Flowers


Tisdag

God morgon fina ni!
Så härligt att solen äntligen har valt att titta fram igen! Så jag har passat på att gå en långpromenad i solen med vovven nu på morgonen.
Jag har spenderat hela min morgon med att mysa med en riktigt morgontrött vovve medans jag gjorde en del planering, svarat på mail och röjt undan lite andra saker. Ska iväg på ett möte lite senare idag och då så ska jag även titta in på Gina Tricot för att se om dom har fått in något fint. Annars så väntas det träning till kvällen och film.
Vad ska ni hitta på idag?

What inspires you?

 Inspiration comes from everywhere and anywhere. You just got to let it come to you.

Måndag

God morgon fina ni! 
Måndag igen och jag är mer än stressad. Jag ska snart ge mig av, ska på ett möte, planera en photoshoot och fixa lite annat också. Så i brist på bilder får ni en bild från LFW på mig och Cassie! För utom att jag ska göra allt det idag så kom jag på att jag ska jobba på konståkning ikväll. 
Vad ska ni göra idag?

Winter Solstice

 
pics via pinterest

Söndag

Har spenderat dagen zappandes framför tvn eftersom att regnet öser ner. Men nu så har jag gjort mig klar och ska börjar röra mig till min kusin för att fira henne. När jag kommer hem så ska jag fixa några små saker och ta mig ett pass yoga. 


Chloé Drew bag


En av mina cravings just nu är en Chloé Drew bag
 
Perfektion enligt. Helst skulle jag vilja ha en puderrosa eller en ljusgrå. Gillar att alla detaljer är i guld vilket är super fint till våren och sommaren. Den finns bland annat på Net-A-Porter för den dom undrar

Ink calendar

Hur cool är inte denna kalender? Perfekt som inredningsdetalj! Hittade den på Pinterest för ett par dagar sen. Love it!

Lördag

God morgon! 
Vaknade redan strax efter 7 imorse, låg kvar och drog mig ett bra tag innan jag gick upp och gjorde en riktigt stor och god frukost. Nu så ska jag svara på några mail och sen så ska jag göra mig klar för att åka iväg och shoppa med pappa. Det lär ju ta ett tag. Sen så ska jag träna. 
Vad ska ni göra idag?

Torsdag

God morgon!
Hoppas allt är bra med er! Själv så ligger jag helt utslagen på soffan. Det där med pollenallergi är inte kul det inte. Blir så trött av allergin och på det allergimedicin. 
Nu så ska jag iallafall ta tag i alla dagens måsten och sen så ska jag kolla på PLL och någon film. 

Onsdag

God morgon!
Jag är på väg för att fixa naglarna och springa några ärenden efter det! Sen så måste jag hem och fixa en del saker innan det blir träning för min del. Med andra ord så händer det inte så mucket för min del idag. 
Hoppas ni får en fin dag!

Into the wild

Pics via pinterest

Tisdag

God morgon!
Sitter i soffan framför Nyhetsmorgon och äter frukost medans jag myser med vovven som snarkar högt. Vi ska snart ge oss ut på en promenad i det härliga vädret och sen så ska jag ge mig av hem till gammelmormor min. Har en massa saker som jag måste gå gjort sen i eftermiddag. Lite mail som ska skickas och träning står på schemat. 
Vad ska ni hitta på idag?


How do you know?




Måndag

God morgon fina ni!
Vaknade vid 5 imorse och kunde inte somna om. Har legat med datorn på magen sedan dess och surplat på en kopp thé. Skulle ha åkt till gammelmormor min idag men eftersom att SL inte klarar av lite regn så stannar jag hemma. Orkar inte hålla på att åka runt med förseningar. 
Nu så blir det ett pass yoga för min del, sen så ska jag baka blondies och fixa lite kring blogg och skicka lite mail. Till kvällen så vätas det lite jobb också. 
Vad ska ni hitta på en dag som denna?

CHLOE AFTEL

CHLOE AFTEL PHOTOGRAPHY
 

Lördag

God morgon!
Våren, den är bra förnulig den! 10 grader och sol i torsdags och snö igår. Say what?!
Anyways, jag vaknade av att jag hade råkat ställa klockan på rigning igår så kl 7 var jag uppe. Har hunnit med dubbelt yoga pass och en promenad med vovven. Har en del saker att fixa hemma idag och sen i eftermiddag så tänkte jag ta och baka lite. 
Vad ska ni göra idag?

John and Wolf

 
Pictures via John and Wolf
Hittade denna tumblr för ett tag sedan och är helt fast för den!

Fredag

Morning! 
Kom nyss in från en långpromenad med vovven och sitter nu och röjer undan lite små saker. När jag är klar så blir det dubbelt yoga pass och film. Har en del saker runt bloggen att fixa med idag också. Det får bli en lugn dag för min del. 
Vad ska ni göra idag?

Chiara Ferragni for Vogue España

"Today is a very special day for me: I’m super proud and happy to tell you that I will be the cover girl of Vogue España April issue!"

För er som har missat så gick Chiara Ferragni, The Blonde Salad, ut för någon dag sedan med att hon är The Cover Girl for Vogue España April Issue.


