I still look for your face in the crowd

Sweater from Bikbok // Shoes from Johnny Bulls // Sunnies from Ray ban // Hat from Miss Selfridge
 

Lördag

 
God morgon underbara ni!
 Vaknade vid 8 idag, gjorde mig en lite frukost och sen så la jag mig och läste.
Idag så kommer hela eftermiddagen och sen bit in på kvällen att spenderas i ishallen. blir en lång dag med flera timmar på is. Ska bi kul att träna barnen igen. Dock så känner jag mig inte så kry så jag kör med hela mjukisstället idag, rosa pantern. När jag kommer hem så ska jag ta mig ett bad och kolla på film, för imorn så ska jag upp tidigt och vara i ishallen under förmiddagen om jag orkar. Får se hur jag mår.
Vad ska ni göra idag?

My freedom


Fredag

 
God morgon fina ni!
Avslutade kvällen igår med tända ljus och en film. Som den nörden jag är så kollade jag såklart på en race film. Feta motorer och snabba bilar. Japp, såna filmer ska det vara!
Denna dag började med en lång sovmorgon. tog mig ett bad också. Så otroligt skönt! Idag så ska jag ta mig en promenad i skogen med vovven då jag känner mig mycket bättre. Sen så tänkte jag ta och måla naglarna och fixa nya spellistor.
Vad ska ni göra idag?

Clearly not my day

Idag har allt som kan gå fel, gått fel. Så har legat i sängen och bläddrat i tidningar bara för att inget mer ska hända. Har även kollat på Sverige Ryssland matchen och den gick ju sådär. Pratade med bäste idag och har planerat in en lunch lite längre fram. Ska bli kul. Har inte träffats på väldigt länge. Ska även försöka hänga med när hon tävlar någon helg.
Ska lägga mig och kolla på film nu, vet inte riktigt vilken jag ska se. Men är sugen på en skräckis. Till det blir det nybakad kladdkaka med en kopp té.
 
 

 


She's not me

 
 
 

Torsdag

God morgon fina ni!
Kände mig lite bättre idag när jag vaknade. Men halsen värker fortfarande. Nu så ska jag fixa mig frukost och sen så ska försöka mig på att städa akvariet.
Ska ta mig ett bad med badbomb lite senare idag och fixa lite små saker. Tänkte även ta en lite promenad med vovven.
Vad ska ni göra idag?


One last for the summer

Playsuit from Love // Sunnies from Prada // Bag from Prada bag // Shoes from K Jacques
 
 

Planning

Har sovit nästan hela dagen, nu så sitter jag med en stor kopp té och försöker planera ihop några lektioner för konståkningen. Redan klar med några, men vill få in lite fler Har fått ont i halsen nu också så antar att jag är på väg att få halsfluss. Ska ta mig ut med vovven på en promenad i skogen sen så att jag piggnar till. Lite senare ikväll så ska jag gå igenom allt mitt smink. Har lite för mycket, så det är på tiden att göra sig av med en del.


Onsdag

God morgon!
Började denna dag med en god frukost som bestod av massa färsk frukt i vaniljyoghurt, en stor kopp té och färskpressad apelsin juice. Vaknade med feber imorse, känner mig riktigt seg. Ska göra hårinpackning nu och ta en kalldusch. Sen så ska jag lägga mig i soffan och kolla på film. Ska även försöka på börja min planering för alla kommande skridsko och teknikträningar som jag ska hålla i på konståkningen.
Vad ska ni göra idag?

Airplane

I söndags så skulle jag egentligen ha åkt ut med båten och åkt vattenskidor, men så blev det inte. Morfar, pappa och Jeppe cyklade bort till flygklubben. Och helt plötsligt så fick jag ett samtal av pappa att dom skulle ut och flyga med små plan. Lite coolt, inte något som man gör varje dag. Så jag kutade som en dåre genom skogen och upp på utkiksplatsen med kameran i högsta hugg för att få lite bilder. Fick ett par stycken.
 

Camera bag

 
För ett par veckor sen så beställde jag hem en ny kameraväska till min kamera. Jag hade en lite som jag tyckte funkade helt okej om man bara åker bort över dagen och ska ta med sig kameran. Men jag ville kunna ta med mig mina objektiv, laddare, putsduk, minneskort och lite annat. Hittade den här när jag googlade runt. Den har plats för 4 olika objektiv, kamerahus, laddare, en mindre kamera och allt som man vill ta med sig till kameran.

