Måndag


God morgon fin ni!
Kom inte upp ut sängen förens 10 idag. Är helt slut. Antar att det är värmen som gör det, och sen för att jag satt uppe till 3 inatt och kollade på lägenheter. Åt för mycket så hade ont i magen, vilket resulterar i att jag inte kunde somna. Men sea food är ju bara för gott!
Idag så ska jag ta det lugnt. Ska gå ner till bryggan och lägga mig där idag. Och inte för någonting alls.
Vad ska ni göra idag?

Favorit

New favorit from Bikbok

Söndag

God morgon! 
Tog en sovmorgon idag. Kände att det behövdes, kan lika gärna passa på när vädret suger. Så idag ska jag ägna tid åt bloggen och en del andra saker. Ska fixa lite här också för på onsdag kommer Ana hit och stannar till helgen. 
Nu så ska jag trampa iväg till affären och köpa lite god frukt som jag kan äta på medans jag sitter framför datorn.
Vad ska ni göra idag?

Lördag

God morgon fina ni!
Gick upp redan kl 7 idag, stack ut på en löparrunda och sen träning för mage och rygg. Nu så sitter jag och dricker en smoothie till frukost, ska snart ta och packa väskan. Sen så blir det en heldag ute med båten. Så otroligt härligt! Har en del saker att fixa ikväll och så ska jag börja fundera ut vad det är som ska packas ner och följa med mig hem till London igen. 
Vad ska ni göra idag?

Torsdag

Tidig uppgång, långpromenad med vovven och sen är stor frukost. Efter det så bar det ut med båten. Har legat på stranden hela dagen och njutit, badat en massa och bara tagit det lugnt. Så skönt! 
Nu så vankas det middag och in till stan. Ska kolla på veteranbilarna ikväll. 


Summer

 
Lite bilder på vad jag har haft för mig under den senaste tiden. Grönalund, fotografering, hängt hemma hos Ana och hälsat på pollen, åkt massa båt, legat på stranden i solen, tränat som en galning, tecknat, ätit ute ett flertal gånger och ätit en massa rökta räkor (så jädrans gott!)

Moving home to London

Nu så är det mindre än 1 månad kvar tills jag flyttar hem till London igen. Det är så mycket som händer just nu, framförallt allt som berör flytten. Stressen av att hitta en lägenhet och allt däromkring. Så jag har inte haft tid att sitta framför datorn, har gjort så himla mycket roligheter under tiden som jag har varit ifrån blogg. Jag kommer att göra ett inlägg om det någon dag!
Men nu är det såhär, efter ungefär 1 månad utan bloggen, efter många om och men, och mycket tänkande så är jag tillbaka på blogg. se igen. Vilket känns skönt! Och bloggen kommer att uppdateras som vanlig igen om några dagar, har en massa saker som jag måste hinna med nu och däremellan ska jag klämma in tid till bloggen.
 

RSS 2.0