Rodarte Fall '15 makeup

Pincs via style
Helt fast för denna sminkningen som Rodarte hade på sin visning under New York Fashion Week.
"Bejeweled Eyes" med andra ord. Väldigt enkel sminkning med Swarowski kristaller. I like it a lot!

Lördag

God morgon fina ni!
Har varit igång hela morgonen och är relativt stressad. Håller på att göra mig klar och förbereda inför kvällen. Ska iväg på dagen och springa lite ärenden och kolla på matchen mot ett dövt hockeylag som min bror och hans lag ska möta. Så blir bråttom sen när jag kommer eftersom att jag ska till Uppsala i kväll för en kväll med massa härligt folk. 
Vad ska ni göra idag?

The reason I'm running still is that I'd like to be invisible

Jacket from Jofama // Shoes from Nike // Bag from Therapy //
Jeans from GinaTricot // Shirt from GinaTricot
Tog några snabba på dagens innan jag åkte till ishallen. Mer än stressad men bilderna får duga. 

Dancing in the sun

Vogue Australia March 2015

Fredag

God morgon fina ni!
Äntligen fredag och helg! Jag vaknade dock med migrän men den har börjat ge med sig tur nog. Eftersom att jag ska jobba och sen fira mamma som fyller år idag. Så ikväll så är det släkt och välbekanta ansikten som kommer. Och imorn så ska jag träffa min bästis och massa annat härligt folk!
Vad ska ni göra en fredag som denna?

Strolling around the streets of a sunny Stockholm

Jacket from Jofama  // Top from H&M // Jeans from Dr.Demin //
Bag from Michael Kors // Shoes Nike Airforce One // Sunnins Rayban Aviators 

A few favourites from New York Fashion Week Fall '15

Pics via pinterest

Torsdag

God morgon fina ni!
Vaknade upp till ett soligt Stockholm ännu en dag. Så härligt. Vaknade dock upp med ett svullet ögonlock, ser nästan ut som att jag har blivit slagen, mycket charmit. Så inget smink idag inte. 
Ska vara borta större del av dagen och fixa en massa saker, även njuta av solen. Knäppte dagens lite snabbt igår så den kommer upp lite senare idag. 
Hoppas ni får en underbar dag!

On a winter's day

Jeans from Cheap Monday here // Belt here // Watch from Daniel Wellington here // Bag from Valentino here //
Shoes from Isabel Marant here // Sweater here
 

Onsdag

God morgon!
Vaknade upp till ett soligt Stockholm. Så härligt. Märks att våren är på väg nu. Jag är på väg till mitt möte nu, sen så blir det en liten runda på stan. Ska ta upp mor och bror min också. Ska försöka fota dagens till er också idag. Sen ikväll så är det jobb som gäller för min del. 
Hoppas ni får en fin dag!

Creativity is not a contest

Sitter i sängen efter en lång dag med en stor kopp thé och ritar medans jag drömmer mig bort till sommaren. Måste snart börja förbereda inför ett möte imorn. Sen så blir det film hela kvällen. 
Hoppas ni får en fin kväll! 

Candels

Find them here // here // here
Hittade dessa underbara ljust hos Soluppgången. Stilrena och snygga. En perfekt inrednings detalj till hemmet.

Born Free

Ruby Aldridge by Sebastian Kim for Muse Magazine
 

Tisdag

God morgon fina ni!
Hade inte tid att kolla in här igår då jag var iväg hela dag och samma gäller idag. Ska bland annat till min fina gammelmormor. 
Var och kollade rygg och axeln igår, ska iväg på magnetröntgen du dom tror att leder/sener samt muskler är skadade. 
Nu så måste jag göra mig klar så att jag kan åka iväg. 
Hoppas ni får en fin dag! 

Shoes

Ni hittar dom här.
Klickade in på Zara's hemsida för ett par dagar sedan och såg dess snyggingar! Så snygga! Perfekta nu till våren och sommaren.

Söndag

God morgon!
Vaknade upp till ett vitt Stockholm idag, mindre kul med tanke på att det var vår väder igår. Gick upp strax efter 6 imorse, så körde yoga och har precis ätit en riktigt härlig söndags frukost. Ska ta göra mig klar nu för att rulla bort till jobbet för ett kort pass idag. Har en massa saker som jag måste fixa sen när jag kommer hem. 
Vad ska ni göra idag?

