Onsdag

Är ute och sprungen en massa ärenden. Tänkte få klart allt idag så att jag kan vara ledig resten av den här veckan. Valborg idag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, finns massor att göra men får se om jag gör något av det. Tar kvällen som den kommer helt enkelt. 
Vad ska ni hitta på?

Tisdag

Hej!
Är på väg hem nu. Har spenderat dagen på Stockholms gator, kollat i lite butiker och gått runt med mor min. 
Nu så ska jag hem, ringa några samtal och fixa lite andra tråkigheter. Funderar på att ta ett bad också. Om vädret tillåter så blir det även en långpromenad med vovven. 
Vad ska ni göra idag?

When the night falls

Vest Top from Alexander McQueen // Pants from Balmain // Jacket from Rick Owens //
Hat from Rag and Bone // Shos from Alexander Wang // Bag from Chanel

Måndag

God morgon fina ni!
Vaknade tidigt imorse men orkade inte gå upp, hej träningsvärk! Men nu så har jag kommit upp, gått ut med vovven och fixat frukost. Håller på med att fixa lite saker inför imorn. Idag så ska jag iväg på möte och sen så ska jag hem och köra ett träningspass ute. Tänkte passa på när det är så bra väder!
Vad ska ni göra idag?

Workout in the sun

Efter en 8 km löparrunda och styrketräning ut i solen så ligger jag nu ute i solen och dricker det bästa som finns efter ett träningspass, citron och appelsin vatten med massa is i! Så gott!
Ska börja förbereda lite inför middagen nu. Sen så kommer farmor hit som jag inte har träffat på 3 månader. Så blir det när man inte bor i samma land. 
Ikväll så blir det promenad med vovven och film. 

White dress

Den klänning är helt underbar! Kommer från nelly. Jag älskar den! Den är så otroligt fin. Är riktigt sugen på att klicka hem den. Ni hittar den här.

Lördag

God morgon!
Tog mig en sovmorgon idag och sen en promenad med vovven. Nu så sitter jag ute i solen och läser. Redan super varmt ute, så skönt! Kommer inte göra mycket idag, bara sitta ute pch slappa. 
Igår så träffade jag Ankan. Vi satt i Kungsträdgården och så fick vi en sväng på stan. 
Vad ska ni göra idag?

Maxie dress

 
Så dessa skönheter på ginatricot för ett par dagar sedan. Jag gick tillbaka dagen efter och köpte den blommiga. Dom är perfekta nu till sommar. Ynka 199 kronor kostar dom.

Fredag

Vaknade strax efter 6 imorse, en lite vit luddig sak ville upp i sängen och mysa. Sötis min! Gick på en promenad och fixade en massa hem, åkte iväg och tvättade bil och fixade lite annat. Nu så ska jag snart ge mig ut på stans gator för att träffa Ankan! Blir borta hela dagen, vet inte riktigt när jag kommer hem. 
Vad ska ni göra idag?

Sandals

Älskar verkligen de här sandalerna. Fastande totalt för dem när Fanny köpte ett par. Ångrade mig att jag inte köpte ett par själv men för ett par dagar sen så sprang jag förbi Scorett och dom hade ett par liknande från K.Colber. Dock så tycker jag att de från Solillas är så mycket snyggare. Så nu när jag åker tillbaka till London så ska jag köpa mig ett par.
Priset på skorna är nästan lika mycket. Solillas kan du köpa på Office och de från K.Colber på Scorett.

Torsdag

Hej fina ni!
Gick ut på en riktigt lång promenad med vovven imorse och sen ett träningspass på det. Nu så sitter jag och håller på med en massa papper. Ska ge mig av vid halv 3 idag. Har en massa saker att fixa. Imorn så ska jag träffa Ankan, vi kom hem för ca 2 veckor sen och det känns så konstigt att inte gå in till "grannen"! Men snart så flyttar vi tillbaka till underbara London och då kommer vi att flytta in i ett hus! Men mer om det senare!

Evening walk

Efter att ha tränat, lagat mat och gått en promenad med vovven i kvällssolen så sitter jag nu i soffan med en stor kopp tea och tittar på kalla fakta.
Imorn så blir det en tidig träning och sen så ska jag iväg. 

Onsdag

Hej finisar!
Sitter på sjukhuset och har gjort det den senaste timmen. Var tvungen att köra hit mamma som behövde få sitt operationssår omlagt, då det börjat blöda. Hoppas på att hon är klar snart så att jag kan åka iväg, har några ärenden att springa idag och en massa saker att fixa hemma. 
Vad ska ni göra idag?