Tisdag

God morgon!
Jag har gått och blivit super förkyld igen! Verkligen inte kul. Precis när jag hade börjat känna mig bättre.
Igår så somnade jag när jag kom hem. Gick upp strax innan halv 5 och gjorde mig klar. Sen så droppade det in en massa folk.
Nu så är jag i alla fall uppe. Ska göra mig klar och åka till läkaren för att kolla halsen. Sen så ska jag hem, bädda ner mig i soffan och titta på film.
Vad ska ni göra idag?

If

No matter how busy aperson is, if they really care, they'll always find time for you

 


Måndag

 
God morgon fina ni!
Håller på att göra mig klar. Ska testa med att jobba idag och se om jag orkar. Är inte riktigt frisk än, riktigt seg och hängig. Ska ta och göra mig en fruktsallad nu och sen så ska jag röra mig mot jobbet.
Idag så fyller min syster 24 år! Och det ska firas med släkt och vänner med en massa god mat. Måste även stick iväg på möte med konståkningen ikväll då den drar igång på fredag. Hoppas att det går fort så att jag kommer hem tidigt!
Vad ska ni göra idag?

The brushes

 
Jag har använt penslarna varje dag ända sen jag fick hem dom. Dom är verkligen underbar. Hur bra som helst. dom håller verkligen vad dom lovar! Dom är lätta att använda och man får ett riktigt bra resultat. Jag rekommenderar verkligen de här borstarna till er som har funderat på att köpa dom. Jag kommer i alla fall att köpa fler.
 
1. Buffing brush
Använder jag främst som foundation brush. Den lämnar en fin finnisch som ser naturlig ut. Det blir jämt och fint. Den är även lätt att arbeta med.
2. Contour brush
Använder jag för contour. Den är verkligen bra. Den är lite spetsig vilket gör att det är lättare är lägga skuggan uunder kundbenet och på andra ställen riktigt lätt.
3. Pointed fondation brush
Den här borsten använder jag inte till foundation utan till primer. Den är lätt att arbeta med och man kan verkligen jobba med primern.
 4. Detailer brush
Den är perfect till att använda som conceler brush eller som lip brush. Jag har testat att använda den på båda sätten och den är verkligen underbar. Den är lätt att arbeta med om man vill göra en liten koregering eller till att få en fin och jämn applicering av läppstift.
5. Shading brush
Den här borsten är riktigt bra att använda som conceler brush. Vilket jag göra. Det är lättare att arbeta in concelern i huden och få den att smälta in samt dölja det man vill dölja. Men den är även riktigt bra att använda till ögonskuggor vilket den är till för.

Söndag

God morgon fina ni!
Har precis ätit frukost och gjort mig klar. Sagt lycka till till bästie som tävlar med Malle i hoppning idag. Hoppas det går bra! Ska börja packa ihop mina saker snart. Så jag har det gjort. Idag så är det marknad här på landet. Ska gå på den. Sen så blir det nog vattenskidor om vattnet lugnar ner sig lite.
Vad ska ni göra idag?

 


Physics of the impossible

Har spenderat kvällen framför brasan med en kopp te och en bok. En "nörd" bok som dom andra säger, handlar om vetenskap. Vilket jag tycker är riktigt intressant. Den är riktigt bra.
Nu så ska jag sätta mig och kolla på film. Imorn så har Jeppe tänkt sig att köra vatten skidor. Så då ska jag åka med och ta lite bilder.

 

 


Fall favorites

Bag from Michael Kors // Necklace from New look //Hat from Åhléns // Sunnies from Ray ban
 

Lördag

 
God morgon.
Sitter vid dator, fixar lite saker som har med konståkningen att göra nu när den drar igång och jag ska börja träna alla barnen igen. Massa planering.
Nu så ska jag göra lite frukost, gå en liten promenad med vovven. Dom andra ska åka ut med båten ett tag idag. Får se om jag orkar följa med. Skulle vara kul.
Vad ska ni göra idag?