Ralph Lauren FW15/16

Ralph Lauren FW15/16

Lördag

God morgon fina ni!
Var uppe redan kl 7 och körde yoga imorse. Har även tagit en promenad med vovven i det härliga vädret. 
Nu så sitter jag och skissar på lite nya målningar som sak göras och försöker planera jobbet lite. 
Senare idag så ska jag iväg en sväng, ska fixa lite små saker samt plocka upp mamma och pappa. Ska försöka knäppa dagens då också. 
Vad ska ni göra idag?

The Wanderer

Pics via Marie Claire Australia March 2015

Fredag

 
God morgon fina ni!
Vaknade tidigt idag med, så ligger i sängen och gossar med klumpen till vovve. Ska snart gå upp och köra yoga. 
Hade tänkt göra en massa produktivt idag men de planerna har ändrats så de får jag göra på måndag eller tisdag istället. Ikväll så väntas det jobb, sen hem och laga mat för att ha filmkväll med bror min. Skräckisar får det allt bli!
Vad ska ni göra idag?

The art that she creates is so beautiful. But the story behind her art is even more so beautiful.

Älskar verkligen dess målningar från Ditte Art. Hennes målningar är så otroligt fina och enkla men betydelsen bakom hennes vackra kreationer är ännu vackrare. Ni hittar dessa 4 och några till här. Gå in och se om du hittar någon som du kanske gillar och lär historien bakom dessa underbara målningar.

Desert Rising


Torsdag

God morgon!
Vaknade strax efter 6 imorse och kunde inte  somna om. Så har hållit på med att fixa massa viktigheter idag istället och myst med vovven som kom in för att mysa lite imorse. 
Stannade hemma från jobbet igår, men ikväll så ska jag dit. Men innan dess så har jag massor att fixa. Ska iväg en sväng med pappa och leta 50 års present. 

There's nowhere else like London. Nothing at all, anywhere.

A few snapshot from London.
Har spenderat dagen med datorn i knät, har rensat bland en massa bilder och hittade massa från London. Tänkte att jag ska göra ett inlägg med en massa snapshots.  



Light Brigade

Pics via Vogue US March 2015

Onsdag

God morgon mina fina! 
Sitter i sängen med en stor kopp téa och myser med vovven som ligger som en liten boll brevid mig och snarkar medans jag svarar på era fina kommentarer. 
Idag så blir det en väldigt lugn dag för min del då jag ska spendera kvällen i ishallen. Om jag inte väljer att stanna hemma, vilket skulle vara den bästa idéen egentligen. 
Vad ska ni göra idag?

Skull Tribe Jumpsuit

Playsuit here
Älskar Spell deras bohemiska stil och kläder passar så bra för sommaren. Jag har redan en massa produkter från dem och kan inte få nog. Hittade den här godingen på deras hemsida and I love it! Tror att den skulle passa perfekt till sommarens varma dagar. Snygg men ändå enkel.

Daughter of the North

Pics via pinterest

Tisdag

God morgon!
Började denna dag med en välbehövlig sovmorgon. Har hunnit varit ute med vovven och ätit en god frukost. Ligger i soffan nu och ska sätta på en film, Best of me får det allt bli igen. Älskar den filmen. Ska ge mig ut och hämta semlorna på bageriet senare idag också. 
Vad ska ni göra idag?

You're the reason I still hope...

Dagen har spenderats i soffan framför PLL och hos läkare. Sitter framför datorn och fixar med lite viktigheter just nu men ska snart lägga det åt sidan och kolla på en film med familjen. 
Hoppas ni får en fin kväll! 

Her dreams

Pics via pinterest

Måndag

God morgon fina ni!
Vaknade långt innan klockan imorse, hade svårt att andas då jag har två tennisbollar i halsen och öronen gör ont. Sitter här med en stor kopp té och lyssnar på bästa Josh Records medans jag väntar på att vårdcentralen ska ringa upp. Så denna jag kommer att bestå utav vila samt läkarbesök. Men innan dess så ska vovven ut på en promenad. 
Vad ska ni göra idag?


The spirit

Pics via pinterest

Söndag

God morgon fina ni!
Har precis gjort mig klar och snart hoppa in i bilen och styra mot ishallen. Är alldeles för trött idag så undrar hur detta ska gå. Solen har iallafall tittat fram dagen till ära. Hoppas på att den fortfarande är framme när jag kommer hem. 
Ikväll så ska jag iväg och kolla hockey, men innan dess så har jag en hel del att fixa med. 
Vad ska ni göra?

