It ain't the lie. It's the way that the truth is denied.

 
 

Fredag

Har legat i sängen och pluggat hela förmiddagen och är snart klar. Känns skönt, dock så är det massa kvar på den uppgiften men den skriftliga är snart klar. 
Efter det så blir det en pw ute i snöstormen och film. Börjar få ont i huvudet så tänkte ta det lugnt i dag. Ska även försöka hinna baka i dag också, tänkte åka förbi Gammel mormor  min imorn innan jag ska åka iväg på match. 
Vad ska ni göra idag?


Tea and cake

Var i ishallen idag och hälsade på. Alla har börjat med sina tävligspogram nu! Dom är så duktiga! Kändes kul att komma dit och se hur dom har utvecklats på kort tid. 
Nu så sitter jag i sägen och mumsar på tårta som pappa fick på jobbet i dag och dricker tea. Jobbar med min buying and product development och även lite med min skissbok. Ska sätta på en film snart och krypa ner i sängen. Är så trött. 


Torsdag

God morgon!
Kämpade upp imorse efter bara några få timmars sömn. Men nu så är jag upp och sitter med en skoluppgift, hoppas på att få klart allt det skriftliga idag så att jag kan börja med alla bilder när jag är i Paris! Ska snart sätta mig i soffan och titta på en film innan jag fortsätter. Måste även åka till optikern för att hämta mina glasögon, känns skönt att få nya läsglasögon. 
Senare idag så ska jag ge mig av till ishallen. Ska snöra på mig skridskorna och hjälpa till på träningen idag!
Vad ska ni göra idag?


Last 3 weeks

 
 

Onsdag

Hej!
Vaknade vid 9 men somnade om för jag hade ont i huvudet. Vaknade igen halv 12 och insåg att jag hade missat min läkar tid. Fick boka om den till på måndag. Gick ut på en riktigt lång långpromenad med vovven istället. Ska åka iväg och posta lite saker och sen så ska jag ringa optikern och kolla om mina glasögon har kommit. 
Vad ska ni göra idag?


It's called semla and it's amazing!

Igår så gick till vetekatten Kayley som ville äta något typiskt svenskt. Så semla fick det bli. 




Tisdag

God morgon fina ni!
Är på väg in till stan, ska kolla på ett par skor och sen så ska jag ge mig ut till min fina Gammel mormor för lunch och fika. Tänkte köpa med mig semlor från NK. Dom är störst och godast, haha! Mer än så ska jag inte göra idag, fixa lite små saker när jag kommer hem och göra klart det sista i skissboken.
Vad ska ni göra idag?


Måndag

God morgon!
Ny day, ny vecka. Vaknade för ett tag sen, ska snart springa ut med vovven och sen så ska jag röra mig in till stan där jag ska möta upp Annica och Kayley. Fika, prat och massa annat är bland annat vad vi ska hitta. Sen så ska jag in på biblioteket och kolla efter några böcker. 
Vad skaa ni hitta på?


Lördag

God morgon!
Är trött som bara den. Fick kämpa för att komma ur sängen imorse. Nu så sitter jag och pluggar. Vill bli klar med så mycket det bara går idag. För imorn så ska jag iväg så hinner inte sitta så länge imorn. Bara göra finjobbet imorn. Sen så hoppas jag på att jag är någorlunda klar med allt. 
Vad ska ni göra idag? 


Fredag

När jag kom hem igår så mötes jag av min lilla bubbe glad som bara den men han tyckte att det var lite konstigt att jag var hemma. Sov hos mig hela natten, helt sjukt hur en sån liten vovve kan ta så stor plats?! 
Nu så sitter jag med en stor kopp tea och skissar i mitt skissblock. Ska även fixa lite inför imorn. Ska blandannat på biblioteket och kolla efter några små saker. 
Men nu så ska jag ta och göra mig klar. Ikväll så ska vi fira både pappa och mig så det ska bli kul. 


Home

Efter många om och men så lyckades vi ta oss ut till flygplatsen och nu så är vi äntligen hemma. En lugn flygresa med lite plugg vart det. Nu så ska jag sova så hörs vi imorn!


Tartan Check Scarf


Hittade denna snygging för ett par dagar sen på Top Shop och dagen efter så fick den följa med hem.

Torsdag

Sitter på sängen och äter lunch. Har precis packat väskan och gjort klart allt. Snart så bär det av till skolan och vidare till flygplatsen. Ska bli lite skönt att få komma hem några dagar. Blir plugg och träffa lite folk. Ska även fira både mig och pappa på lördag så det blir lite mys!
Vad ska ni göra idag?


Nandos

Var på victoria and albert museum idag och kollade på kostymer och smycken. Fanns en hel del fint. När jag kom hem så orkade jag inte ställa mig och laga mat och sen så finns det inte så mycket här hemma att laga något av heller så vi traskade bort till nandos och åt. Innan vi rörde oss hem så var det ett besök på starbucks också. Nu så ska jag packa väskan och göra klart allt inför imorn. 

My love

Saknar min lilla plutt som bara den! Men imorn kväll så är han på arlanda och väntar på mig! Åh, lilla bubben!