Mac Miller


Fredag

God morgon!
Igår kväll så fick jag feber så låg på sängen hela kvällen och tittade på tv. Vaknade upp förkyld. Mindre kul. Så denna dag kommer att spenderas i sängen. Åker till landet i eftermiddag. Kom rätt passande nu när jag har blivit sjuk och allt.
Fick ett sms igår kväll av bästie då hon berättade att hon och hennes kille hade köpt sig en lägenhet! Grattis till dom till deras nya lägenhet och till deras nya inneboende efter sena utekvällar! Haha.
Nu så ska jag göra mig lite frukost och sen så ska jag bädda ner mig i sängen igen.
Vad ska ni göra idag?

But you think that you're on your way

Efter att ha väntat i vad som kändes som en evighet på att får röntgas så åkte jag hem och tog mig ett bad, tände ljus och satte på musik. Lite tid själv. Är helt slut efter den här veckan.
Nu så ska jag i alla fall ta och packa. Åker till landet imorn efter jobbet och stannar där i helgen, men innan jag åker dit så blir det en snabbis på stan. Ska ta och göra mig en kopp té nu och åter gå till mitt packande.
Vad ska ni göra ikväll?

Red

Även fast sommaren lider mot sitt slut så kunde jag inte låta bli att köpa ett par nya solglasögon. Jag har mina Jimmy Choo som jag använder flitigt men ville att ett par till. Så det fick bli ett par Ray Ban aviator med rött glas. Älskar dom. Sticker ut från mängden och det gillar jag. Lite mer vågade en vanliga aviator.

Torsdag

God morgon fina ni!
Så nu är jag färdig och klar för ännu en dag på jobbet. Ska bara äta upp det sista av frukosten, sen så ska jag åka. Jobbar fram till ett och sen så måste jag till sjukhuset för att röntga ryggen. Får svar imorn.
Skulle egentligen ha åkt till mormor och morfar på middag ikväll men kände att jag inte orkar. Så jag kommer åka hem efter sjukhuset och ta mig ett bad. Känns som att det är en sån dag. Vill bara vara för mig själv.
Vad ska ni göra idag?

I just wanna see the stars with you

Fick tid för röntgen imorn. Läkaren var väldigt förbryllad över hur sned ryggen var och att kotförskjutningarna har blivit värre. Trodde även att jag kunde ha fått diskbrok. Får svar redan på fredag hur vi ska gå vidare med allt.
Nu så ska jag göra mig en kopp med varmchoklad, hoppa i min PJ och tycka synd om mig själv. Tänkte sätta på en skräck film.

Birthday boy

Idag så fyller mitt älskade lilla monster hela 11 år! Helt sjukt. Känns som att det var igår som han kom hem hit. Min lilla älskling. Underbara hund!

Make the money, don't let the money make you. Change the game before it change you


Onsdag

God morgon fina ni!
Efter bara någon enstaka timmes sömn i natt, så är jag nu upp. Ska fixa lite frukost och sen röra mig mot jobbet. Det blir det till att skynda sig hem. Fixa lite saker och sen dra till läkaren. Denna gång så har jag verkligen längtat till att få gå till läkaren? Hatar det egentligen. Men vill få svar och hjälp. En rygg som det är massa fel på är inget kul.
Efter det så har jag inte mycket att göra. Ska fixa lite hemma och så. Ska nog baka mig en kladdkaka också.
Vad ska ni göra idag?

When there's nothing you can do

Kom hem vid 2 idag, stack till posten och hämtade ut mitt packet. Fick mina grejer från Asos! Sen så tog jag mig ett långt och härligt bad med bad bomb och ansiktsmask. Efter det så vart det middag. Hade tänkt lägga mig i sängen ett tag och vila ryggen. La mig istället på golvet, i sisådär 3 timmar. Har fått värktabletter nu då jag knappt kan andas för att jag har så ont. Imorn så ska jag till läkaren. Hoppas verkligen att han kan hjälpa mig för nu pallar jag verkligen inte. Har varit 4 gånger och kollat ryggen, gått på special träning, sjukgymnast och behandlingar men inget funkar.
Anyways, nu så ligger jag i sängen med vovven bredvid mig och kollar på tv. Ska be mamma fixa lite fruktsallad till mig. Måste plocka fram kläder till imorn också.
Hoppas att ni får en underbar kväll.

