Lördag

Hej fina ni!
Glömde laddaren till datorn och kameran hemma så tog ett par dagar ifrån datorn. Har haft fullt upp, fixat med en massa saker. Nu så sitter jag framför brasan med en kopp té och tecknar. Finns inte så mycket annat att göra idag, är inte det bästa vädret. Ska ge mig ut på en löpar tur lite senare och sen så ska jag börja packa lite. Tänkte mig att jag skulle hinna bygga ett nytt skoställ idag, beror på om vädret tillåter. Annars så har jag inte så mycket annat att göra.
Vad sak ni göra idag?

Onsdag

God morgon!
Kom precis in från en promenad med vovven. Fy satan vad kallt det är ute! Vart tog värmen vägen? 
Nu så ska jag göra mig klar och åka till sjukgymnasten. Sen så ska jag hem och packa, ta en sväng på stan och sen dra till landet. Den här gången så tar jag med mig datorn. 
Vad ska ni göra idag?

Tisdag

God morgon!
Vaknade tidigt idag igen, satte på Sam Smith's album och började teckna. Nu så ska jag ut med vovven på en promenad. Sen så är det dax att byta om och ta penseln i högsta hugg och börja måla. Kommer att hålla på hela dagen och mitt upp i allt så ska jag även    iväg en sväng. 
Vad ska ni göra idag?

Måndag

God morgon fina ni!
Vaknade innan 6 imorse, satte på Sam Smith's nya album. Oh herre så bra det är!! Helt underbart perfekt! Anyways, kom precis hem. Har varit hos min gamla sjukgymnast och fixat lite med ryggen! Det är så skönt att hon är tillbaka igen nu när jag är hemma! 
Nu så ska jag börja göra mig klar. Ska in till stan lite senare och springa lite ärenden. 
Vad ska ni göra idag?

Söndag

God morgon!
Vaknade för ett litet tag sen, har legat och läst. Eller ja väntat på att klockan ska passera 7. Funder på om jag ska ge mig ut och springa eller vänta tills jag kommer.  Ska inte gör något idag, bara ta det lugnt. 
Vad ska ni göra?

Lördag

God morgon fina ni!
Vaknade på bästa sätt idag. Solen stålar in genom fönstret och fåglarna kvittrar utanför. Kom precis in från en promenad med vovven. Nu så ska jag ge mig in till stan en snabbis. 
Vad ska ni göra idag?

Bikinis

 
Here  //  Here  //  Here  //
Here  // Here  //   Here  //

Fredag

God morgon fina ni!
Har varit igång sen 8 imorse. Håller på att packa, städa och fixa med lite andra saker. Inte lätt att få plats med 12 nya skor. Lite trångt, tror att jag måste rensa lite. Sticker till landet senare idag och kommer spendera hela helgen där. Ska bli så skönt, känner att jag måste komma bort ett par dagar. Bara vila, träna och njuta.
Vad ska ni göra idag?

Just a few pics form London


Torsdag

Efter en välbehövlig sovmorgon så håller jag nu på att packa upp alla väskor. Lycklig över att alla mina klackar äntlig är här! Dom jag saknat dom! Ska snart ge mig av, ska titta efter ett par shorts och sen packa väskan. Imorn så drar jag till landet och stannar där hela helgen. 
Igår så hade jag det super härligt. Kändes så bra att få komma "hem" för en stund. Hann med lite shopping, äta på favorit haket och lite annat. 


It hasn't rained hard for the better part of seven months

Joey Ryan - Broken Headlights
 
 
 

London calling

Imorn så bär det av till London för att fixa en del saker. Måste bland annat lämna nycklar och hämta hem en massa saker. Ska ta en tur ut till Camden Market och sen en snabb shopping tur då jag har lite saker som jag måste köpa. Hoppas på bra väder, dock så verkar det som om det ska regna hela dag. Den här gången så tar jag med bror min, så det ska bli kul med en liten resa så att vi kan umgås lite.

