Fredag

Började dagen med fashion styling och nu så bär det av Isabella Blow exhibition  för min del. Sen hem, plugga, städa och träna. Kort dag för min del. 
Vad ska ni göra idag?

True


Torsdag

Började dagen med rundvandring som vanligt. Sitter hemma nu men ska snart röra mig mot skolan för dagen sista lektion. Sen så hem och plugga en massa. Ska även ge mig ut på en pw. 
På Euston square hade dom satt upp en quote idag. Lite kul att dom gör det. 


Onsdag

God morgon!
Vaknade vid 8 imorse, gav mig ut på en jogging tur. Nu så sitter jag i sängen och äter frukost och fixar med mitt nästa buying and product development projekt. Ska snart röra mig in mot stan för lunch och sen vidare på lektion. Sen blir det till att åka snabbt hem och vidare ut till nästa föreläsning. 
Vad ska ni föra idag?


Måndag

Började dagen med att åka till skolan för föreläsning som vanligt. Satt där i 40 min och väntade på att den skulle börja men fick gå för att det var tekniska fel. Så åkte hem en snabbis innan jag åkte tillbaka till stan för att gå. Tog bussen hem idag för att det var så fint väder. Det är varmt, solen skiner och det blommar. Nu är det vår!!!
Nu så blir det till att fixa Fannys hår, sen städa och åka iväg och handla. 


Söndag

God morgon! 
Vaknade strax efter 7 imorse. Har legat och kollar på film sen dess. Ska snart gå upp och baka lite bröd och fixa bamse frukost!
Igår kväll så var vi iväg på välgörenhets saker och på modevisning. Riktigt kul, bjöds på live musik och dans mitt i det hela. 
Idag så är det plugg som gäller för min del och sen en snabbis på stan. Lite små saker som jag måste få tag på. 
Vad ska ni göra idag?

It's spring time

Jumpsuit from H&M// Leather jacket from Rock n' Blue// Shoes from Asos// Sunglasses from Ray Ban
 

Paris Snapshots

Några bilder från Paris.

Lördag

God morgon!
Har legat i sängen och bläddrat i love och ätit frukost. Ska göra mig klar nu och röra mig in till stan. Ska lämna tillbaka en tröja och kolla efter en bok. Sen så ska jag gå hela vägen hem eftersom att det är sol så kan jag passa på. Blir en del plugg för min del och även lite träning. 
Senare idag så kommer även en del bilder från när jag var i Paris att komma upp. 
Vad ska no göra idag?


Fredag

Saknar min lilla Bobo som bara den idag! Solen skiner och det är varmt här, hade varit härligt att gå på en promenad med vovven. 
Idag så hade jag styling på morgonen, Darren Black var där och pratade hel del. Var riktigt interresant att lyssna på vad han hade att säga. Gick en sväng på Londons gator innan jag åkte hem, gjorde lunch och städade. Nu så sitter jag och pluggar. Ska göra klart det sista nu så att jag är ledig till helgen. 
Lite senaste idag så blir det promenad bort till big ben och tillbaka. 


Torsdag

Igår så var det the official closing party of fashion week och the Brits party. Mådde inte på top men vi drog ut ett tag igår och dansade. Nu så ligger jag i sängen och pluggar. Ska snart röra mig till skolan för dagen andra och sista lektion. Sen så blir det mer plugg när jag kommer hem och kanske en pw om jag orkar. 
Vad ska ni göra idag?

Onsdag

God morgon! 
Vaknade strax efter 9 idag, och mådde fortfarande dåligt. Så gjorde lite frukost och tittade på Sverige Slovenien. 
Nu sås ska jag hoppa in i duschen och sen så ska jag plugga en massa innan jag ska åka på min historical klass för att gå på museum. Är skönt att jag bara har en lektion idag, hinner plugga och göra klart en massa saker. 
Vad ska ni göra idag?


Nero

Efter skolan idag så drog jag och Fanny hem en snabbis innan vi åkte bort till somerset house för att ta lite bilder. Fanns inte så mycket roligt där så vi drog till Nero för en fika. Trött och förkyld som bara den, så var det riktigt skönt att bara sätta sig ner och prata lite. Pluggade en massa när jag kom hem och är inte klar än, har en hel del kvar att göra med min kropp säger ifrån så det är lika bra att lägga sig. 


London Fashion Week Snapshots

Dania Shinkar fashion student
En del bilder från London fashion week. Kommer komma upp flera i veckan.

Måndag

God morgon!
Spenderade hela dagen på fashion week igår. Fotade en massa inför styling projektet och ska tillbaka dit idag igen. Men innan dess är det skola och plugg en stund. 
Vad ska ni göra idag?


Fredag

God morgon!
Sitter på min styling lektion just i detta ögonblick. Trött och hungrig. Var ute och danse i natt och kom hem vid 2. Någon rysk rappare hade ett gig på den klubben vi var på. Hade grymt kul! Det var även valentines day party i vår läghetsbyggnad igår! Rätt roligt. 
Idag så är det fashion week efter skola som gäller för min del. Måste ta en massa bilder till vårt projekt i styling. 
Vad ska ni göra idag?


The streets of London

Scarf from Top shop// Jacket from Rock n' Blue// Cardigan from H&M//
Jeans from Dr.demin// Shoes fom asos// Bag from Michael Kors

Tisdag

God morgon!
Fyfan för att gå upp kl 4 på morgonen! Är så äckligt trött då det finns inte. Men helt klart värt det. Drar till Paris i dag och kommer hem på söndag kväll. Ska bli gött! Så nu ska vi ge oss av till tåget som ska ta oss till Paris!!


Back home

Efter flyg, tåg och tunnelbana så ligger jag död på sängen. Är helt slut! Men nu så är jag hemma igen vilket känns skönt! Imorn så väntar en dag på stan, sen hem och packa och vidare till Paris!


Lördag

God morgon!
Kände för att vara lite nyttig en morgon som denna. Frukttallrik och en kopp tea. Super gott!
Idag så ska jag inte göra så mycket, åka och fixa till mina glasögon, svänga förbi Gammel mormor min och åka på match. Ska även träffa mormor och morfar en snabbis. 
Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0