Benefit

Köpte med mig lite nytt när jag var på Sephora. det fick bli en highlighter, brow highlighter, primer, rouge, bronzer och en ögon crème. ögon crème är helt underbar! Och high beam (highlighter) är så sjukt bra. Ser naturligt ut. Bronzen jag köpte var Hoola som jag har hört så mycket bra om och ville testa den och den är verkigen så underbar och bra som alla säger!
 

Tisdag

 

God morgon fina ni!

Klockan ringde strax innan 6 imorse. Snacka om att jag såg i kors! Gusche lov så trött jag är. Kunde inte sova så bra i natt då ryggen har värkt som bara den. Tur nog så ska jag till läkaren imorn, hoppas på att han kan fixa det.

Nu så ska jag snart hoppa upp på cykeln och trampa bort till stationen. Jobbar fram till halv 2 idag. Efter det så ska jag hämta ut ett paket. Sen så ska jag ta mig ett riktigt långt och skönt bad.

Vad ska ni göra idag?


Cause you can't lose something you never had

Är helt slut efter första dagen på jobbet. Även fast det bara var några timmar. När jag kom hem så tränade jag lite, tog mig en lång dusch och sen så har jag tittat på film. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Har lite saker att planera in. Så det blir en slappar kväll. Ska nog ta mig ut på en promenad med vovven.
Vad ska ni göra?
 
 

Hats

Jag älskar verkligen hattar. Tycker att dom är riktigt snygga och framförallt nu till hösten så är dom perfekta! Det passar så bra till nästan alla outfits. Jag köpte mig en ny hatt för ett tag sen. Och jag älskar den. Den kommer att användas flitigt nu i höst och vinter.

Måndag

 
God morgon!
När klockan ringde imorse så ville jag bara gömma mig under täcket. Orkade verkligen. Är super trött men nu så är jag klar. Ska göra lite frukost och sen så bär det av mot jobbet. Tar nog cykeln till stationen idag. Blir inte så lång dag som tur är. men börjar med möte.
När jag kommer hem så blir det träning för min del och sen så ska jag fixa en sista sak. Hihi, är så nervös! Hoppas på att allt går nu som planerat! Kan inte berätta än, utan för göra det när jag ver hur det blir!
Vad ska ni göra idag?

Pamper evening

Hade en riktigt härligt pamper evening! Tog ett långt bad med bad bomb, ansiktsmask och hårinpackning. Behövdes verkligen. En perfekt uppladdning inför imorn och kommande veckan. Imorn så börjar jag jobba igen. Det blir inte någon lång dag, tur det eftersom att det är första dagen.
Nu så ska jag ta och fixa lite popcorn och sen så ska jag lägga mig och titta på film. Ska lägga mig i tid så att jag orkar mig upp när klockan ringer imorn.
Vad ska ni göra ikväll?

Fall, pease hurry up!


Söndag

God morgon!
Tog mig en liten sovmorgon idag. Väldigt skönt. Gick upp och gjorde en super frukost. Äggröra, fruktsallad, nybakat börd och kaktus juice. Super gottis! Nu så håller jag på och fixar lite saker och förbereder inför kommande veckan. Börjar jobba igen imorn, första dagen på nästan 3 månader! Ska även ut i skogen och plocka lite blåbär. Tänkte göra en blåbärs paj till kvällen.
Vad ska ni göra idag?

-


Lördag

God morgon!
Har varit uppe ett tag och fixat med lite saker. Tänkte först att jag skulle göra en bamse frukost åt hela familjen med nybakade skons och en massa annat gott men har känningar i armen så det blev inget.
Igår så var det film kväll. Farmor och Christer kom hit. Vi åt gott och kollade på en oväntad vänskap. Den filmen är verkligen bra! Jag har sett den flera gånger men dom hade inte sett den.
Idag så får jag se vad jag ska hitta på. Ska nog åka hem till min fina gammel mormor på middag! Ska bli mysigt. Har inte träffat henne på flera veckor!
Vad ska ni göra idag?

 


Michael Kors

 
Michael Kors Selma tote bag large
I onsdags så köpte jag denna Michael Kors väskan som ett tillskott i min Michael Kors samling. Den har varit slut överallt, hur länge som helst. Men nu så lyckades jag få tag på en! And I love it!

