är ute nu är Lush glittrigaste som dom släppt hittills. Älskar det, men jag hatar det samtidigt. För det där glittret fastnar på ALLT.
Produkterna i säg innehåller en massa härligheter som är bra för huden, och deras bath melts är de bästa.
 
Några av deras Halloween produkter som jag köpte är Nothern Lights, Wizard, Sparkely Pumpkin and Lord of Misrule.
Wizard och Sparkly Pumpkin är bubble bath som man tar sönder under rinnande vatten så man får en massa bubblor. De färgar även vattner, av Wizard så blir det lilla och med Sparkly Pumpkin så blir det orange, båda lämnar glitter. 
Lord of Misrule och Northen Lights är vanliga badbomber, men herre min skapare Nothern Lights är helt flippin' amazing! En lite show blir det av den! Och Lorde of Misrule, har en rosa kärna så vattnet blir rosa.
Några utav deras otroligt många jul produkter som jag köpte är The Christmas Penguin, Candy Mountain, Holly Golightly,Melting Snowman, Snow Angel, Snow Fairy och Santa's Lip Scrub.
 
The Christmas Penguin och Candy Mountain är även de bubble bath. Älskar Cany Mountain, luktar som godis! Och The Christmas Penguin, den doftar så fräsch och gott!
Melting Snowman och Snow Angel är bath melts. En bath melt innehåller väldigt bra saker för huden, de lämnar vattner väldigt härligt och även huden blir riktigt härlig och återfuktad av dom. Bath melts är favoriter under vintern.
Luxury Lush Pad och Holly Golightly. Doftar som jul, verkligen som julafton! Luxury Lush Pud är en badbomb, som blir rena fyrverkeriet i badkaret! Älskar den, den doftar som Christmas pudding. Holly Golightly är en bubble bath, ger vattnet en djup grön färg med en massa silver glitter.
Jag är inte så förtjust i Lush lip scrubs om jag ska vara helt ärlig, men den här är helt underbar! Den doftar precis som cola, och den innehåller bland annat kokosnötolja. Den har även små hjärtan i sig.
Snow Fairy, min all time favourite. Har köpt den flera år i rad och det är favoriten att använda under vintern. Den doftar väldigt, väldigt sött men riktigt gott på en och samma gång. Dock så kan jag inte använda den varje dag för det skulle bli för mycket.
Här är bara lite av det som jag fick med mig hem, köpte även några favoriter som finns året om.
Har ni provat någon av dessa, vilken är er favorit?

Lördag

God morgon fina ni!
Har spenderat större del av min morgon på tumblr och pinterest. Letade efter lite inspiration. 
Nu så sitter jag vid köksbordet dom är helt täkt av konstsaker, massa färger, pennor, penslar och andra saker. Ska göra klart några illustrationer idag, sen så måste jag få klart min PR som ska redovisas på måndag. 

Savage Beauty in London

Min favorit designer genom tiderna är Lee McQueen, mer känd som Alexander McQueen. Ett geni enligt mig. Och nu så kommer Savage Beauty till London. Så excited!
 
Det har funnits diverse utställningar med hans designer nu efter hans bortgång. Savage Beauty, öppnades på The Met i New York under 2010 efter hans död och det blev en av deras tredje största utställningar genom tiderna. Isabella Blow fanns här i London under våren och den var helt magisk.
Savage Beauty är en utställning som verkligen visar att Alexander McQueen är ett geni. Det finns inget annat sätt att beskriva det på. Alexander McQueen blev en av världens mest respekterade designer på 10 år.
 
Nu så kommer äntligen Alexander McQueen äntligen hem till London igen. Taxichaufförens son som spenderade flera timmar på V&A's arkiv för att leta inspiration, tillbaka hem till samma museum! Och den här utställningen kommer att vara större än den på The Met. Det kommer att visas unseen designs.
 
Just nu så både skrivs det och pratas om Savage Beauty på V&A väldigt mycket. Jag är verkligen excited! Och jag längtar verkligen tills den öppnar.
Utställningen kommer att vara öppen 14 mars ända fram till 19 juli 2015.
 
 
 

Fredag

God morgon fina ni!
Vaknade upp dunder förkyld. Känns bra att jag prickar in det till helgen pch lagom tills skolan börjar på måndag. 
Idag så är det ut och fota som gäller, och plugga lite senare ikväll. Det får bli en lugn dag för min del helt enkelt, så st jag kan vila upp mig. 
Vad ska ni göra denna fredag?

