Tisdag

God morgon!
Sista dagen på 2013. Snart öppnas dörren till 2014, ett som kommer ge mycket. Ett år som kommer ge prövningar, sorg och lycka. 
Denna dagen började med jordgubbssmoothie och promenad med vovven. Nu så ska jag packa ner det sista och stänga den sista veckan. Flytten närmar sig med stora steg, 4 dagar kvar. Till och med vovven min känner av att jag ska ge mig av. Som ett litet plåster är han, älskade lilla gris! 
Nu så ska jag fixa klart här hemma, ge mig ut på en PW runt sjön och sen så ska jag bara ta det lugnt. Detta nyår spenderar jag hemma med min familj, har inte små många dagar kvar här hemma så måste passa på medans jag kan. 
Vad ska ni göra?


Sometimes, opening your eyes may be the most painful thing you ever have to do.




Söndag

God morgon fina ni!
Gick upp tidigt imorse och gav mig ut på en PW. Nu så håller jag på att göra mig klar, ska åka iväg och köpa några små saker. Sen så måste jag hem och börja packa. 
Har flängt fram och tillbaka, överallt och ingenstans de senaste dagarna så har inte haft tiden eller orken att sätta mig framför datorn. Har en hel del att göra nu innan jag åker på fredag så det blir tight med bloggen. Men jag ska försöka uppdatera den så mycket det bara går, och i London så kommer den att uppdateras som vanligt. 
Vad ska ni göra idag?


I'm dreaming of a white Christmas

Sitter i bilen på väg hem till mormor och morfar. Migränen började släppa och en energidricka på det. Känner mig bra nu. 
Bjuds på middag och packet hos mormor och morfar. En till jul för min del. Ska bli mysigt. Min fina Gammel mormor är där och sen så kommer syster min och hennes kille. 
 


Onsdag


God morgon fina ni!
Allt bra med er? Själv så ligger jag i sängen med världens migrän. Har tagit medicin så hoppas på att den släpper snart för annars vet jag inte om jag orkar åka till mormor och morfar.  Får helt enkelt hoppas på att den släpper snart. 
Ligger och läser Maktspelet at Henrik Fexeus. Väldigt interessant bok. 
Vad ska ni göra idag?

God jul

God jul fina ni!
Tänkte bara titta in lite snabbt och säga god jul! Snart kommer hela tjocka släkten hit. Ska bli mysigt! För mig blir det också till att säga hej då till nästan alla för jag hinner inte träffa dom innan jag flyttar!
Hoppas att ni får en underbar julafton så hörs vi imorn!

The grinch

Sitter och tittar på grinchen och mumsar på andventsfika. Bakade gingerbread cupcakes with toffee frosting. Så goda! Har hunnit med en hel del idag och imorn så ska jag höra det sista. Tänkte att jag skulle gå upp riktigt tidigt och ta ett bad innan jag måste börja med allt som ska göras. 
Ska sätta på polarexpressen snart. Det är nog min favorit julfilm och efter den kommer elf. 
Vilken är eran favorit julfilm? 


Söndag

God morgon fina ni!
Idag tog jag mig en riktigt lång sovmorgon, har inte kunnat göra det någon söndag då jag har jobbat. Gjort mig frukost och nu så sitter jag i sängen med en kopp té och skriver på packlistan igen. Hela tiden något nytt!
Idag så ska jag slå in packet, baka, packa lite, träna, klä granen och se på Sverige Finland. Tänkte ta det lugnt idag då jag ska med pappa och julhandla imorn, stressar som satan mellan alla affärer och åker runt överallt. Som varje år är vi ute dagen innan julafton, känns som en bra tradition.
Vad ska ni göra idag?

Endless Love

 
Så vacker!Måste verkligen se den.

