This is what I need right now

Detta är något som jag verkligen skulle behöva göra nu, en resa till ett riktigt varmt land. Klarar inte av mer slask, rusk eller kyla! Det må vara mysigt med snö, men jag klarar inte av kylan. Får så fruktansvärt ont i alla leder och i kroppen. Hatar det! Så en resa till ett varmt land, med vita sandstränder och turkost vatten hade inte suttit fel. Anyways, drömma sig bort kan man alltid göra. 

The prefect spring coat

Here // Here // Here
Here  // Here // Here
Både HM och Ginatricot har fått in helt underbara kappor till våren. Jag är riktigt sugen på den ljusblå eller ljusrosa från Ginatricot. Priset på kapporna ligger på 499 för de från H&M och 599 för de från Ginatricot.

Winter is Coming

Vogue Spain November 2014

Lördag

God morgon!
Vaknade halv 7 imorse, men gick upp strax efter 7 för att köra ett långt yoga pass. Efter det så har jag tagit det lugnt, gosat med vovven och kollat konsertbiljetter. Lycklig tjej nu! 
Ska snart ge mig ut i snön för en långpromenad, efter det så ska jag rensa garderoben och planera nästa vecka. 
Vad ska ni göra idag?

Timberland

Here and here
 Är så sugen på att klicka hem ett par Timberland nu och ha i detta jobbiga väder. Jag vill ha ett par ordentliga vinter skor och dessa skulle passa perfekt. Suktar efter de svarta.

Rue De Seine

Pics via Rue De Seine

Fredag

God morgon!
Har varit upp och fixat sen 7 imorse. Nu så är jag klar med allt och ska gå ut med vovven, efter det så ska jag göra yoga och ta det lungt. Inte så mycket som händer för min del idag med andra ord. Ska jobba ikväll med men annars så är jag helt ledig. 
Vad ska ni göra idag?

Magical Escape

Pics via Kite and Butterfly

Torsdag

God morgon!
Vovven har gömt sig under täcket och även jag, inte så konstigt med tanke på att ingen av oss vill gå upp eller ut eftersom att det spöregnar! Jag ska tvinga mig upp och fixa frukost och göra mig klar för dagen. Jobbar ikväll så vill få undan allt här hemma innan det är dags att åka. 
Vad ska ni göra idag?

Giambattista Valli

 
Pics via style.com
 Fashion week är igång och visningar är helt underbara. Min favorit hittills är Giambattista Valli utan tvekan. Kombinationen utav, material, mönster och färger är helt underbar! Älskar att det går från fluffiga bakverk till vackra enkla siluetter.

Island Dreams

Pics via Turquoise Lane

Onsdag

God morgon! 
Gick upp innan 7 imorse, lite väl tidigt för min del. Men tänkte hinna med att träna och gå en långpromenad med vovven innan jag skulle fixa mig och åka till stallen då hästen ska få nya skor. Efter det så ska jag på stan måste lämna tillbaka lite av de jag köpte igår då det inte var så snyggt på som när de hängde på galgen. Sen ikväll så ska jag till ishallen för jobb. 
Igår så fixade jag naglarna hos Elize och är mer än nöjd! Tog ner dom väldigt mycket då de var riktigt långa. 
Vad ska ni göra idag? 

For the workout

1. Här // 2. Här // 3. Här
4. Här // 5. Här // 6. Här
Det här med att hitta snygga tränings är inte alltid lätt. På något sätt så tycker jag att det är lättare att träna när man har snygga kläder på sig. Och nu har Kappahl kommit med riktigt snygga som sticker ut från mängden. Eftersom att jag ändå ska iväg och fixa naglarna idag så har jag tänkt mig att jag ska passa på och kolla på de färgglada byxorna och toppen.

Tisdag

God morgon fina ni!
Vaknade innan 8 och gick ut på en promenad med vovven. Sen vi kom in har jag hunnit med ett yoga pass, lite pappers jobb och städa. Nu så ska jag höra klart det sista och skriva in allt i almanackan, vovven ligger bredvid mig i sängen och soven som en stock. Ska ta mig en dusch och börja göra mig klar. Ska gå en sväng på stan innan jag ska iväg och fixa naglarna. 
Vad ska ni göra idag?

And I am the cause of all your problems


Desert Days

Pics via Pinterest

Måndag

God morgon!
Vovven kom i och väckte mig imorse, med migrän från helvete så var det bara till att gå upp och ut på en långpromenad. Nu så ligger jag på sängen och ska sätts på the big 
bang theory. Sen så blir det en pamper dag med bad, inpackning och ansiktsmask. Har även en del andra små saker att stå i. 
Vad ska ni göra idag?


Beach Vida Bling

Pics via Amuse Society
Beach Vida Bling lookbook

Söndag

God morgon fina ni!
Har precis gjort mig klar och ska röra mig mot ishallen för några timmars jobb. Sen så ska jag hem och fixa lite annat jobb, massa papper och mail som ska fixas och skickas iväg. Blir även en långpromenad med vovven och ikväll så blir det till att kolla på hockey. 
Vad ska ni hitta på idag?

Wild Things

Jacquie Aiche “Wild Things” lookbook

Onsdag

God morgon!
Vaknade nyss, ska sätts igång med att packa väskorna nu och stänga dom. Åker till flygplatsen vid 10 idag. Så denna dag kommer att spenderas på tåg, flygplats och flygplan. Är hemma vid 17 ikväll igen. 
Hoppas ni får en bra dag idag så tittar jag in senare ikväll när jag är hemma igen!

Infinite Light

Pics via The Lane "Infinite Light"
 

Måndag

Sakta men säkert är jag nu tillbaka på bloggen. Inte mycket har hänt sen jag sist kikade in. Legat på soffan och rullat tummarna, bokat biljetter och letat jobb. 
Imorn tidigt som satan så åker jag ut till arlanda för att ännu en gång åka till mitt underbara London en snabbis för fixa lite saker. Åker hem på onsdag igen dock. En kort vistelse får det bli. 
Nu så ska jag fixa klart de sista inför imorn och kolla på en film. Ska lägga mig i tid. 

Woodybunch

Pics via woodybunch

Michael Cinco


Lördag

Vaknade av solen imorse, så drog på mig träningskläderna och sprang 5 km. Ville ta milen idag, men har inte sprungit sen London så lika bra att ta det lugnt. 
Ligger i soffan och myser med vovven, tittar på vikings. Myspys med grisen min. 
Och som det ser ut nu så åker jag eventuellt tillbaka till London på onsdag och kommer hem på torsdag med bror min för att hämta hem den sista av mina saker! Vill tillbaka, saknar livet och vännerna där! 

Stranded

Pics via PFYT lookbook

Fredag


God morgon fina ni!
Hade en tanke av att gå en PW imorse men när jag hörde hur regnet smattrade mot rutorna så ändrade jag mig ganska snabbt. Sömntutan till vovve ligger forfarande och sover i sängen, ska tvinga it han på en pronenad som igen av oss vill gå. 
Har en del små ärenden att fixa idag men annars så ska jag ligga i soffan och kolla film. 
Vad ska ni göra idag?


Now my heart is ready to burst

Ella Henderson - Yours

The new frontier

Porter Magazine # 6
 

Torsdag

Gott nytt år fina ni!
Började dagen med en sovmorgon och en promenad på 2 timmar med vovven. Så skönt! 
Nu så ligger jag i sängen och ska sätta på några avsnitt av The big band theory, vid 5 börjar The Road to the NHL winter classics som av slutas med match. 
In leder det nya året med en riktigt lugn dag. 

RSS 2.0