Sometimes the truth won't make you happy


Tisdag

God morgon! 
Sitter och äter lite frukost. Trött som bara den! Kan knappt ta mig upp halv 8 på morgonen, så undrar hur det kommer gå imorn då jag ska upp halv 5 senast? 
Idag så har jag inte så mycket som ska göras. Ska köra mamma, träna och fixa klart allt till imorn. 
Vad ska ni göra?

Voluspa

Mina favorit ljus från Voluspa finns på glamazon.se. Favoriterna är helt klart Ambre Lumiere och Crisp Champagne. Gillar dessa ljus nästan mer än Yankee Candles.
 

The rain is poring down

Har spenderat dagen med lite samtal, fixat papper och nu så ligger i soffan och kollar på mitt märkliga missbruk. Blir äcklad. Ska sätta på en dokumentär istället. 
Ska snart ta och gå ut med vovven. Men just nu så vräker det ner så sätter inte min fot utanför dörren förens det har slutat regna. 

Måndag

God morgon fina ni!
Vaknade för ett tag sen. Har inte velat gå upp för vovven ligger här och myser. Men nu så ska både han och jag upp och ut på promenad. Sen så ska jag iväg och fixa lite saker. Ska ta fram alla papper och saker som ska med till London nu på onsdag och sen så blir det träning på det. 
Vad ska ni göra idag?

Walk in the woods

Tog en promenad med vovven i skogen. Mycket mysigare att gå i skogen, och vovven älskar det så då är det bara att passa på. 
Nu så ska jag ta och göra lite te och sätta på en film eller kanske en dokumentär. 

STYLEBY

Idag så klickade jag hem 3 nr av STYLEBY. Passade på nu inför sommaren, vill ha lite bra läsning under soliga dagar och sen så kostar det endast 99 kr nu! Så ett kap med andra ord. Beställde här.

Söndag

God morgon fina ni!
Vaknade för ett tag sen, sitter i sängen och äter frukost. Håller på med att sätta ihop ett nytt träningsschema. På tiden att göra ett nytt! Ska gå ut och sätta mig i solen och bara njuta sen. Klarblå himmel, sol och värme..kan det bli bättre? Ska gå en PW längst med vattnet lite senare idag.
Vad ska ni göra idag?

Summer shoes

 
Black here  //  Light Pink here  //
White here  //  Brown here  //
Satt och kollade runt på asos idag och såg dessa skönheter. Perfekta nu till sommaren. De fanns i lite olika färger och sen så är dom gjorda i äkta läder. Dom kostar 320 kr.

Lördag

God morgon!
Vaknade innan 7 imorse av fågelkvitter och solen som lös in. Tog en långpromenad med vovven i värmen. Hur härligt är det inte ute idag? Känns nästan som riktigt sommar värme! Nu så ska jag snart ta och göra mig klar. Ska in till stan idag, vet inte hur länge jag stannar. Kanske är kvar på Steve Angelos spelning i kungsan. Får se helt enkelt. 

Make Up Store Favorites

 

 
Foundation here  //  Bronzing powder here  //  Powder here  //  Blush here  //  Lipstick here  //
Eyeshadow here  // Eyedust here  //  Eyepencil here  //  Cakeliner here  //  

Fredag

God morgon!
Svårt att ta mig upp ur sängen idag. Kunde inte somna så satt uppe och ritade till kl 2 i natt. Sena kvällar och inpå nätterna är då som jag älskar att sitta och rita. Vet inte varför. 
Har redan tagit en promenad med vovven i det härliga vädret! Solit och någorlunda varmt! Hur härligt?
Idag så ska jag plocka undan en del saker för att på måndag så ska det målas. Målarmästare som man är har man satts på det jobbet. Annars så har jag inte något annat planerat idag. 
Vad ska ni göra?