Lördag

God morgon!
Tog mig en liten sovmorgon idag, gick upp vid halv 10 och gjorde frukost. Nu så ligger jag och läser igenom alla papper som jag fick en igår! Orkar snart inte, så mycket papper att läsa igenom! Så mycket information.
Idag så ska jag iväg på julmarknad, åka förbi ishallen och lämna nyckel och sen så ska jag köpa de sista julklapparna, baka och sy om en klänning. Lite senare idag så blir det hockey, Sverige Tjeckien.
Vad ska ni göra idag?
 

Fredag

Hej finisar!
Satt inte något framför datorn igår då jag hade världens migrän som inte gav sig förens sent på kväll. Så jag orkade inte göra så mycket igår, åkte till farmor och Christer en snabbis och sen så hem. 
Nu så är jag på väg till stan för att kolla efter de sista julklapparna och lämna papper på banken. Sen så ska jag hem och träna. Ska börja packa lite lätt så att jag inte behöver göra allt på en gång sen. 
Vad ska ni göra idag?


Torsdag

God morgon god morgon eller inte. 
Låg vaken till efter 2 natt när jag väl lyckats somna så vaknar jag av att det låter som en pågående skottlossning. Något säger mig att inte titta ut, för det lät som om det var precis utan för. Ligger stilla och efter några sekunder drar det igång igen och den gången flera stycken på rad. Då vaknar pappa (han trodde precis som mig, att det var skottlossning) och eftersom att dom har fönster åt sidan så kollade han ut.  Lägenheterna ca 50 meter från oss brinner det vid. Vi hade först svårt att se ifall det var lägenheterna eller om det var garagen som brann, vilket det också var. Lågorna var riktigt höga med kraftig rökutveckling. Lite obehagligt.
Gick förbi platsen för en stund sen, helt nerbrunnet, bilar helt förstörda och dom jobbade fortfarande. Så hemskt när något sånt här händer. Lyckligtvis så kom räddningstjänsten i tid innan det spred sig vidare. Men det är hemskt det som har hänt.
Jag får klara mig på mindre än 2 timmars sömn idag, ska på möte ikväll och har en massa annat som jag verkligen skulle ha behövt göra idag. Men jag orkar inte. Ska ut på en pw med mamma när hon kommer hem och sen så ska jag nig ta en power nap. Känner att migränen börjar smyga sig på. 


I'm gonna miss you

Som jag kommer att sakna min lilla gubbskrutt när jag flyttar till London. Tänk om jag hade kunna ta med honom! Kommer att kännas konstigt att inte ha en vit liten varg som blir super glad varje gång jag kommer hem, eller någon som vill hoppa upp i sängen och mysa. Kommer kännas tomt. Det är första gången på över 12 år som jag inte kommer ha en liten vovven vid min sida.

Onsdag

God morgon!
Gick upp vid 9 idag, gick igenom mailen, fortsatte skriva på packlistan och fixade med lite andra små saker. Nu så ligger jag i soffan och kollar på Harry Potter, tänkte köra maraton idag men kom på att jag inte har de två sista filmerna hemma! Tänkte ta mig en pw längst vattnet idag och sen så ska jag börja slå in julklappar. Funderar på att baka lite och åka upp till gammelmormor min imorn med det och mysa lite.
Vad ska ni göra idag?

Tisdag

God morgon!
Gick upp strax efter 8 för att fixa med lite papper och börja packa lite inför London. Tänkte att jag skulle försöka stänga ena väskan så snart som möjligt och sen den andra dagen innan jag åket. Det är en massa saker som ska med, och jag som älskar skor och väskor. Kommer bli svårt att bara ta några med mig!
Nu så ska jag gå ut med vovven, tror att vi tar en långpromenad idag. Sen så ska jag ta mig ett bad och inte göra så mycket mer.
Vad ska ni göra idag?

