Torsdag

God morgon fina ni!
Sitter och äter frukost samtidigt som jag tittar på en massa skull makeup tutorials. Ska försöka mig på att göra en på bror min. Verkar vara relativt lätt. 
Idag så ska jag fixa en massa hem, ringa samtal och planera kvällens träning för tjejerna. 
Vad ska ni göra idag?


Yankee candle

Christmas memories och Snowflake cookie
 
 

Onsdag

God morgon fina ni!
Usch, vaknade upp till ett regnit Stockholm. Känner mig rätt seg idag, sov dåligt på grund av att vovven har kommit på att mörkret kan vara lite läskigt. 
Ska ta en runda på stan med mamma idag och sen så ska jag till ishallen för att jobba. Full fart hela dagen. Måste även hinna med att fylla  i lite papper och skicka några mail. 
Vad ska ni göra idag?


To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

Vart en mycket längre dag än vad jag hade tänkt mig. Fixade datorn och lite papper som skulle översättas. Ät en bamse middag så nu sitter jag på tåget på väg hem i matkoma. Måste packa min skridskoväska inför imorn och sen så blir det film. 


Tisdag

God morgon!
Sitter på tåget på väg till kontoret. Fick inte ordning på allt igår så ska åka sit och göra klart det sista nu. Sen så får jag se när jag kommer hem. Blir lunch hos mormor och morfar idag och kanske middag. Annars så händer det inte så mycket idag. 
Vad ska ni göra idag?


Måndag

Hej fina ni!
Vaknade vid 8 imorse, låg kvar och drog mig en stund innan jag tog en lång dusch och åt frukost. Nu så har jag gjort mig klar och väntar på morfar som ska plocka upp mig. Ska hjälpa han med något på kontoret sen så blir det middag hos mormor och morfar. 
Vad ska ni göra idag? 


Aztec

Har letat efter koftor med aztec mönster, som de på bilden. Tycker att dom är så snygga! Hittade några stycken igår och är riktigt sugen på att klicka hem en.

Söndag

God morgon!
Vaknade super tidigt idag med, beror nog på att klockan åkte tillbaka en timma i natt. Jag ska göra lite frukost nu och sen ska jag sitta framför datorn ett tag. Bär av till ishallen vid 9 för jobb. Resten av dagen ska jag ta det lugnt och fixa lite små saker. 
Vad ska ni göra idag?


Lördag

God morgon!
Vaknade redan halv 7 imorse av en jobbig liten fyrbent klump som kände för att gå runt och pipa. Gick upp då för jag kunde inte somna om. Har duschat och bakat. Gjorde chocolate chip cookies igen.
Igår så jobbade jag och sen så tog jag en runda på stan. Hade vovven med mig, för han skulle få en ny tröja. Var tvungen att testa den. Sen så drog jag en snabb shopping också. Lite smink bara.
Idag så ska jag förbi Panduro och Ikea för att köpa lite små saker.
Vad ska ni göra idag?
 

The life after

Sitter på tuben och är snart framme hos min gamel mormor. Ska åka därifrån med mamma och henne hem till mormor och morfar där det bjuds på middag. Kommer hem relativt tidigt ikväll och då ska jag svara på alla era kommentarer. 


Torsdag

God morgon!
Sitter på tåget på väg till jobbet. Internet slutade att fingera igår. Så satt inte framför datorn. 
Efter jobbet idag så ska jag skynda mig hem för att sen röra mig mot mormor och morfar för middag. Mysigt!
Vad ska ni göra idag?
 

Onsdag

Hej peps!
Vaknade med migrän igen imorse så det vara bara till art ta medicin och sova vidare. Nu så mår jag mycket bättre. Tror att det är för att vi arbetade med nackmusklerna igår samt att axeln är tejpad som gjorde sitt till huvudvärk. 
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Funderar på att baka något och sen titta på film eller något. 