Onsdag

God morgon!
Ligger i sängen med datorn och äter frukost. Ska snart ta mig upp och gå igenom det som vi ska görs idag på lektionen. Börjar inte förens 2 så jag har lite tid på mig. Efter skolan så måste jag hemma och packa väskan. Åker hem imorn kväll och blir hemma i en vecka innan jag åker tillbaka till London och sen vidare till Paris. 
Vad ska ni göra idag?

Burgers

Efter lektionen idag så drog jag och Fanny till vårt nya it-ställe som vi kallar det. En lite resturang som gör egna hamburgare, restaurangen är Hawaii inspirerad och maten är bland de godaste jag har ätit på länge! Sen så har jag bara varit hemma och städat, pluggat och slappat framför tvn med en massa Skittles! En rätt så lugn dag för min del. Det behövdes. Imorn så är det sovmorgon och träning innan jag ska på museum och ha lektion. 


Tisdag

God morgon fina ni!
Håller på att göra mig köar och ska snart röra mig mot skolan. Där väntar en 4 timmars lektion sen så är dagen slut för min del. Träning och lite plugg står på mitt schem. Så inget speciellt händer idag. 
Vad ska ni göra idag?


Tisdag

Idag så vart det en rätt så lång dag. Först en morgon lektion, en sväng på stan för att kolla lite saker inför en lektion. Hem en snabbis och sen så iväg till skolan igen för en föreläsning. Nu så ät jag hemma igen, trött som bara den. Men ska plugga lite innan jag lägger mig och kollar på film. 
Hoppas att ni har haft en bra dag!


Söndag

God morgon!
Håller på att göra mig klar för dagen. Frukost i sängen med Dogs In Vogue. Helt okej start. Ska till the museum of London idag och göra lite skoljobb sen så ska jag hem och ta det lugnt. 
Vad ska ni göra idag?



Lördag

God morgon!
Som alla vanliga människor gör på lördagar så sitter jag i skolan och väntar på dagens lektion! 3 timmars sömn, känns lovande? Blir en snabbis på stan innan jag åker hem och sover ett tag. Idag blir det taco kväll med tjejerna och sen så vidare ut på dans. En helt okej dag! 
Vad ska ni göra idag?


Fredag

Sitter i sängen och bläddrar genom grannes feta fashion bok! Har läst om Alexander McQueen den senaste timmen. Ska snart göra mig klar och röra mig mot skolan. Har styling idag och efter det så har jag föreläsning fram till 8! Är redan super trött så kommer vara död när dagen är slut! Även imorn så är det lektion. Har även en del som jag måste fixa inför kommande lektioner.
Vad ska ni göra idag?

Torsdag

God morgon!
Håller just nu på att göra mig klar för dagens första lektion. Ska bara gå runt i London och kolla på en massa byggnader och så. Efter den så har jag 3,5 timmars hål så då ska jag hem ett tag innan jag ska ge mig av till skolan för ännu en lektion och vidare ut till Camdon för födelsedagsmiddag då Fanny fyller år! Stort grattis till henne! Fullt upp idag ned andra ord. 
Vad ska ni göra idag?


London snapshots



Onsdag

Hejsan!
Sitter på sängen och äter frukost samtidigt som jag gör klart min journal i historical and contemporary fashion research studies. Ska snart röra mig bort mot tuben för att åka till min lektion. Har bara en idag vilken är riktigt skönt!
Har inte kunnat blogga då något är hel fel, kan inte ladda upp bilder!?! Så får köra från mobilen tills vidare! 


Söndag

Började dagen med att gå ut och gå runt där vi bor. Gick bort till big ben på 30 min. Rätt så nära. Nu så är det marknad och lunch som gäller.
Igår kväll så gick vi ut och åt och drog vidare till en bar där det var världens drag! Hade super kul! Nästa utgång blir på fredag, ska fira mig och Annica som fyller år! 




London

Hej fina ni!
Kom fram till London imorse och efter det så har jag fart fram överallt, åkt till vårt boende och börjat packa upp. Sliten och trött som vara den! Nu så ska jag ut på middag med de andra tjejerna. Kommer börja uppdatera som vanligt redan imorn!


Fredag

God morgon!
Trött som bara den! La mig sent i natt då jag fortfarande var uppe och packade, och gick upp tidigt för att få klart det mesta nu på förmiddagen. Ska åka och äta lunch med syster min, och sen så ska jag hem och göra klart alla de sista sakerna sen så bär det av hem till mormor och morfar. För imorn då bär det av till London för en tid framöver! 
Igår så var jag hos världens bästa Sophia och fixade håret. Blev snyggt som vanligt! Klippte en hel del då jag kände att det var lika bra då det är ca 4 månade kvar tills jag kan komma till henne igen. Så nu lär håret hålla sig fint!
Vad ska ni göra idag?


Torsdag

Avslutade 2013 och påbörjade 2014 på bästa möjliga sätt. Liggandes i sängen med migrän, feber och illamående. Kom upp ur sängen sent igårkväll. Kunde ju ha skippat det och fått ha lite kul istället men men så är det ibland. Hoppas att ni hade en grym nyårsafton!
Nu så är jag på väg till Sophia för att fräscha till håret, färga och klippa är vad jag ska göra. Kände att något nytt behövdes, vet dock inte än vad jag riktigt vill ha. Får sen när jag är där helt enkelt. Sen så blir det till att åka hem och fixa det sista innan jag åker. 


RSS 2.0