Måndag

Hej peeps!
Tog en sovmorgon idag och gick en långpromenad med vovven. Fixade lite saker hemma och nu så är jag på väg in till stan för en fika med Annica. Vi har en del saker att gå igenom inför flytten. Nu är det "bara" 19 dagar kvar tills vi sticker till London. Känns bra! 
Efter det så ska jag iväg på Jeppes match. Mycket mer än så ska jag inte hitta på. 
Vad ska ni göra idag?


Lördag

Hej fina ni!
Hade fullt upp igår med saker som ska göras innan jag flyttar. Satt även med CSN igår och dom hade strulat till det ned min ansökan, men det löste sig som tur var. På måndag så ska jag och Annica träffas och skriva packlista och gå igenom en massa saker inför flytten. 
Nu så ska jag snart dra iväg en och springa i affärer en stund, sen så blir det hockeymatch och middag hos mormor och morfar. Måste fylla i lite papper så tyckte att dom kunde bjuda på middag. 
Vad ska ni göra idag?


It's just the truth




Christmas nails

Snart är det jul och jag funderar redan på vad jag ska göra till jul och nyår! Älskar att måla naglarna och frihandsmåla mönster och så är super kul. Har tittar runt på nätet och hittat en del inspiration. Jag tror att jag vet vad jag vill göra men inte helt säker. Finns så mycket att välja bland!

Torsdag

Hey peeps! 
Vaknade efter 5 imorse av att ett vitt litet monster inte ville sova i sin korg utan skulle upp till mig och ligga under duntäcket där det var vart och skönt. Log där och mös fram till halv 9 då vi gick på promenad och gjorde frukost. Fixade lite saker hem innan jag sprang ner på stan och lämnade in telefonen. 
Nu så ska jag fixa middag och sen gå en riktigt lång långpromenad med vovven. 
 

Onsdag

God morgon!
Är på väg till banken för ett möte, känner mig lagom död och verkligen inte på humör för det men det måste göras. Vaknade upp förkyld idag, pepper peppar ta i trä på att jag inte blir super sjuk igen. 


Moving to London!

Nu så kan jag säga det. I början av nästa år så tar jag ett stor steg, jag flyttar. Och inte till vilken plats som helst, utan till min favorit stad London. Känns så otroligt kul! Det jag ska göra där är att plugga och jobba. Till en början så ska jag nog stanna där i ett år om jag får jobb mellan terminerna. Sen så får vi se vart i världen jag landar. Ska bli så sjukt kul att under ett helt år bo i London.
Något som jag har strävat efter i flera år är att nå mina mål och förvandla mina drömmar till verkligenhet. Och en bra början till det är att flytta till London.

Tisdag

Hej!
Jag har inte hunnit sätta mig ner framför datorn förens nu. Har haft fullt upp hela morgonen och nu så ska jag snart ge mig av, kom på igår att jag skulle på möte idag. Kommer att ta hela kvällen så är hemma sent. Idag så kommer jag också att säga vad det är som kommer att hända nästa år! Stor förändring. 
Vad ska ni hitta på idag?


Christmas shopping

Gick en stund på stan och kollade efter julklappar, hittade bara en. Inne på NK så har dom satt upp alla juldekorationer och det är så fint! Längtar till julen! Dock så var julskyltningen inge rolig i år, den var ganska så rubbish.  
Nu så har jag iallafall ätit middag och varit ute med vovven. Ska ta och städa, sen så blir det film för min del ikväll. Imorn så kommer det lite exiting stuff upp här på bloggen! 



Måndag

God morgon fina ni!
Klockan ringde innan 7 imorse, men kom inte upp förens efter 9. Körde mamma och sen så har jag fixat massa papper, ringt samtal och svarat på mail. Nu så är jag på väg hem till mormor och morfar, sen så ska jag in till stan och kolla på julklappar. 
Vad ska ni göra?