Cozy

Denna dag har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt, gått igenom mailen och sen så har jag planerat in en massa saker för kommande veckor. Har haft mycket att göra de senaste veckorna så bloggen har legat och vilat lite. Men har massa planer och annat skoj på gång.
Pappa har precis åkt, han ska till Gotland. Mamma är och handlar och Jeppe har dragit till träningen. Är ensam hemma med vovven. Så nu ska jag göra en kopp té, lägga mig i soffan med vovven och sätta på en film. Imorn så väntas det jobb, sen så måste jag skynda mig hem och hämta skridskorna och åka igen.
 

A walk in the woods

Tog mig ut på en pw efter läkaren idag. Det är verkligen fint ute i skogen. Dock regnade det men solen tittade fram men försvann lika fort. 
Just nu så sitter jag och målar naglarna med halloween saker på som det önskades av barnen på jobbet. Sen så blir det film. 



Tisdag

God morgon!
Denna dag började också med ett läkarbesök. Och lite senare idag väntar sjukgymnasten. Passar riktigt bra då jag har fått riktigt ont igen. 
Packar skridskoväskan inför imorn och sen så ska jag titta på film. Regnar och är mulet så finns inte så mycket annat att göra. 
Vad ska ni göra idag?


Dealing with backstabbers, there was one thing I learned. They're only powerful when you got your back turned.

 
 

Måndag

Hej!
Började dagen med ett läkarbesök och imorn väntar ännu ett och sjukgymnasten. Hoppas på att dom kan komma fram med en lösning snart. Ska snart ge mig ut på en pw och efter det så ska jag göra lite karameller. 
Vad ska ni göra idag?


Söndag

God morgon!
Sitter och äter frukost framför tv. Tittar på the boondock Saints. Så bra film! Idag så händer det inte mycket. ska fixa lite hemma och ge mig ut på en promenad. Har åkt på förkylning igen. Mindre kul. Måste även börja planera lite inför vecka 44. Lite saker som kommer hända då. Kul kul!
Vad ska ni göra idag?

Lördag

Hej fina ni!
Ligget i soffan och tittar på tv. Hade tänkt mig att ge mig ut på en promenad, men har migrän så stannar inne. Ska snart ta och börja göra mig klar. Måste tömma och ladda kameran. Ska iväg på match idag och Jeppe ville ha lite bilder och filmer. 
Vad ska ni göra idag?

Snowing


Som det står typ överallt på facebook så kom vinters första snö ner dansandes på Stockholms gator. Yes, sir! Och jag var såklart på väg till jobbet. Ute. Gåendes. Först regnade det, vart svinkallt och sen så vräkte det ner. Och på det, mot vind. Blöt som bara den kom jag fram till jobbet. Hemsk dag. Först så försovit jag mig och sen så snö. Great. Tur nog så försvann den lika fort som den kom. 

Fredag

 Hej fina ni!
Försov mig imorse så fick stressa som en satan för att hinna med tåget. Brukar ta 10 min att cykla fort till stationen, men idag tog jag det på 5 min. Sen kuta till tåget. Trött, sjuk och frusen. Mindre kul. Regnade också på det.
Nu så är jag hemma. väntar på att pappa ska komma hem för sen så ska han och jag åka och handla lite. Efter det så får det nog bli en pw.

Torsdag

God morgon!
Rise and shine! Brr, vad kallt det är ute idag då! Hoppas på att det blir lite varmare. Ska snart börja röra mig mot jobbet, efter det så ska jag till sjukgymnasten och vidare till ishallen för jobb. Fullt upp hela dagen med andra ord!
Vad ska ni göra idag?


We don't care

Är helt slut efter den här dagen. En massa jobb och lite sömn funkar inte. Efter jobbet idag så var det bara till att åka hem och gå igenom alla mail, fixa med en massa papper och med mitt senaste projekt. Har även suttit ett par timmar på kitchen planner på ikeas hemsida. Gud så krångligt det ska vara!
Nu så ligger jag iallafall på sängen med en kopp te och Elle uk. 

