White Dunes

Pics via pinterest

All who wander

Pics via pinterest

Chance and the Arrow

pics from here

Morning light

pics via pinterest

All blue

Pics via pinterest

Just like the fox

Pics via tumblr

A Grecian Turn

Pics via pinterset

Earth and Sea

Pics via pinterest

Colourful Soul

pics via tumblr

In the desert

Free people
pics via pinterest

Adventures

Ber om ursäkt för den hemska uppdateringen den senaste tiden. Men jag har haft massor att göra då jag i skrivandes stund sitter på ett plan på väg till nya äventyr! I'm so excited! Jag kommer hem igen i början av maj så jag drar iväg på ett 3 veckors långt äventyr nu. Jag kommer förmodligen inte ha tillgång till wi-fi så det får bli när jag är hemma igen! 
Ha det bäst så länge fina ni så hörs vi!

Road to High Desert

pics via pinterest

Welcome To The Tribe

pics via pinterest

Eye

Pics via pinterest
 

Free Love

Pics via pinterest

Lördag

God morgon och glad påsk på er!
Idag så passade jag och vovven på att ligga kvar i sängen och dra oss riktigt länge. Vi gick upp strax innan 11 och han är ute på promenad medans jag äter frukost. Jag måste snart börja göra mig klar då vi ska bort idag för att fira Christer som fyller 70 år idag och äta påskmiddag hemma hos farmor. 
Vad ska ni hitta på idag?

Friday morning

Morning people!
Eftersom att jag har fått problem med sömnen igen så vaknade jag redan 04.20 imorse och kunde ibte somna om. Så vid 8 gav jag mig ut på en PW medans solen var framme. Gjorde en frukost med färsk frukt och té. Nu så sitter jag med datorn och läser era fina kommentarer som trillade in här igår medans jag dricker mitt té och lyssnar på Josh Record. Ska strax ge mig ut på en promenad med vovven innan jag försätter svara på era kommentarer. 
Hoppas ni får en härlig långfredag!

She had a thought that someone has put a spell in her

 Pics via Pinterest

Torsdag

God morgon!
Vaknade vi 5 imorse och kunde inte somna om. Nu så har precis ätit frukost och ska väcka monstret mitt som ligger och sussar i sängen för en morgonpromenad i snön. Gillar inte att den är tillbaka. 
Har inte så mycket saker som ska göras idag. Har bara några små ärenden i stan men annars så är jag ledig. Och ikväll så ska jag hem till mormor och morfar på middag. 

Jay Alvarrez in Californien

Är det någon som minns förra videon som jag la upp med Jay Alvarrez, In Dream World Jay Alvarrez? Nu så har han äntligen släppt en ny video! Denna gången så är han i Californien och inte på Hawaii. Såg den i går morse och tycker att den är lika grym som den första. Blir så sjukt sugen att ge mig ut och resa igen!

Lost in the woods

 
pics via pinterest

Onsdag

God morgon!
Ligger framför tvn och myser med vovven medans jag kollar igenom en massa bilder från London. Saknar att bo där! 
Anyways idag så ska jag bara ta det lungt för till kvällen så ska jag jobb och sen så måste jag köra ut till kista för att hämta ut biobiljetterna som jag bokade igår. Ska gå på Furious 7 på fredag med familjen. 
Hoppas ni får en fin dag!

RSS 2.0