Fredag

 
God morgon fina ni!
Gick upp tidigt imorse, tvingade mig upp ur sängen. Hade en del saker att ta tag i. När jag var klar med det så tränade jag lite. Men ryggen sa ifrån direkt. Jobbigt. Först handen och nu ryggen!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Tar dagen som den kommer helt enkelt. Ikväll så blir det iallafall film kväll med familjen, farmor och Christer kommer också hit. Så det ska bli kul.
Vad ska ni göra idag?

Just if


Real Techniques

 
1. Buffing brush 2. Contour brush 3. Pointed fondation brush 4. Detailer brush 5. Shading brush
 
För ett par dagar sen så fick jag hem dessa Real Techniques borstarna. Jag har både läst och hört bra om dom så jag vart lite sugen på att testa. Jag beställde hem 5 olika borstar. Ska bli spännande att testa dom och se om dom är så bra som alla säger. Jag är VÄLDIGT petig när det kommer till borstar och använder endast borstar med äkta hår. De här är syntet borstar men det är så fin syntet så de känns som äkta hår. Det är också mycket fräschare att använda syntetiska borstar då de är lättare att tvätta.

Torsdag

Good morning beautifuls!
Gick upp redan halv 7 imorse. Fixade en massa saker och nu är jag klar. Äter en god frukost med en massa bär och frukter. Så gott! Idag så har jag bara en liten sak som jag verkligen måste göra klar och skicka iväg. Annars så ska jag bara ta det lugnt och gå en långpromenad med vovven.
Vad ska ni göra idag?

 


Thank you!

 
Tusen tack för era fina kommentarer! Blir lycklig av dom!
Loggade in på bloggen och såg en massa kommentarer, har svarat på alla era fina kommentarer. Har kramp i fingrarna nu haha. Men det är ni värda!
 
Ligger helt utslagen i sängen. Blev en massa springande i affärer och jag hittade en massa fina saker. Bland annat en väska som jag  har jagat i 5 månader! Visar lite av vad jag köpt imorn. För nu så ska jag göra mig en kopp té och fixa lite jobb. Efter det så blir det film.
Vad ska ni göra ikväll?
 

It's a wrap!


Onsdag

Rise and shine sunshine!
Har precis gjort mig klar och ska strax röra mig mot läkaren. Usch, hatar att åka till läkaren! Efter det så blir det en del shopping. Hihi har en del som ska köpas. Sen så ska jag hem, gå en långpromenad med vovven om vädret håller för det. Ska tydligen börja regna idag.
Hoppas ni får en bra dag!


Buddha


Blueberries

Jag satte på mig gummistövlarna och tog en promenad i skogen. Stannade och plockade massa blåbär, hihi så gott! Innan jag gick ute så hade jag rensat klart garderoberna och fyllde 3 ikea kassar, men kännder att jag behöver gå igenom dom en gång till. Finns fortfarande för mycket i dom!

Nu så ska jag ta mig ett bad och ta det lugnt, ikväll så blir det film för min del och hoppa i säng lagom tid då jag ska vara hos läkaren imorn på morgonen. Efter det så blir det en shopping runda på stan.


Tisdag

Good morning you guys!
Jag har varit upp sen 8. Städat hela rummet och just nu så rensar jag ur den sista garderoben. Börjar bli tomt, vilket är awesome för då får jag plats med en massa nytt! Shopping time is right around the corner! Ne nu så måste jag fortsätta så att jag blir klar. Åker eventuellt till min köra gamle mormor lite senare idag, annars så tar jag det någon annan dag.
Vad ska ni göra idag?

 


Lazy afternoon

 
Eftermiddagen har bestått av planering och en del jobb. Nu så ligger jag på sängen, dricker té och shoppar lite. Imron så har jag bara en liten sak att göra och sen är jag helt klar! Efter det så ska jag åka förbi min kära gamel mormor.
Hoppas att ni får en underbar kväll!

Pink

Soft pink make up är en sminkning som jag verkligen har fastnat för. Den är ljus, fräsch och tjejig. Passar perfekt nu på nu på hösten då mörkret kommer.

 


Måndag

 
 
Hello!
Redan klockan 8 var jag uppe och höll på med en massa jobb. Det var en hel del papper och annat som behövde göras iordning och skickas iväg. Nu så har jag precis gjort mig klar. Ska ge mig iväg på lite ärenden som måste göras. Blir mycket på en gång när man kommer hem. När jag kommer hem så ska jag ta och rensa ur garderoberna. Dom börjar bli överfulla på kläder, så en del måste bort nu.
Vad ska ni göra idag?