Måndag

God morgon!
Dödligt trött idag. Kom i säng närmare 1 inatt. Matchen drog ut på tiden. Hade förövrigt en lovely day med Cherry igår. 
Nu så sitter jag på tåget och försöker hålla mig vaken. När jag kommer hem idag så har jag lite saker att fixa. Tänkte även ta en långpromenad med vovven.
Vad ska ni göra idag?


Tisdag

God morgon fina ni!
Usch så jobbigt det är att gå upp tidigt på morgonen när det är mörkt ute! Tog ett tag för mig att komma upp, så fick skynda mig för att hinna med tåget. Sitter iallafall på tåget nu och idag så väntas det jobb för min del. Efter det så blir det fika med Cherry och så ska jag nog iväg på hockey ikväll. 
Vad ska ni göra idag?


Måndag

Hej fina ni!
Vaknade med migrän imorse så det var bara till att somna om. Nu så har den släppt helt. Så jag har fixat med lite små saker. Har inte gjort så mycket idag med andra ord. Bara tagit det lugnt.
Jag ska snart g mig ut på en promenad med vovven, och sen så ska jag plocka fram kläder till imorn. Efter det så ska jag nog bara kolla på film.

You may have to fight a battle more than once to win it

Avslappnad                                                                          Sträcker på mig
Tycker att det ser ut som att jag har på mig samma hängslen som brandmän har. Vet inte varför men tycker verkligen de. Kanske färgen eller något.
Så här kommer jag att se ut på ryggen i ett par veckor. Byter tejpen emellanåt. Den hjälper verkligen, konstigt nog. Rätar upp ryggen och när jag slappnar av så spänner det på ett obehagligt sätt så jag sträcker på mig hela tiden, då jag sitter, står eller går. Känns verkligen bra. Ni kan ju se skillnaden på bilderna. Nästa vecka börjar träningen. Hoppas på att det hjälper.

Söndag

 Hello

Så nu så är jag hemma igen. Gick upp vid 6 imorse och körde hem. Tog näsan 2 timmar hem då det var dimma och halt. Det var bara till att byta om snabbt och packa väskan och slänga sig in i bilden igen och köra till ishallen. Och när jag kommer dit så hade strömmen gått. Så det tog nästan 1 timma innan vi kunde gå på isen.

Nu så ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. Får se hur jag mår efter det. Har världens migrän, men Anita, världens bästa fyller 75 år så hoppas på att jag orkar med att åka dit!

Vad ska ni göra idag?


Lördag

God morgon!
Ligger i sängen med en kopp te och kollar på vikings. Är en ny favorit. 
Åkte till landet igårkväll. Kommer att stanna här till imorgon, åker hem tidigt då jag ska stå på is redan kl 9. Kommer låta bloggen att vila tills imorn. 
Hoppas ni får en bra helg! 



Didn't learn the lessons they taught us back in school. Feel in love with taking chances, so we broke all the rules. And I didn't know the meaning of that I had something till I lost you.


Fredag

 
God morgon!
Vaknade och var någorlunda pigg, men fortfarande trött. Sista dagen sen är det helg. Välbehövligt. Ska sova massor, haha.
Sitter och äter frukost just nu. Vad har hänt? Brukar inte äta, mår oftast illa på morgonen. Men inte den senaste tiden. Ska snart ta och trampa ner till stationen. Blir lätt träning idag när jag kommer hem. Sen så får jag se om jag åker till landet eller inte.
Vad ska ni göra idag?

When the darkness comes

Avrundar denna dag med att bläddra Elle UK, äpple med kanel och citronvatten. Musiken i bakgrunden och jag är trött som bara den. Förstår inte varför det inte kan sluta, varför ryggen måste göra så ont. Varför kan jag inte få sova 8 timmar per natt istället för 2? Blir galen på det här!!
Nu så ska jag plocka fram lite saker till imorn och sen så ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa "Don't die, my love". Är dessutom sugen på att beställa en några nya böcker.