Söndag

Hej fina ni!
Vaknade strax efter 6 imorse. Så trött efter bara någon enstaka timmas sömn, men det var bara att klä på sig och åka till ishallen. Idag så var det uppvisning, dom var så duktiga! När allt var klart i ishallen så åkte jag ut till Sigtuna för att gå på julmarknaden. Det var riktigt mysigt, men väldigt kallt! 
Nu så är jag hemma igen. Ska ta mig ett bad för att få upp värmen igen. Efter det så måste jag fixa några papper. 


Lördag

Hej mitt vita vinterland!
Började denna dag med en långpromenad med vovven ute i snön. Han är så lycklig nu när snön kommit. Sen så har jag bara tagit det lugnt. 
Nu så har jag gett mig ut igen för att åka till mormor och morfar. Ska fixa lite saker där och sen så ska jag hem igen. 
Vad ska ni höra idag?


Fredag

God morgon fina ni!
Ligger på sängen och kollar ut genom fönstret. Funderar på vad jag ska hitta på idag, dom säger ju att stormen kommer att slå till idag, just nu regnar det bara. Så det finns inte så mycket att göra. Ska göra dom sista julkorten idag och sen så ska jag packa väskan. Ska till ishallen och jobba idag, men tror att jag måste åka tidigare än vanligt om den så kallade stormen ska komma.
Ska ta och kolla på några avsnitt av sons of anarchy nu innan jag göra något annat.
Vad ska ni göra idag?

Snowing

Jag tar tillbaka det där om att det regnade förut för det vart snöstorm, Sven vår vän (kan inte släppa det uttrycket!) är på väg hit. Köpte en ny overall till vovven som fryser nu när det är kallt ute och för att han börjar bli gammal. Han älskar den!
Har legat i sängen med migrän större del av dagen men nu så har den börjat släppa så jag ska ge mig ut i stormen på promenad med vovven. Sen så ska jag mysa ner mig i soffan framför tvn. 
Imorn så kommer det komma upp lite roligare inlägg, bl.a. om min flytt! Längtar så sjukt mycket!


Torsdag

Hej fina ni!
Har haft fullt upp hela morgonen, börjat planera vad jag ska ta med mig samt börjat packa lite lätt. Känns skönt att allt är klart nu! Snart är det nytt år. Nytt år, nya tag, nya utmaningar och för min del nytt land, ny stad och nya människor. Känns spännande! Men mer om det senare. 
Idag så händer det inte mycket, ska forsätta packa lite, åka iväg och handla och ta det lugnt. Får bli en sån dag idag när det regnar. 
Vad ska ni göra idag?


Onsdag

Hej fina ni!
Har haft fullt upp de senaste dagarna, massor av saker som har behövt fixas då jag flyttar i början av nästa år! Mer om det senare. Ska svara på alla kommentarer och börja uppdatera som vanligt imorn. 
Nu så ska jag snart ge mig av till ishallen för att jobba. 


Första advent

Första advent och första december. Snart så är det jul, som jag längtar. I år har jag har jag verkligen haft en sån där längtan till jul som jag brukade ha när jag var lite. Allt är på väg åt rätt håll nu!
Sitter i skrivande stund och kollar på kalla fakta och vill spy. Så äckligt, känner inte för att gå ut och äta på länge! Väntar på att Jeppe och pappa ska komma hem från matchen så att vi kan ta en adventsfika. Men lär få vänta någon timma till.
Ska ta och leta reda på mitt armband så att jag kan lämna in det på laggning. Känner mig naken utan det. Har gått 3 månader utan det, och i veckan så hittade jag en silversmed som jag gillade.

My philosophy is; if you can't have fun, there's no sense doing it.

En av dom bästa. Min favorit skådespelare.
Paul Walker. RIP. 


Söndag

Hej fina ni!
Försov mig imorse, vaknade 10 minuter innan jag skulle åka. Men nu så är jag hemma igen. Genom frusen. Ska göra lite lunch nu och sen så ska jag ta mig ett bad för att få upp värmen. Ska fixa lite papper och gå igenom min mail. Tänkte ta en långpromenad längs vattnet med vovven senare. 
Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0