A secret to tell

 

For a lifetime

 
Blir tårögd varje gång jag ser på den här. Den är så fin, så äkta! En vänskap för livet.
Något som jag var inne på att göra var att åka till Afrika som volontär och ta hand om lejon. Jag har varit fascinerad av lejon enda sen jag var lite och är det fortfarande. Det skulle vara en dröm att få åka till Afrika som volontär för just det endamålet. Just nu så sparar jag för att kunna åka till hösten eller om ett år beroende lite på vad som bestäms till sommaren. Om jag ska flytta för att gå några kortkurser eller om jag stanna här hemma.

Torsdag

God morgon fina ni!
Allt bra med er? Själv ligger jag nerbäddad i sängen med feber och huvudvärk och lyssnar på massa 90's songs, tur nog då börjar huvudvärk lägga sig nu. Känns ju sisådär med tanke på att solen skiner utanför. Så jag ska snart ta en tripp till affären för att handla lite. Sen så ska jag spender större del av dagen till att fixa med blogg, lite inlägg och sånt. 
Hoppas ni får en fin dag! 


Those sneakers

Jag älskar sneakers och mina favoriter kommer från Nike, favoriterna är AirForce 1 från och Air Max 90 Gs. Men nu så är jag på jakt efter något nytt och på senaste tiden på har jag fastnat för Adidas, Stan Smith och deras svartvita Superstars så högst upp på önskelistan just nu. Perfekt till vardags och de passar dessutom till nästan allt.

STORIES FROM THE ROAD

Pics fom pinterest

Onsdag

Började denna dag med en härlig promenad i solen med vovven, efter det så blev det ett pass yoga och nu så har jag gjort mig klar och ska snart röra mig mot sjukhuset för att röntga min axel. Får se hur det går, efter det så ska jag hem och fixa med lite saker innan jag ska röra mig mot konståkningen. 
Hopppas ni får en fin dag!

The dress

Dress from grace loves lace
 

Happy St. Patrick's Day

Happy St. Patrick's Day everybody! 

Hej fina ni! 

Har haft fullt upp senaste dagarna och idag så fick det bli en lång sovmorgon, promenad i solen med vovven och lite jobb. Ska strax gå ut och köra ett pass yoga i solen. Idag så är det St. Patrick's Day! Så Happy St. Patrick's Day till er som firar det! 

Jag ska fortsätta med mitt nu och sen ska jag svara på alla era fina kommentarer som trillar in här!

Hoppas ni får en underbar dag!


Black and White

Pics via pinterest
 

Måndag

No words needed!
Är på väg till ett möte tröttare än tröttast idag, fick en dålig nattsömn. Men men så är det. När jag kommer hem så blir det ett pass yoga i solen och sen en långpromenad med vovven. 

Desert Wanderer

 
 

Söndag

God morgon fina ni!
Tidig morgon för min del så jag är på väg till jobbet nu. Efter jobbet så ska jag hem och lägga mig och kolla på film, bara till att ta det lugnt idag då jag har åkt på en förkylning igen. Känns ju sådär. Tänkte även ge mig ut på en långpromenad med vovven. 
Vad ska ni hitta på idag?

BRETT RUTKOWSKI

Pics via tumblr
 

Torsdag

Hej fina ni!
Har spenderat denna morgon med en promenad med vovven och träning, sitter och svarar på era kommentarer och en del mail just nu. 
Eftersom att det bjuds på riktigt härligt väder idag igen så ska jag snart ge mig ut på en riktigt lång promenad med vovven i solen, han ligger förövrigt ute och pressar i solen. Livsnjutare! Efter det så måste jag sätta igång med all planering och sen ikväll väntas det jobb. 
Hoppas ni får en fin fin dag!

Onsdag

God morgon fina ni!
Har haft fullt upp med att ta igen allt som jag missade medans jag var sjuk, men nu så är jag äntligen klar! Idag så är jag borta större delen av dag då jag ska på möte nu om ett tag och sen så ska jag iväg och jobba ikväll. Ska försöka mig på att svara på alla kommentarer som har rullat in under de senaste dagarna. 
Hoppas ni får en fin dag! 

You only hit the road when you're missing home

Tyler Ward -  Let Her Go Ft. Kurt Schneider ( Passenger Piano Cover)
 

Söndag

God morgon fina ni!
Ligger i sängen och läser medans jag försöker få i mig lite frukost. Solen skiner idag och det är varmt, så funderar på om jag inte ska gå ut och sätts mig istället. Ikväll så blir det årets första grillning, perfekt. Varmt och soligt. Så härligt! Jag ska försöka mig på att gå med ut på en promenad med vovven lite senare men får se hur det går. 
Vad ska ni göra idag?

Black and white


Lördag

God morgon fina ni!
Ett tag sen jag tittade in men har haft fullt upp hela veckan och sen i onsdagskväll fick jag i mig något så jag har legat med magsjukan (antar jag) och magkramper från helvete. Har aldrig varit såhär sjuk. 
Dagen spenderas i sängen med att svara på era kommentarer och kolla på film, ska försöka mig på en liten promenad ut också. 
Vad ska ni göra?

Dark soul

 
 
Pics via pinterest

By the Sea

Pics via pinterest

Anna Selezneva for Madewell

Pics via Madewell lookbook

Söndag

God morgon! 
Kom nyss hem från ishallen. Tröttare än tröttast, kom hem strax efter 4 imorse och gick upp tidigt för att åka till jobbet. Så nu ligger jag på sängen med datorn och renar den på en massa onödigheter. Ska snart ge mig ut på en promenad och sen så blir det film. 
Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0