Torsdag

Hej fina ni!
Kom i säng sent igår och hade svårt att sova på grund av ryggen. Det gick knappt att komma upp ur sängen! Höll på att somna på tåget för jag var så jäkla trött. Tur att det bara är en dag kvar nu innan det bli helg.
Efter jobbet så åkte jag till mina sjukgymnast. Och nu så hittade hon alla fel. Det känns skönt. Och med kontinuerlig träning så kommer jag att bli bra. Har skolios med 3 svängar vilket gör att jag får så ont.
Nu så ska jag ut med vovven och sen så blir det middag.

Colorful afternoon

 
Tog en promenad med vovven när jag kom hem. Det är verkligen vackert ute nu. Efter det så fixade jag mellan mål och nu så sitter jag i sängen med mjukiskläder. Ska snart ta och byta om och äta middag. Måste även ladda kameran och föra över bilder till datorn, ska ta fram lite saker som jag ska ha imorn också.
Vad ska ni göra ikväll?

Onsdag

God morgon!
Somnade tidigt igår. Så känner mig rätt utvilad även fast det var kämpigt att ta sig upp ur sängen. Sitter och äter frukost nu, men ska snart ge mig av till jobbet.
Efter jobbet så blir det lite träning. En lång PW och sen styrka på det. Även en promenad med vovven och senare blir det till att gå på hockeymatch om jag orkar. Mycket mer än så händer inte idag. Vilket är skönt.
Vad ska ni göra idag?

I will hunt you down

Dag började bra men slutade dåligt. Gick förbi Cherry på hennes jobb och lämnade lite saker. Gick bra hos läkaren och har ett sista besök i november. Så det känns bra. Missade tåget så gick och tog mig en latte.
När jag kom hem så vart det middag och sen en långpromenad med vovven. Röjde även undan lite jobb. Har suttit och gått igenom mailen och lite annat.
Nu så ska jag göra fruktsallad och en kopp té. Tänkte sätta på en film.
 

Tisdag

God morgon!
Gick upp för ett tag sen. Tog mig en lite sovmorgon. Är riktigt trött. Håller på att göra mig klar nu. Ska bara lägga över lite bilder på USB som bästie ska ha. Åker till Uppsala idag för ett läkarbesök. Får se vad de säger om den här handen den här gången. På vägen dit så ska jag svänga förbi bästies jobb.
Vad ska ni göra idag?

Every second

Kom hem vid två idag. Drog på mig träningskläderna och tog en PW på 11 km. Gee, så skönt det var. Efter det så körde jag lite ben. Tog lite frukt till mellanmål när jag kom in.
Har röjt undan lite jobb nu på eftermiddagen och ska sätta mig med de sista sakerna nu. Blir en långpromenad med vovven efter det och så ska jag baka. Blir chocolate chip cookies idag igen. Mums!

Måndag

God morgon!
Kämpigt att ta sig upp. Knappt sovit i natt då ryggen har värkt mer än vanligt. Kort dag idag på jobbet. Så det blir en PW och lite styrka när jag kommer hem. skulle helst vilja ta en jogging runda, helst på 8 km. Men inte idag inte, inte med den här ryggen. Måste även ringa några samtal när jag kommer hem. Har också lite annat smått som måste fixas.
Ska ta och göra mig klar nu och pumpa cykeln. Stör mig på att det är pyspunka. Och jag är för lat för att fixa det.
Vad ska ni göra idag?

Be the change that you wish to see in the world

Sitter i sängen med en kopp té och tittar på tv. Matchar vovven med våra PJs. Yes, Han har en PJ för stackarn har eksem som han kliar sönder. Så för att han inte ska klia så får han ha en PJ på sig.
Nu så ska jag åter gå till mitt. Måste ta fram lite saker inför morgon dagen.