Sunshine

Direkt efter att jag kom hem idag så slängde jag på mig bikinin och satte mig ute i solen. Läste och myste med vovven. När pappa kom hem så gick vi på en pw och nu så ligger jag på soffan och zappar runt på tvn. Funderar på att sätta på en film.  

Tisdag

Kom precis in från en promenad i solen med vovven och ska snart ge mig iväg. Har en del ärenden att springa idag, tänkte skynda mig så att jag kan komma hem och lägga mig ute i solen ett tag. Ikväll så blir det träning och lite annat. 
Vad ska ni göra idag?

Feels like summer

Hela dagen har spenderats ute i solen. Legat i bikini nästan hela dagen och läst, varit iväg en sväng med pappa och handlat. Helt underbar dag! Jag har verkligen saknat den här värmen, det var sånt här fint och varmt väder bär jag åkte från London! Målade även naglarna i mitt favorit nagellack från essie, använder alltid den här färgen på våren!
Nu så ska jagats och titta på en film och göra mig klar för kvällen. Ska upp tidigt imorn för att träna innan jag ger mig ut på stan för att springa några ärenden! 

Måndag

God morgon fin ni!
Ligger i sängen med en kopp tea och läser looking for Alaska. Kan verkligen rekommendera den boken. 
Ska ut och rensa i rabatten idag, och sen så ska jag bara sitta ute i solen och njuta av vädret. Tänkte ta en pw sen i eftermiddag. Ska även boka biljetter till London idag, åket dit om 2 veckor igen för att hämta mina saker. Känns skönt att gå hem allt!
Vad ska ni göra?

Söndag

God morgon!
Efter knappa timmens sömn inatt så gick jag ut med vovven strax efter 7, kom in med honom och sen begav jag mig ut på en riktigt lång pw. Passade på eftersom att det var sånt bra väder!
Sitter och tittar efter biljetter till London just nu, måste åka över dagen och hämta mina saker. 
Vad ska ni göra idag?

Lördag

Glad påsk fina ni!
Har varit i gång sen tidigt imorse. Fixat med en massa saker och nu så håller jag på med det sista. Ska in och göra mig klar, sen så ska jag åka och hämta min fina Gammel mormor! Middag och massa annat skoj står på dagen schema. 
Ska ta fram bilder från London och slänga upp i ett inlägg som kommer upp imorgon skulle jag kunna tro. 
Vad ska ni göra idag?

Ballin'

 

Fredag

God morgon!
Ligger och kollar på hus och lägenheter runt om i London. Att försöka hitta något som verkligen passar är svårt! Och framförallt när man har en del krav, det finns en del saker som man verkligen vill ha. Tänkte ta en paus i det snart, har hållit på hela morgonen. Tänkte ta mig en pw och sen så ska jag kolla på Safe Haven.
Igår så satta jag inte framför datorn, hade så mycket annat att göra så tiden fanns inte. Ska försöka samla ihop en massa bilder från London och slänga upp. 
Vad ska ni göra idag?

Onsdag

God morgon!
Började dagen med en långpromenad med vovven och sen ett bad. Så skönt!
Idag så har jag endel att göra. Fixa papper, plocka iordning i garderoberna och sen så ska jag skicka lite mail. Till kvällen så ska jag ge mig up på en pw ned vid vattnet. Ska även byta däck på bilen. 
Vad ska ni göra idag?


Tisdag

God morgon fina ni!
Kom in från en promenad med vovven för ett litet tag sen. Nu så sitter jag i sängen och letar flygbiljetter till London. Har 2 väskor där som måste hem. Så åker dit så fort jag kan. 
Igår efter att jag hade varit ute med vovven så tog jag mig en power nap som blev 4 timmar lång! Det behövdes verkligen! Dock så fick jag inte något gjort, så idag har jag mycket att fixa. Har även några ärenden att springa idag och sen träning ikväll. 
Vad ska ni göra?

Måndag

Vaknade halv 11 idag och är fortfarande riktigt trött! Gick ut med vovven till vattnet och sedan hem, typ det ända som jag har gjort idag!
Ska börja tvätta allt och städa undan. Ser ut som om en bomb blivit släppt i min garderob. 
Vad ska ni göra idag?

I'm coming home

Efter många pm och men, inte ens en timmas sömn och jäkla massa kläder på så är jag på väg hem. Sitter i skrivande stund på planet! Kommer att vara hemma i ca 3 veckor innan jag åker tillbaka. Träffa mina två pinglor som är kvar i London och för att ta hem det sista. Fick inte med mig allt hem. 
Bloggen kommer att börja uppdateras som vanligt om inte lite oftare nu, kommer börja i veckan när jag har landar här hemma och fått ordning på allt!  

