Arm Party


Lite inspiration till hur jag vill pryda mina handleder nu i sommar...
 
Älskar kombinationen av stela armband tillsammans med armband i skinn eller med kedja. Små lätta med en klocka eller med stenar, eller bredare med stenar i.  Känner att det är dags att införskaffa lite nya armband.

Run, run, run

Spelar denna underbara låt på repeat och har gjort det sen den kom ut. Jag ryser! Så jävla underbart fin låt! Längtar till att få höra resten.

And you waited on the rain

Dress from Notion 1.3 // jacket from rock n' blue // shoes from Steve Madden // Necklaces from H&M

Söndag


Håller på att göra mig klar nu, ska in till fashion week idag igen en stund. Sen så måste jag hem, har en massa plugg som jag måste ta tag i nu. Vill bli klar med allt så att jag kan ta det lugnt i veckan. Har även en massa annat som ska göras. 
Vad ska ni göra idag?

Lördag

Efter en av de tuffaste veckorna någonsin så tog jag mig ut för att göra något så att jag skulle tänka på annat för ett tag. Så idag var jag på London Fashion week ett tag. Så härlig atmosfär och inspirerande folk! Imorn bär det av dit igen!

Onsdag

God morgon! 
Vaknade för ett tag sen, utvilad. Så skönt. Ska ta mig upp och börja göra mig klar för dagen. Slutar 19.30 ikväll och sen 1 timmas resande på det typ. Men imorn så är jag ledig! Massa plugg är det som gäller för min del då. 
Vad ska ni göra idag?

Free Love

Pics via pinterest

Söndag

Sitter i sängen och pluggar, dricker tea och försöker bli frisk. Har blivit förkyld och den vill verkligen inte försvinna. 
Så vad har hänt i mitt liv sen sist? Jag har flyttat till världens mysigaste område, börjat skolan och fixat presspass till London fashion week! Så jäkla coolt! Och pluggat en del så klart. 
Idag så är det en lugn dag hemma dör min del!
Vad ska ni hitta på?

On my mind


Wait for the night that comes to hide

Top from Topshop // Skirt from Zara // Blazer from Zara // Shoes from Topshop // Bag from Therapy

Sam Smith

"And deep down I know this never works
But you can lay with me so it doesn't hurt"

RSS 2.0