Nasty bling

Jacket from YSL // Jeans from Dr. Demin  // Tank top from Sally&Circle // Sneakers from Giuseppe Zanotti // Beanie from Funky Bling

Söndag

Hej fina ni!
Började denna dag med jobb. Kom hem strax innan 12 och då fixade jag lite hemma. Nu så ligger jag på sängen med vovven och myser. Ska snart ta och göra mig en kopp té och måla naglarna. Måste även fixa lite inför imorn.
Vad ska ni göra idag?

If I told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?

 

Lördag

Hej fina ni!
Igår så vart det filmkväll med familjen. Såg fast 6. Den var riktigt bra! Och bilarna. Oh, that's what I'm talking about. Love those cars!
Nu så håller jag på att göra mig klar. Ska snart åka på hockeymatch. Jeppe sepelar idag och det är seriestart idag. Så vill inte missa. ska ladda kameran nu. sen fixa något litet att äta.
Vad ska ni göra idag?

Fredag

Hej fina ni!
Ville verkligen inte gå upp imorse när klockan ringde. Gick upp 20 min innan jag skulle gå så fick skynda mig för att hinna med tåget. Efter jobbet så tog jag en runda på stan. Körde en lång dusch och satte i färgbomben i håret. Det vart en helt okej färg på håret. Måste nog köra en gång till för att få ett bra resultat.
Nu så ska jag röja undan lite saker och sen så blir det middag och filmkväll med familjen.
Vad ska ni göra?

Torsdag

God morgon fina ni!
Usch, vad jobbigt att gå upp så här tidigt! Är inte van. Nästan 3 veckor sen sist. Och på det så är det också kallt och mörkt på morgonen. Fick verkligen kämpa för att komma upp ur sängen. Idag så blir det jobb för min del. Efter det så blir det en snabbis på stan. Sen så blir det till att åka hem och fixa lite saker. Ska även ta en PW ikväll.
Vad ska ni göra idag?

Dreamweaver bag

Köpt på Kyssjohanna och är av märket Spell Designs
 

Onsdag

God morgon fina ni!
Mitten på veckan och det är den 2 Oktober. Vart tog den här veckan och detta år vägen? Allt har gått så fort!
Nu så ska jag göra mig klar och röra mig till läkaren. Sen så ska jag hem. Har lite saker som ska göra och samtal som ska ringas. Lite senare idag så ska jag med vovven till veterinären.
Vad ska ni göra idag?

Liam cardigan

 
Gillar verkligen de här koftorna. Är sugen på att köpa en, tror att det blir den beigea eller den gråa i så fall. Ska till läkaren imorn igen och då har jag vägarna förbi bikbok så då ska jag kolla på dom.

I just can't decide

Känner att det är börjar bli tid att åka till min frisör och fixa håret. Dock så vet jag inte vad jag vill göra. Hon brukar få göra de hon vill när det kommer till färgning då hon känner mig så pass väl och vet vad jag gillar och inte gillar. Jag gick från blont till mörkbrunt med en kopparnyans i våras och efter det brunt med en rödnyans (bilden ovan). Men nu så vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Jag har ljusbrunt just nu, gillar färgen. Men jag vet inte riktigt. Funderar på att köpa en färgbomb och sätta i håret. Använda det tills jag har bestämt mig. Vill jag vara blond eller brun. Åh, så svårt att bestämma mig!

Tisdag

Hej fina ni!
Har varit igång sen 8 imorse. Har gått igenom mailen, fixat lite papper, myst med vovven och varit och handlat. Handlade lite så saker som jag behövde när jag bakar. Just nu så sitter kakorna i ugnen. Har gjort chocolate chip cookies. Kan lägga upp receptet om det är någon som vill?
Jag ska snart ta mig ett bad och göra ansiktsmask, sen så blir det film.
Vad har ni gjort idag?

RSS 2.0