I'm done

Nu så är jag äntligen helt klar med allt i skolan! Känns så skönt! Bloggen har hamnat åt sidan på grund av skolan men nu så ska jag försöka ändra på det. Dock så vill jag njuta av mina sista dagar i London eftersom att jag åker hem på söndag morgon!


For The Love Of God

By; Damien Hirst

It's soon all over

Var ingen redovisning idag. Fick dåliga nyheter så det var bara att lämna in uppsatsen och åka hem. Så nu sitter jag i sängen och jobbar med mitt sista final prodject! Ska försöka skriva klart allt idag så jag kan sätta mig och göra collage och lådan imorn. Hoppas på att bli klar med allt imorn så att jag inte behöver hålla på med det samma dag som det ska in!
Vad ska ni göra idag?


Tisdag

Nu är domen nära! Snart årets näst sista redovisning. Fyfan! 


Måndag

God morgon!
Ligger i sängen och drar mig, bläddrar igenom redovisning. Så skönt att den kursen är slut nu! Bara dagens redovisning. Och det är även dagens ända händelse i skolan. En redovisning. Sen så ska jag ut och jaga klänning till graduation. Sen så blir det fika på det på bageriet i Covent Garden. Väntar en del plugg också idag. 
Vad ska ni göra idag?


Söndag

God morgon!
Ligget i sängen, helt död. Få timmars sömn 2 nätter i rad och 2 festkvällar på det. Känns inte så kul! Är trött som bara den, var uppe och pluggade lite i natt när jag kom hem från en födelsedagsfest, och nu så ska jag fortsätta. Ska ta en pausen och ge mig ut på en pw och så ska jag även börja packa. 
Vad ska ni göra?

Lördag

God morgon!
Vaknade för 2 timmar sen. Men har inte orkat gå upp. Kom hem efter 3 i natt så tänker ligga och dra mig ett tag till. Drog på pub runda igår, drack en öl eller en "Britney" som man kallar det här. Äckligaste jag gjort på länge, drog en botten upp med Ankan. Fyfan, aldrig mer! Haha. 
Ska åka och lämna tilllbaka like kläder idag också och måste börja packa också, sen så har jag lite plugg som väntar för min del.
Vad ska ni göra idag?


New in

Fick med mig 6 ny från vs idag! Underbart!

Fredag

Sitter i skolan med en stor latte i handen och väntar på att sista styling lektionen ska börja. Inte många timmars sömn i natt. Och en redovisning på det. 
Efter skolan så blir det en sväng på stan ner till Victoria's secret och sen hem. Ikväll då väntar det en pub runda!
Vad ska ni göra idag? 

Rooftop


 
 
 

Torsdag

God morgon!
Tog mig en riktigt lång sovmorgon idag, behövdes verkligen! Ska snart röra mig in till stan och springa några ärenden sen så ska jag hem och plugga en massa. Måste bli klar med stylingen idag. Redovisning imorn och sen så är det slut! 
Vad ska ni göra idag?


Onsdag

Tillbringade dagen till ära på Tare Mordern. Sista klassen på denna kurs! Fanns en del att titta på. 
Nu så ligger jag i sängen pch väntar på att maten ska bli klar, efter så blir det en massa plugg igen. Ska börja med stylingen så att jag blir klar med det! Rätt mycket som ska göras på den, bilder som ska in och bilder som ska redigeras och dryga 2000 ord ska skrivas. Bara att kriga på! 
Vad har ni gjort idag?

Birthday cake

Gjorde en egen variation av grädd tårta, fick inte tag på allt men satan så god den vart!
Nu så väntas plugg, eller ja en massa skissande och en del skrivande! Tänkte bli klart med det inför lektionen imorn!


A million faces I don't know

Lektionen idag var mindre lyckad, så jag och fina Fanny drog till vårt favorit ställe och åt de godaste hamburgarna som finns! Var där för ca 1 vecka sen, så kände att det var hög tid att gå dit igen och gott i oss något gott när det gick som det gick!
Nu så är vi hemma och pluggar, ska åka tillbaka till skolan och visa mitt arbete igen, då hon inte var helt nöjd med det. Ska vara klar till nästa vecka, så får se vad hon säger nu när jag kommer tillbaka.
Efter det så ska jag skynda mig hem, baka tårta och fortsätt plugga! Stressigt nu när allt ska vara klart och lämnas in nästa vecka!

Tisdag

God morgon!
Ska snart ge mig av till skolan för lång lektion och vidare till ett cafée för att plugga. Måste bli klar med alla mina skisser. Och sen när jag kommer hem så ska jag baka en tårta till min roomie för hon fyller 20 år idag!  
Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0