Welcome To The Tribe

Pics via Pinterest

Torsdag

Håller på att göra mig klar nu. Ska in till stan för att lämna tillbaka några saker och sen så ska jag fota, så att jag får det gjort. Sen så blir det till att plugga en massa och handla lite.  Så en relativt lugn men produktiv dag blir det idag. 
Vad ska ni göra idag?

Tisdag

God morgon fina ni!
Har precis gjort mig klar för dagen så snart ska jag åka och möta upp de andra. Regnar till och från, vilket är mindre kul då vi ska vara ute hela dagen. Idag så är det en massa som ska hinnas med. Så blir borta hela dagen lång igen. 
Hoppas att ni har det bra! 

Oscar De La Renta

Inatt så gick Oscar De La Renta bort, en icon inom modebranschen. En stor inspiration för mig. Klädde de allra mesta specialiteterna och skapade bland de vackraste kreationerna, så enkla men så underbara. 

Söndag


Hej fina!
Har sprungit runt på en massa ärenden hela dagen och nu så är jag äntligen klar. Är på Victoria för att möta upp familjen. Sen så får jag se hur resten av dagen kommer att  se ut, ska skriva klart det sista på PR idag. 
Vad ska ni göra idag?

Lördag

Har spenderat hela denna dag med att plugga och få undan en massa saker. Imorn så kommer familjen hit så jag vill vara ledig medans dom är här. Men nu så är jag nästan helt klart, så skönt att bli klart med allt. Har även fixat en massa inlägg som kommer att komma upp nu under alla dagar då familjen är här så att det inte står helt stilla här. 
Ska snart ta och laga mat och sen så ska jag sätta mig och måla lite, ska sätta på en film senare. 

Fredag


Har varit överallt och ingenstans idag! Nu så är jag äntligen hemma och ska gå och handla lite mat. Sen så har jag en massa saker att få klart till söndag då familjen kommer, så kommer inte hinna något när dom är här. Så blir en lugn kväll hemma för min del, behövs också med tanke på att jag har haft feber idag och mår inte så jätte bra. 
Hoppas ni har haft en bra dag!!

You caught me staring, but I caught you staring back

Har spenderat dagen med plugg och städning. Inte något vidare kul, men det måste göras. Mår pyton just nu. Så tänkte sätta på en film nu och lägga mig tidigt. Tänkte att jag skulle komma upp i rid imorgon och ta mig till ett museum och sen kolla efter ett par nya skor. 

A smooth sea never made a skilled sailor

Model; Ana Cherry 
Photo by me 
Favorit bilden på bästis. Tog den för ett par veckor seden. 

Torsdag

God morgon fina ni!
Hur mår ni? Själv så vaknade upp med halsont och lock för öronen. Vill inte bli sjuk nu! Har inte tid. Blir till att dricka en massa varmt. 
Idag så ska jag till skolas bibliotek och dega. Ska sätta mig där och plugga så att får det mesta gjort idag, sen så blir det till att teckna resten av dagen. Funderar dock på om jag ska ta mig förbi V&A idag och leta efter lite inspo. Så idag blir det en relativt lugn dag för min del. Solen har tittat fram då får se hur länge den är framme idag. 
Vad ska ni göra idag?

Figure skating is a mixture of art and sport

Som jag saknar det!

Chanel Perfection Lumiere Velvet

Foundation from Chanel
Jag är en Dior foundation älskare, men idag så kände jag att det var dags att köpa något nytt och testa. Så idag fick det bli Chanel perfection lumiere velvet foundation. Jag har både hört och läst mycket bra om den, så det ska bli kul och testa den. 

Onsdag

God morgon!
Idag är en sån där dag då jag bara vill ligga kvar i sängen och inte göra någonting. För idag så gör ryggen riktigt ont. Men det spelar igen roll, har en del ärenden idag att gå och så måste jag förbi skolan för att låna några böcker. 
Ska plugga lite och försöka mig på en promenad också. Har en del saker här hemma att få klart då familjen kommer om någon dag. 
Vad ska ni göra idag?

