Evening walk

 

 
 
Gick ut på en lång kvällspromenad med familjen och vovven. Var ut och gick i nästan 2 timmar! Nu så ligger både jag och vovven döda i sängen. Ska ta och göra mig en kopp tea och sätta mig utanför ett tag, lite kallt men det går.
Regnade större delen av dagen idag så var och åkte runt lite, var och köpte rökt fisk i hamnen bland annat innan jag åkte hem till farmor en snabbis. Mina små kusiner kom hit igår kväll så svängde förbi för att säga hej. Hoppas på bättre väder imorn så att man kan vara ute, ligga i solen och bada! Så tråkigt när det regnar, finns inte så mycket att göra här nere.
 

Travel outfit

 Versace blus // 3.1 Phillip Lim Alexa Boot //  J Brand jeans //  Michael Kors Selma Studded Saffiano Tote

Me and Lex


Come to mama! Älskar stora halsband, statement halsband är så sjukt snyggt! Och dessa är ju riktiga ögongodisar, vill ha allihopa! Dom är så snygga och så unika. Dom kan gärna få komma hem till mig!

Onsdag

 
God morgon!
Idag så är det strålande sol och super varmt, riktigt härligt! Dock så kommer det väldigt mörka moln så antar att det kommer bli regn. 
Började morgon med en promenad på stranden med vovven. Han sprang runt och busade. Hittade en liten fågel som låg och vilade i solen. 
Nu så ligger jag ute i solen och njuter men funderar på om jag inte ska ta och bada.
Vad ska ni göra idag?

Rainy day

Tog mig ett dopp i det blå imorse och sen så åkte jag iväg och handlade med mamma. Nu så ligger jag hemma hos Christer i soffan med världens migrän och dricker tea. Ska snart röra mig ner till stugan för att göra lite middag.

 


Tisdag

God morgon!
Ligger fortfarande kvar i sängen. Det regnar och blåser. Känner inte för att gå upp. Ska snart göra mig klar, tänkte ta en sväng förbi krukmakren och kolla om beställningen är klar. Sen vet jag inte vad som händer idag. Finns inte så mycket att göra här när det regnar.

 


Visby

Idag så var jag en snabbis i Visby, jag som aldrig brukar åka dit längre. Men hade ett ärende dit idag, efter det så vart det lite shopping, traskade runt i gränderna och så passade jag på att gå in på Visby Glass. Åå, herre så gott det var! Kommer nog gå in där fler gånger.

De senaste dagarna har jag bara slappa, försökt få igång internet och varit ute och ätit med stora tjocka släkten. Eftersom att det inte har varit det bästa vädret så har jag inte gjort så mycket. Varit förbi krukmakaren och varit på några loppisar. Men nu så hoppas jag på bättre väder och massa sol! det väntas middagar och annat skoj nu den kommande veckan. Och eftersom att mitt internet funkar som det ska nu kommer uppdateringen att bli bättre!


Just do it


Give me


Fredag

God morgon!
Igår så höll jag på i nästan 2 timmar med att få igång internet men eftersom att det är extremt dålig täckning så gick det inte. Så gick ut och satte mig på bänken och kollade ut på havet.
Gick upp tidigt imorse och gav mig ut på en springtur. Det var riktigt skönt. Nu så ska jag ta och hoppa ner i badet och sen så ska jag sätta mig ute i solen och måla naglarna.

 


Sunset


Torsdag

Går kvällen spenderades hos min fars moster och kom hem strax efter midnatt. Vaknade vid 11. Tog mig en välbehövlig sovmorgon. Kom hem från farmor för ett tag sen där jag varit på lunch. Nu så ska jag gå ut med vovven och sen så ska jag bada.
Tänkte sätta mig i kväll och svara på alla kommentarer.

 


Gotland

Kom fram strax efter 11 idag. Packade ur allt ur bilen och sen var det bara att hoppa i vattnet. Det var riktigt varmt och härligt när vi kom. Senare på eftermiddagen så åkte vi till bondgården och hälsade på. Kollade på djuren och jag fastnade för världens sötaste kyckling. Åå ville bara ta med den hem!
Nu så ska jag gå ut med vovven och sen så ska jag fixa lite saker.

 


RSS 2.0