Onsdag

Började denna dag med en riktigt lång promenad med vovven, var ute i nästan 1 timma och 30 min. Fixade lite saker här hemma och kom nyss hem från stallet. Var pch kollade till så att allt var bra med hästen en dag som den, får åka förbi imorn igen och kolla till han. 
Sitter i sängen och bläddrar i Elle och dricker en stor kopp téa. Hoppas på att det ska hjälpa halsen lite. Ska sätta mig och kolla flygbiljetter till London nu. 

The World's Largest Beaded Wedding Dress

"Designer Gail Be gave the world its first glimpse of her three-year labor of love, Fantasy, a wedding dress weighing in at more than 380 pounds and featuring a 20.5-foot long train. In all, 995,000 beads were used – including 500,000 glass pearls and 400,000 crystals – held together by seven miles of wire."
 

Winter

Lite bilder från helgen, som jag spenderade på landet med min bror, mormor och morfar. Det var så otroligt fint när snön hade lagt sig. Förutom att tända brasan inne så fick vi tända en ute då ett träd hade blåst omkull, tvungna att ta reda på det nu så tände en jätte brasa ut. Gick även långa promenader runt ön, spelade spel och åt en massa god mat.

Field of Dreams

Pica via Vogue China July 2014

Måndag

God morgon! 
Den senaste veckan har spenderats med att åka åt alla möjliga håll och kanter, julfirande lite här och var sant en födelsedag mitt i allt som ska firas. Så i lördags åkte jag till landet med mormor, morfar och Jeppe för att koppla av lite. Hade så mysigt! Satt framför elden och läste, gick långa promenader och fotade lite. 
Idag så har jag en del saker att ta tag i, måste boka biljetter och lite annat. Men annars så är det en relativt lugn dag. 
Vad ska ni göra?

Wildflowers

Picss via Pinterest

Örhängen

1. Här // 2. Här // 3. Här // 4. Här
På senaste tid så tycker jag H&M har kommit med riktigt snygga smycken, och framförallt örhängen. Jag har en hel del från H&M nu. Efter att de började lägga ner mer tid på sina smycken och deras designer så har jag börjat köa mer där. Här ovan ser ni några utav mina favoriter.

Lördag

Ligger på soffan och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Vi ska köpa de sista julklapparna idag. Och sen så ska vi på julmarknad, mysigt. 
I eftermiddag så har jag en hel del att fixa, måste slå in de sista julklapparna, städa och fixa med en del andra små saker. Måste även leta efter lite inspo då Ana kommer hit på måndag och vi ska fota under hela tisdagen. 
Vad ska nu göra idag?

Into the wild

Stylist UK Magazine November 2014
Pics via Pinterest

Fredag

 Vaknade innan 8 imorse av att vovven gick runt och pep, mindre än 3 timmars sömn inatt med den väckningen. Seg som bara den, bara att gå upp och ut på en långpromenad och har precis hämtat vovven och "frisören" nu så är han nyklippt och fin. 
Idag så blir det till att handla julklappar hela dagen och sen så får vi se om jag åker och kollar på matchen ikväll eller inte. 
Vad ska ni göra idag?

Coffee table books

 
1. Alexander McQueen // 2. Katte Moss // 3. Isabella Blow //
4. Chanel // 5. Valentino // 6 The Faces of Fashion Vogue Model
Är det någon mer som har riktigt, riktigt svårt att veta vad man ska köpa till andra i julklapp? En sak som man kan ge som uppskattas av de flest är Coffee Table Books. Det finns allt från inredning och arkitektur till designer och bilar. Jag älskar dessa böcker och kan inte få nog av dem! De ser inte bara fina ut när de ligger framme utan de är också roliga att bläddra i. Till bästa kompisen kan du köpa en om favorit designer eller till pappa om hans favorit bil eller om arkitektur.

Love me tender

 
Pics via Pinterest

Torsdag

God morgon underbaringar!
 Hoppas allt är bra med er! Jag ligger nerbäddad i soffan med en kopp te och en bok, med Fashion TV i bakgrunden. Vovven ligger och snackar i soffan bredvid mig.  Har dragit på mig en förkylning. Känns tråkigt, men hellre nu än vid jul och nyår. Känner dock att jag inte riktigt har tid med att vara sjuk.
Ikväll så ska jag nog iväg och kolla på Jeppes match och vi får hoppas på att det går bättre den här gången. Ska även slå in alla julklappar och fota lite idag så att jag blir klar med det!
Hoppas ni får en fin dag!