Bag

Michael Kors here  //  NLY Accessories here 
Väskan från Michael Kors har jag haft ögonen på ett tag nu. Den är så enkel och fin. Varje gång jag har gått förbi butiken så har jag funderat på att köpa den. Såg att Nelly hade gjort en som är väldigt like. Priset skiljer rätt så mycket, men för mig så lutar det åt att jag köper den från Michael Kors.

I want summer now


Torsdag

God morgon fina ni!
Vaknade av att solen lös rakt i ansiktet. Nu så blir det en promenad med vovven sen så ska jag ge mig ut på en en pw. 
Idag så ska jag inte göra så mycket. Tänkte rensa mitt smink och mina smycken, och sen en storstädning på det. Sen ikväll så ska jag kolla på hockeyn. 
Vad ska ni göra idag?

Onsdag

God morgon fina ni!
Har precis ätit god frukost och gjort mig klar. Vaknade tidigt idag, vilket är skönt, kommer upp och hinner göra så mycket mer då. Nu så blir det promenad med vovven sen så har jag en del små saker att fixa, ska även springa förbi grannen och hämta laddaren. Och lite senare idag så blir det träning. En lugn dag med andra ord.
Vad ska ni göra idag?

The Ghost of You

I keep going to the river to pray
'Cos I need something that can wash out the pain
And at most
I'm sleeping all these demons away
But your ghost, the ghost of you
It keeps me awake

Tisdag

Vaknade vid 4 imorse av att vovven går runt och har en massa fuffelns för sig. Svårt att somna om och ännu svårare att komma upp ur sängen när klockan ringde. Tog bara 1 timma att komma upp. Gick ut på promenad och sen har jag hållt på med en massa papper. Nu så ska jag göra mig klar för ett träningspass. Senare ikväll så blir det att kolla hockeyn. 
Vad ska ni göra idag? 

Måndag

Hej fina ni!
Jag har varit igång sen innan 6 imorse. Väcktes av en pigg vovve som ville gå ut och gå. Har legat och bläddrat i Elle med en stor kopp te den senaste timman, för att vila lite. Migränen kom tillbaka igår kväll. Har fixat en massa saker nu på morgonen. Bokade biljetter till London igår, åker på onsdag nästa vecka då bror min är ledig. Blir en trip över dagen bara för att hämta hem de sista av mina saker. 
Nu så ska jag ta och göra mig klar för ett träningspass sen så ska jag åka iväg med mamma en sväng. 
Vad ska ni göra idag?

Söndag

Har legat som en klump i sängen, druckit en massa te och kollat på serier hela helgen. Mår inte bra, förkyld är bara förnamnet. 
Imorn så får jag tag på en laddare till min kamera och i veckan så blir det förmodligen en trip till London för att hämta hem de sista grejerna. Känns skönt att få hem allt. 


Fun Hairstyles For The Weekend


Nu så är det fredag och helgen startar. Jag älskar att leka med mitt hår och sätta upp det i olika frisyrer när jag ska bort eller ut med vänner. Här är några av mina favoriter som man kan testa nu till helgen!

Fredag

God morgon!
Efter många om och men så har både jag och vovven äntligen tagit oss upp ur sängen. Båda lika sega. Nu så ska vi ge oss ut på en promenad, sen så blir det till att städa, fixa papper och även baka.  En lugn dag. 
Vad ska ni göra?

Kingsley


Torsdag

Gog morgon, eller vad säger man?
Vaknade kl 12 idag, men är fortfarande riktigt trött. Har åkt på en riktigt förkylning och dessutom pollenallergi, väldigt bra kombo!
Ligger i soffan med bror min och kollar på tv. Tänkte sätta på Harry Potter, den sista har inte sett den ännu. Skäms nästan.
Vad ska ni göra idag?

Onsdag

God morgon fina ni!
Kom precis in från en promenad med vovven. Lika seg som mig var han. Migränen som jag fick igår har inte försvunnit än! Så idag blir det till att ta det lugnt hela dag. 
Vad ska ni göra idag?

Everyday randoms


Dark lips

En trend som syns nästan överallt är Dark lips. Allt från reality stjärnor till bloggare går med det. Tycker att det är otroligt snyggt och skulle själv vilja gå med det, men passar inte i det.