Perfection

Pics via Revolve Bregje Heinen Lookbook

Those Saturday mornings

 

The magical

Pics via pinterest

Fredag

God morgon!
Hoppas att allt är bra ned er denna fredag? Själv vaknade jag upp efter en oroligt natts sönn super förkyld med hög feber. Så idag blir det till att stanna hemma i soffan framför lite filmer innan jag ska till ishallen för jobb. Känns lite sisådär att stå i en kall ishall ikväll. 
Nu så ska jag ut en snabbis med vovven och sen hem, jobba lite och titta på film. 
Vad ska ni göra?

Perfection

Helt underbara skjortor från Ginatricot. Jag har den ljusrosa, helt kär i den. Är riktigt sugen på att köpa även den vita. Älskar hur mjukt materialet är. Enkel och stilren, passar till allt. Ni hittar dom här.

Refugee

Pics via pinterest

Torsdag

Började dagen med en riktigt lång promenad med vovven, körde ett pass yoga och bokat tid till ryggläkaren. Känns mindre lockande att behöva gå dit. 
Sitter i soffan med fashion tv på i bakgrunden medans jag försöker få lite jobb gjort. Ska snart ta en promenad med vovven igen och sen göra mig klar. Jobbar ikväll igen. Men innan dess så måste jag få klart en del saker. 

The Ultimate Youthover

Picss via pinterest

Onsdag

God morgon!
Stressad till max denna dagen till ära. Har en massa saker att hinna med innan jag ska åka till jobbet. Gick upp kl 6 för att hinna med allt. Ska ta och gå ut med vovven nu innan jag forsätter med allt. 
Igår så rensade jag garderoben, då menar jag verkligen rensade. 4 Ikea påsar senare och en papperspåse så vart det ganska tomt. Väldigt skönt dock. Plats för en massa nytt nu till våren. 
 

Making-of the CHANEL Spring-Summer 2015 Haute Couture Collection


Scarf

Owl scarf here // Wing scarf here
För ett tag sen när jag kikade in på kyssjohanna så såg jag dessa underbara handmålade scarfarna. Föll pladask för dem och har fått ett litet ha begär. Älskar den med ugglan på. Perfekt att ha till sommaren på sena kvällar när kylan kommer. Är så sugen på att klicka hem den!

Tisdag

God morgon. 
Vaknade av att solen lös rakt i ansiktet på mig men var alldeles för trött för att gå upp, blir så satans trött av min medicin. Antingen så tar jag den och är levande död eller så sover jag dåligt på grund av ryggsmärtor. Bara att välja där. Låg iallafall kvar till kl 9 då det var dax för en långpromenad i solen. 
Har hunnit med att städa, skicka lite mail och lite annat. Ska boka en tid för naglarna nu och sen så ska jag gå ut i solen på en PW. 
Vad ska ni göra idag?

She could find colours in the darkest places

Jacket from Jofama // Scarf from H&M // Jeans from Cheap Monday // Shoes Nike Airforce one
Bag from Michael Kors // Sunnies from Rayban

The Wild One

Pics via pinterest

Måndag

God morgon! 
Började denna dag med en långpromenad med vovven i solen. Hur härligt?! Så skönt att solen tittar fram nu. Blir både piggare och gladare av det. 
Nu så väntar ett pass ypuga, städning, skicka massa mail, planering och jobb. Sen blir det en PW när mamsen kommer hem. Tänkte även sätta mig utan för i solen med en kopp té också. Måste passa på när den är framme.  
Vad ska ni göra idag?

Hotel Carlifornia

Vouge Russia February 2015
"Hotel Carlifornia"

Söndag

God morgon darlings!
Har precis gjort mig klar och ska nu röra mig mot ishallen för jobb. Känner mig alldeles hängig och seg så är inte så sugen att stå på is denna morgon. Så det blir en riktigt lugn dag när jag kommer hem. Tänkte köra ett pass yoga och sen måla. 
Igår så firade vi som sagt både min bror och gammelmormor. Hade en super mysig dag och kväll. 
Vad ska ni göra idag?