Snapshots Gotland

 
 
 
 
 
 

This is the moment, this is the night. We'll fight till it's over, so we put our hands up like the ceilings can't hold us.


Söndag

 

God morgon!

Igår så tog jag det bara lugnt, läste och sov en massa. Mår lite bättre idag! Om någon timma så åker jag hem från landet och då så blir det till att ta mig ett långt bad. Tydligen så tävlar bästie idag här på landet, så kanske tar och åker och kollar beroende på tid. Skulle vara kul att se!

Imorn så väntas fotografering, så måste fixa lite saker till det nu när jag kommer hem. Annars så händer det inte så mycket mer idag, ska fixa lite papper och skicka iväg.

Vad ska ni göra idag?


Lördag

God morgon!
Vaknade för ett tag sen. Tog mig en ordentlig sovmorgon idag, hoppades att jag skulle vara bättre när jag vaknade men icke. Gick och la mig strax efter 6 med världens migrän igår och vaknade dunder förkyld. Så typiskt! Sista veckan på semestern.
Anyways idag så händer det inte mycket. Kommer ligga på sängen med en stor kopp te och läsa. Kanske tänder mig brasa och sätter mig framför den ett tag.

 


Just Be You


This what real guns look like


Fredag

God morgon!
Är helt slut! Kom hem strax innan 12 igår, då var det bara att packa upp börja tvätta, hoppa in i duschen och sen börja packa om. Kom inte i säng förens närmare 2 inatt! Och upp tidigt för att sätta mig i bilen och brumma till Uppsala för att visa upp handen igen. Usch! Får sova lite när jag kommer hem igen. Eller när jag kommer ner till landet.
Hoppas ni får en underbar dag!

On my way home

Är på väg hem nu. Känns lite tråkigt då jag gärna hade stannar någon vecka till här på Gotland och inte gjort någonting. Åker förmodligen ner en helg i september igen.

 


The hero wins every time


Torsdag

God morgon!
Vaknade för ett tag sen och nu håller jag på att packa ner det sista. Känns lite tråkigt att åka hem men måste. Dagen kommer att spenderas med att städa och packa. Tänkte bada också. Sen så får jag se, blir kanske en sväng in till Visby eller något sånt.
Vad ska ni hitta på idag?

 


Macadamia natural oil

Macadamia natural oil produkter är kända världen över och bland skönhetsbloggare så är framförallt inpackningen känd. Produkterna innehåller macadamia olja vilket är riktigt hälsosamt för håret. Den tränger ner på djupet, mjukgör och fuktar håret samt ger det en lätt glans. Och sen så är även alla produkter än sulfat och paraben fria!
Jag var lite rädd för att börja använda produkterna då alla innehåller oljan eftersom att mitt hår blir oljigt ganska snabbt. Men det blir inte oljigare snabbar, utan det känns renare och fräschare längre, och dessutom doftar produkterna så otroligt gott!
Jag märkte skilland redan efter första gången som jag började använda de här produkterna och jag kommer aldrig att gå tillbaka till vanliga billiga produkter som inte alls är bra för håret. Jag har märkt att efter de 2 åren som jag har använt produkterna så har mitt hår blivit mycket bättre och friskare.
Jag använder mig av shampoo, balsam, no tangel spray, nourishing leave-in cream, healing oil spray och healing oil treatment.
Jag rekommenderar verkligen alla produkterna, framförallt till er med riktigt slitet och frizzigt hår. Men har du inte råd med alla så räcker det med bara shampoo och balsam eller bara inpackningen.

New make up


Onsdag

God morgon!
Sitter ute på bänken i bikini och äter frukost, känns som om jag vore i Grekland varje gång solen tittar fram! Så otroligt härligt! Men det varar nog inte länge för nu kommer det massa moln, ser ut som att det är regn på gång.
Idag så fyller lillkusinen 4 år så då bjuds det på fika lite senare. Men innan dess så ska jag bada, packa och plocka lite bär.
Hoppas ni får en härlig dag!

 


Taylor says

 
Skor to die for!
Taylor Says har grymt snygga skor, som är handmålade på under sidan. Dessa är mina favoriter.
 