All I need is you

Sunnies from Ray ban // Cardigan from H&M // Top from Topshop
// Jeans from Ginatricot // Shoes from Nike //

Tisdag

God morgon fina ni! 
Vet inte när jag gick upp runt 6 sist? Så jädrans trött! Har ett möte som börjar om ett liter tag. Ser i kors men krigar på ändå. Senare idag så ska jag till skolan och möta upp min grupp för att göra våra designer. Annars så vet jag inte riktigt vad som händer idag. De ända jag vet är att jag saknar varma soliga sommardagar!
Vad ska ni göra idag?

Måndag

Idag så ställs dagens planer in, helt enkelt för att jag inte känner för att sätta en fot utanför dörren. Regnigt och kallt. Stannar hellre inne i sängen och pluggar. Har snart gjort klart allt som jag kan göra klart på ena uppgiften. Och imorn så ska jag ge mig ut på stan, ska gå på museum och leta inspiration till mina illustrationer. Känns bra att få allt gjort nu. 
En dag som denna saknar jag min älskade lilla vita fluffiga korv. Lilla mys Bossen! Saknar han som tusan! Vill bara mysa med honom nu. 
Vad ska ni göra idag?

Söndag

Började denna dag med en lång sovmorgon, en film och städning. Ska gå och handla lite nu, sen så blir det massa plugg. Vill bli klar nu! Fick panik när jag räknade ut hur många sidor det är som jag ska skriva i alla ämnen. Orkar inte! 
Anyways så händer det lite annat roligt i veckan för min del! Förutom att familjen kommer så har jag lite andra roliga saker planerade! 

Lördag

Har spenderat hela dagen med att plugga, plugga och plugga. Är snart klar med min PR, så har bara 2 saker till att skriva på och sen så har jag minst 6 teckningar som ska göras. Tänkte att jag skulle få så mycket som möjligt gjort nu så att jag kan vara ledig resten av lovet, familjen kommer ett par dagar och så kanske mormor och morfar kommer ett par dagar även dom. 

Autumn nails

1. Viking In  A Vinter Vonderland 2. Tigh High
3. In The Cable Car-Pool Lane  4. Bordeaux 5 Chanel - Le Vernis

Fredag

Började denna morgon med att springa lite ärenden, skönt att ha fått det gjort på morgonen. Nu så är det plugg för min del. Eller ja, om man nu kan kalla att sitta och rita för plugg. Ska gå och handla och sen sätta mig med PR så att jag blir klar med den. Funderar även på om jag ska ta mig en spring tur medans solen är framme. London har inte haft det bästa värdet på sistone.


Torsdag

God morgon!
Har varit vaken den halv 6 då Fanny gick, sa hej då till henne eftersom hon åker hem nu och lämnar mig i nästan 2 veckor! 
Ligger fortfarande kvar i sängen, orkar inte gå upp! Det är så kallt, men det verkar som om London bjuder på någorlunda bra väder idag. Hoppas på det iallafall, har en del ärenden att springa idag. Sen så går jag även på 3 veckors ledighet idag! Så skönt, men har en massa att plugga och göra så får se hur ledig jag egentligen blir. 
Vad ska ni göra idag?

Måndag

Idag så har regnet fallit hela dagen och det har varit riktigt kallt! Hösten slog till nu, kom bara på någon dag. Helt sjukt. Får mig att sakna dagar som på bilden, hade det inte regnat så hade jag inte klagat. 
Började dagen med PR och sen en sväng på stan. Städa, handla och plugga är vad jag har gjort hela eftermiddagen och kvällen. Blir kanske en film ikväll och så måste jag fixa lite saker inför imorn. Har bara en lektion men efter det så har jag en del ärenden att springa. 

Söndag

Kom precis hem från en promenad i solen, gick och handlade lite och köpte med mig en latte hem. Ligger i sängen med datorn och pluggar, migränen bultar och är trött som bara den! Några dagar till sen är jag ledig i nästan 3 veckor. 
Höstas börjar sakta men säkert komma till London. Så härligt! Älskar hösten verkligen, favorit årstiden helt klart!

Life

Antar att livet hann ikapp, ett tag sen jag tittade in här sist. En massa saker har hänt så jag har varit tvungen att åka en en snabbis till Stockholm på 2 dagar, fick en del annat gjort. Antar att när livet kommer ikapp så blir inte allt som man hade tänkt sig. Så imorn, över fika på Bagriet ska jag sitta och beklaga mig för Cassie! Blir även en massa plugg och ärenden att springa imorn. 

RSS 2.0