Tisdag

God morgon!
Vaknade strax innan 11 av att pappa ringde, är så trött idag! Har inte varit såhär trött på länge. Dock så börjar jag bli förkyld så jag antar att det är därför. 
Idag så ska jag fixa lite papper, kolla serier och gå över till grannen, ska kolla ifall någon utav hennes batteriladdare passar mitt. Kameran dog igår och laddaren är kvar i London. Bra jobbat!
Vad ska ni göra idag?

With flowers in my hair

"And there will come a time, you'll see, with no more tears. And love will not break your heart, but dismiss your fears. Get over your hill and see what you find there, With grace in your heart and flowers in your hair."

Paris

En massa bilder från när vi var i Paris. Är väldigt sugen på att åka tillbaka dit snart igen. Så underbar stad!

Måndag

God morgon fina ni!
Kom precis in från en promenad med vovven. Tog en långpromenad. Det är så härligt att börja dagarna med det! 
Idag ska ska jag fota lite och springa några ärenden, sen så ska jag även träna. 
Vad ska ni göra idag?

Mac Miller


It's the little details that make all the difference

pics via pinterest

Söndag

God morgon!
Vaknade av att solen lös rakt i ansiktet på mig imorse. Låg kvar och läste ett tag innan jag gick ut med vovven på morgonpromenad i det härliga vädret. 
Nu så är det träning som gäller för min del och sen frukost. 

It's always time for tea

Idag så har jag inte gjort många knop. Tänkte åka till landet för att fota men har knappt något batteri kvar i kameran, och laddaren är i London. Så jag valde att stanna hemma istället. Har kollar på Sverige - Finland och gått igenom en massa papper. Tittade på flygbiljetter igen, måste boka så att jag kan hämta hem det sista från London! 
Nu så är det träning för min del och sen ikväll så blir det film. Känner att förkylningen är på gång. 
Vad ska ni hitta på ikväll?

Naked

Jag älskar Naked paletterna. Alla 3 innehåller naturliga färger som är lätta att använda och passar alla. Man kan skapa så många olika looks med dessa 3. Dom är pigment rika och räcker länge. Perfekta för dom som vill ha flera olika ögonskuggor men inte vill spendera allt för mycket.

Lördag

God morgon fina ni!
Tog en sovmorgon idag, behövdes verkligen. Nu så håller jag på att fixa en massa små saker. Funderar på att köra ner till landet bu idag. Skulle vara skönt att komma här ifrån ett tag, byta miljö. Annars så vet jag inte vad jag ska göra. Bara ta det lugnt. Sånna dagar behövs ibland. 
Vad ska ni göra idag?

Fredag

God morgon!
Vaknade vid 7 av att solen lös rakt i ansiktet på mig, vovven kom in och ville mysa lite. Låg och drog oss ett tag innan det var dags att gå upp och gå en promenad. Tog en långpromenad längs vattnet nu på morgonen. Passar på nu när det är så fint väder ute! Nu så ska jag fortsätta med min rensning utav mina garderober. Det är en hel del som försvinner. Senare idag så blir det träning, annars så har jag inte så mycket planerat.
Vad ska ni göra idag?

Lampor

Jag har letat efter en lampa att sätta upp i fönstret i mitt rum på landet, först så tänkte jag att jag skulle hänga upp någon ljuslykta men sen så såg jag dessa snyggingar när jag kollade runt på ellos för ett par dagar sen. Funderar på att klicka hem en av dom!

Torsdag

Vaknade innan 6 imorse, pigg som bara den! Låg kvar i sägen till 7 sen så gick jag ut med vovven, ställde mig och bakade bröd och gjorde en jätte frukost till hela familjen. Nu så sitter jag och kollar igenom hela ikeas sortiment, meter efter några grejer till mitt nya projekt. Kommer bli så bra när det är klart! Så en sväng dit blir det nog idag. 
Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0