Tisdag

Har varit iväg och handlat presenter nu på förmiddagen, åkte även förbi krukmakren för att hämta en beställning. Är äntligen tillbaka och ska hoppa ner i badet nu. Sen så får jag se vad jag ska hitta på. Ska en sväng förbi farmor och sen bondgården. Börja packa lite då jag åker hem på torsdag så är det lika bra att börja lite smått nu.
Vad ska ni göra idag?

 


Your eyes are filled with lies


Måndag

God morgon fina ni!
Tog mig en sovmorgon idag. Kom hem vid 12 igår. Så orkade inte gå upp, haha. Hade verkligen jätte trevligt igår och det bjöds på en massa god mat dessutom! Fick även höra historien om Falks grav igår. Dit måste jag åka!
Nu så sitter jag ute i solen och läser. Har det gött helt enkelt. Ska snart ta mig ett bad då det är så varmt. Klagar inte, känns som Medelhavet! Så otroligt skönt. Lite senare bär det av till affären.
Vad ska ni göra idag?

 


If You Could See Me Now


Purple Smokey Eye

Jag älskar att göra lila skuggning! Jag gör det rätt ofta och tycker att det blir riktigt snyggt. Som på denna bild har jag det, syns inte så bra. Jag hade tänkt visa steg för steg hur jag gjorde den, men när jag satt på youtube idag så kom jag över en tutorial där hon gör exakt som jag gjorde min. Dock så använde jag mig utav Makeup stores produkter och inget annat. Om någon vill veta vilka produkter jag använde, så är det bara att fråga.
 

Söndag

 
God morgon fina ni!
Kände inte för att sitta framför datorn igår då det var så fint väder hela dagen och sen så skulle vi iväg på middag. Vilket var riktigt kul. Åt massa god mat och har skoj. Satt ute hela kvällen, satt och kollade på stjärnorna och på blixtarna som kom bara närmre och närmre. Var lite coolt att se. Dock inte lika coolt i natt när det small som fan, har nog aldrig hört åskan smälla så högt någon gång!
Sitter förtillfället i min PJ och dricker tea. Har inte riktigt vaknat till, kom hem rätt sent och så är det sämre väder idag så kan passa på.
Ikväll så vankas det middag igen hos vänner till familjen, en lite tradition som händer varje år och det är alltid lika kul! Så ska ta och rota fram något att ha på mig ikväll!

Lördag

Hej peps!
Sitter utanför på bänken och väntar på att vi ska ge oss iväg. Ska bort på middag ikväll.
Idag så har jag legat ute i solen och tagit det lugnt. Men badade inte då jag fortfarande har ont i halsen.
Ska
Svara på alla era fina kommentarer ikväll när jag kommer tillbaka om det inte blir allt för sent.

 


Oh, dear! Where can I find you?

Lovely! Kärlek vid första ögonkastet! Så unik, enkel och fin! Vill gärna ha denna snygging sittandes runt min arm.
Någon som vet vart man kan köpa den? Eller vart den kommer ifrån?

 


I was meant to be a worrier


Fredag

Hello darlings!
Kom precis hem, har varit och handlat lite med pappa. Så nu sitter jag ute. Började dagen med en promenad på stranden för att vakna till. Sovit någon enstaka timma bara. Var rätt mysigt, solen skiner och det är varmt. Eftersom att jag fortfarande mår dåligt så blir det ännu en dag i skuggan för min del.
Vad ska ni göra?

 


She's addicted to the song lyrics that spill her heart out for her


At the farm

Dagen har spenderats i skugga, läst the lucky one och målat naglarna. Har inte orkat göra så mycket mer, och halsen värker som satan. Åkte iväg till grönsaksboden och sedan vidare till mataffären. Efter det så bar det av ner till bondgården, älskar att åka dit ner. Det är så mysigt! Dom hade fått en ny kalv! Åå, gud så söt den är!
Nu så ska jag fixa lite middag och sen så blir det promenad med på stranden.

Never be afraid


Torsdag

God morgon!
Vaknade med feber och ont i halsen, mindre kul. Hoppas på att det inte blir mer än så. Ligger fortfarande i sängen. Ska snart ta mig upp och göra lite frukost. Sen så får jag se vad jag ska göra idag, kommer nog ligga i skuggan hela dagen och läsa. Kanske tar och badar också. 
 

RSS 2.0