Aura Tout Vu

Aura Tout Vu Haute Couture Fall Winter 2014 Runway Show

Söndag

God morgon!
Vaknade strax efter 5 imorse, klev upp halv 7. Sitter i soffan nerbäddad bland filtar med datorn i knät och The Script i öronen. Fryser och har ont i halsen. Lagom till skolan börjar. 
Idag så bjuder London på växlande väder, så får se vad dagen bjuder på. Var och skrev på kontraktet för lägenheten igår, ska lämna av lite saker där idag och imorn så flyttar vi in! Så otroligt skönt!
Vad ska ni göra idag?

You just need to breathe to feel my heart against yours

Sweater - Primark // Shorts - Bikbok // Bag - Michael Kord // Shoes - Topshop // Sunnies - Ray Ban //
 

John Newman

 
"Please don’t stop loving me, loving me, wanting me, wanting me like you do. Please don’t stop caring now, caring now, oh, caring now like you do."

Lördag

God morgon!
Sitter i soffan med en kopp té, har kollat mitt schema och det är helt ok. Går bara i skolan måndagar till onsdagar, sen så är jag ledig. Har bara två fredags lektioner och någon lördags lektion. Inte helt fel. Så ska ge mig ut och leta extra jobb.
Anyways, igår så var vi i skolan och träffade alla nya elever som ska gå den här terminen med oss, så kul! Väldigt många nya. Och skolan börjar på måndag, eller ja har lite strö lektioner bara, det drar igång om 1 vecka. Rätt skönt med tanke på att jag har saker att fixa och för att vi flyttar på måndag.
Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, får se vart dagen tar oss. Ska packa ihop lite av mina saker och ta fram kläder att ha nu måndag, tänkte packa allt och stänga väskorna så att det bara är att rulla iväg dom på måndag.
Vad ska ni göra idag?
 

Mornings


Bing Band NYC

 
 
Favoriter från Bing Band NYC. Älskar deras smycken, designerna är så enkla men sticker ändå ut. De finns att köpa här.

Torsdag

God morgon!
Sitter och bläddrar i drama magazine, älskar den tidningen! Så inspirerande bilder! Gick upp stax efter 8 imorse. Har suttit och gjort klart det sista plugget och ätit frukost. Tjejerna sover fortfarande så jag tar det bara lugnt. London bjuder inte på det bästa vädret idag så får se vad vi hittar på idag. Ska fixa lite inför imorn. Har skola imorn med de nya eleverna och sen så ska vi ut.
Vad ska ni göra idag?

Onsdag

God morgon fina ni!
Efter ett par timmars dålig sömn så är jag nu vaken med huvudvärk. Startade denna dag med ett bad, så skönt! 
Idag så bjuder London på bättre väder, så får se vad vi hittar på. Ska iallafall ut på en promenad idag. Ska även förbi starbucks för att göra klart det sista inför måndagens lektion. Ändrade mig såklart så måste göra om en del saker och ta fram lite bilder. 
Vad ska ni hitta på idag?

Lovisa Burfitt

En grym illustratör med ett grymt namn kan ju inte bli annat än bra! Jag är riktigt sugen på att beställa hem en utav Lovisa Burfitt’s fantastiska illustrationer. Tycker att dom är riktigt härliga och unika.  De finns hos Rum 21 och det är ett tydligt exempel på när mode möter inredning! Ni hittar den här och här hittar ni flera andra!

Tisdag

God morgon fina ni!
Ja eller morgon är det inte längre. Vaknade strax efter 7 men kom inte upp förens nu. Seg dag idag. Det regnar och är trist ut. Så dagen kommer att spenderas med lite plugg igen, nästan klar. Efter det så ska jag ringa en del samtal och dra en snabbis in till stan för att ta en sväng om på Victorias Secret. 
Annars så händer det inte så mycket annat en dag som denna. 
Vad ska ni hitta på?

London life

Ligger i sängen och pluggar. Håller på med min pre class task, den ska vara klar på måndag när skolan börjar. Är nästan klar, fördelen med regniga dagar som denna. Man sitter inne och pluggar, visserligen har jag hunnit med en sväng på stan för att lämna tillbaka lite saker och för att köpa några små saker. 
Så vad händer i mitt liv nu då? Ja boendet är färdigt och inflyttning sker på måndag, så härligt att ha det klart! Så dagarna spenderas med att plugga, strosa runt på Londons gator och äta en massa mat i Camden. Internet suger men ska försöka uppdatera dagligen nu. 

London

Är äntligen tillbaka i underbara London med min partner in crime Fanny och ikväll kommer Annica! Senaste dagarna har gått åt att leta lägenhet, fixa mobilnr och en massa annat. 
Kommer börja blogga igen när jag har fått en lägenhet, för nu hinner jag inte. 


At the moment

Uppdateringen på bloggen kommer ligga rätt så stilla, vilket den har gjort större delen av sommaren. Men just nu Så händer det så mycket, förutom flytten så är det så mycket runt om. Möten hit och dit, leta lägenheter och hotell. 
Åker tillbaka till London på torsdag och då börjar jakten. Förhoppningsvis så går allt som det ska då och vi får en lägenhet relativt snabbt. Och bloggen kommer att börja uppdateras någorlunda ordentligt från och med fredag skulle jag kunna tänka mig. 
Cheers

RSS 2.0