Minimalist Jewelry

Minimalistiska smycken är lika snyggt som statment smycken. Dock så är det mer stilrent och passar till alla tillfällen. Jag älskar minimalistiska smycken och använder nästan bara det nu för tiden. Och nu så finns det så mycket ut i butikerna. Överallt hittar man det. Cos, H&M, Nelly, Anthropologie och Asos bara för att nämna några som har massa inne just nu. Här nedan är mina favoriter.
Necklace here // Ring here // Bracelet here
Necklace here // Earrings here // Bracelet here
Earrings here // Bracelet here // Ring here

Dark Side of The Moon

Pics via pinterest

Lördag

God morgon fina ni!
Jag har varit igång sen 7 imorse, håller på att baka en massa smått och gott. För idag mina fina är det inte vilken lördag som helst utan min fina gammelmormor fyller 98 år och min bror som fyller 21 idag. Så idag ska vi hem till gammelmormor min och fira båda två. Mer än så kommer inte hända för min del idag, rätt skönt med tanke på att jag har sovit dåligt de senaste nätterna och ska gå tidigt imorn för att jobba. 
Vad ska ni göra idag?

Fourfiveseconds

I'm just tryna make it back home by Monday, mornin'


Crystal Vision

Pics via pinterest

Fredag

God morgon!
Sitter i sängen och försöker jobba lite. Vovven ligger bredvid och sover som en stock, stackarn får så stark medicin att han slocknar av den. Men idag är sista dagen. 
Ska försöka få klart det sista nu, sen så ska jag åka till en hockey affär och köpa presenter. Detta kan ju bara sluta på ett sätt. Efter det så ska jag hem och sen vidare till ishallen för jobb. 
Vad ska ni göra idag?

The Making Of A Dior Couture Dress

 
 

Cactus Garden

Pics via pinterest

Torsdag

God morgon fina ni!
Har gjort mig klar för dag och ska springa ut på stan ett tag. Ska leta presenter och lite annat. Sen blir det till hem och jobba lite innan jag ska till ishallen för mer jobb. Har knappt någon röst men det löser sig nog. 
Vad ska ni göra idag?

Onsdag

God morgon!
Tog en sovmorgon idag. Vart dålig igår på morgonen när jag var ute med vovven och det har blivit värre. Så ska vila hela dagen och dricka massa varmt té så att jag orkar med att jobba ikväll. 
Ska bara skicka lite mail och sen så är det soffan som gäller resten av dagen. 
Vad ska ni göra idag? 

In Dream World

Hittade den här videon vimeo strax efter att den kom ut. Har tittat på den flera gånger varje dag. Helt otrolig! Inspirerande och efter att jag såg den så ville jag bara ut och resa. Jag skulle vilja åka 3 månader till Hawaii till hösten när kylan och vinter kommer. Bara resa runt, upptäcka, dyka, surfa och leva livet. Känna friheten av att inte ha några måsten. DRÖMMEN.

Tisdag

God morgon fina ni!
Har precis kommit upp ur sängen och nu ge mig utmed vovven på promenad. Efter det så väntar det ett pass yoga och sen lite jobb kring bloggen. Har även en hel del bilder som ska redigeras idag och några samtal som ska ringas. 
Så inget speciellt händer för min del idag. 

Lily and rose

Earrings here // Ring here // Earrings here
Älskar verkligen Lily and Rose. Deras smycket är tidlös och passar till alla tillfällen. Deras små örhängen gillar jag mest men är riktigt sugen på att köpa ringen. Hittade dessa på Kyssjohanna.

Måndag

God morgon!
Har precis gjort mig klar och ska snart åka hem till min fina Gammel mormor. Ska förbi NK och köpa semlor och lite annat och ta med mig. Kommer att stanna där ett bra tag men efter det så har jag en del jobb att ta tag i när jag kommer hem. Måste även sätta mig och planera allt för resten av månaden. 
Ska även försöka mig på att hinna med en spring runda, men får se om det verkligen kommer att hända. Tvivlar starkt på det. 
Vad ska ni göra idag?

Weekly snapshots

Snapshots from the past 2 weeks

Sundancer

Sundancer featuring Spell Designs Holiday 14

Söndag

God morgon fina ni!
Ny månad, redan februari! Snart är våren och sommaren här. Som jag längtar!
Vaknade tidigt imorse utav att vovven vill komma upp i sängen och mysa, redan kl 6 imorse. Så har legat och dragit mig sedan dess imorse. Måste göra mig klar nu för att åka till ishallen och jobba. Annars så har jag en lugn dag framför mig med ett yoga pass och planering. 

RSS 2.0