Shadows and smoke

Pics via Three Arrows Leather
Smoke + Shadow 2015 collection

Tisdag

God morgon!
Kände mig mindre pigg imorse när klockan ringde. Men hade bestämt mig för att ta en PW till affären för att posta en massa viktiga papper. Dum ide, nu ligger jag på sängen och öronen värker och näsan är täppt. Ska ta och fixa lite lunch nu och sätta på One Three Hill. Får ta det lugnt resten av dagen. 
Vad ska ni göra idag?

Måndag

God morgon!
Man vet att det är riktigt dåligt väder när the fluffy one inte vill gå ut, utan ligger och låtsas sover. Regnet har smattrat mot rutorna hela morgonen. Men det är bara att gå upp och gå ut! 
Idag så har jag lite små saker att göra. Måste ticka av en massa på min to do list idag. Sen så blir det nog till att titta på en film lite senare idag. 
Vad ska ni göra? 

Deep waters

The Edit 2014

Söndag

Började morgonen med tidig uppgång och en kvarts yoga. Så otroligt härligt sätt att börja dagen på. Efter det så har jag bara plocka och fixat med en massa små saker. 
Senare idag så blir det till att åka och komma säsongens först hockey match. Men innan dess så ska jag ut med vovven på promenad och kolla klart på Elf. 

Lördag


Har haft fullt upp ända sendan jag kom hem, men nu så. Har spenderat större delen av dagen med en massa bak. Så mysigt! Ska göra egna reesé nu, så jäkla goda så tänkte att jag ska prova göra egna. Sen så ska jag börja förberedanda inför middagen. Kantarellsås med kött (*hoppas på grillat*) med potatisgratäng och sallad. Mumma! Sen så blir det film
Med familjen till kvällen. 
Vad ska ni göra?

Onsdag

God morgon fina ni!
Vilken resa hem igår! Helt jäkla otroligt! Först sen 1 timme, okej det är ju inte så farligt tänker jag med sen när det flyttas fram 10 minuter hela tiden så tröttnar man. Hela 5 timmar och 30 min sen vart jag. Familjen kom och plockade upp mig på Arlanda även vovven som inte har lämnat min sida sen han såg mig på flygplatsen. True love!
Idag så vaknar man upp till ett regnit Stockholm. Så idag ska jag ta i hur med bloggen, städa och packa upp. En lugn dag med andra ord. 
Vad ska ni göra idag?

Dreams

Pics via Pinterest

Fluffy love

Miss this little one like crazy!! Just a few more days until I'll see him again! 

Can you sing me a last lullaby?

Professor Green ft. Tori Kelly - Lullaby

Naturbarn

Elle Sweden November 2014
Pics via Pinterest

Fredag

God morgon!
Fy vad det är kallt idag!! Ville inte gå upp, men nu så är jag ute på språng igen. Har precis planerat in en afternoon thè imorn eftermiddag, mysigt! Franskabakverk är det på det här stället. 
Anyways, har en del saker att göra idag. Måste börja packa lite. 
Vad ska ni göra idag?

Torsdag

Ligger i sängen med halsont och feber. Känns mindre kul! Har haft fullt upp hela veckan, och lika så imorn. Till helgen så är det lugnt och många kommer mormor och morfar! Har inte träffat dom på månader!! Ska bli mys! Ska försöka klämma in en lunch i helgen med en vän innan jag åker hem till Sverige! 
Nu så blir det ensam hemma och sen sova!


Free at heart

Photos by Elizabeth Gadd
 

Tisdag

Hejsan svejsan allesammans!!
Har varit igång sedan 8 imorse, fixat en massa saker och nu så är jag på språng igen. Kommer hem ikväll någon gång, har en del att göra. Måste börja packa det sista också som familjen ska ta med sig hem i helgen. 
Vad ska ni göra idag?

Måndag

God morgon fina ni!
Måndag och ny månad! Helt sjukt vad snabbt det här året har gått! 1a December redan, snart jul och nytt år!
Jag är fortfarande kvar i London och åker hem den 9 December. Tjejerna åkte hem redan i lördags morse. 
Idag så blir det Christmas shopping för min del och så ska jag packa lite också. 
Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0